Ramazan Erzaklarını Dağıttık, Hekese Teşekkürler

arkadaşlar forum bayağı ilerlemiş.ben şahsım adına katılamadığım için özür dilerim.şu anda istanbuldan çok uzaklardayım.
yarın dağıtım yapacak tüm katılımcılara kolay gelsin diyorum.
allah hepinizden razı olsun... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havale yolu ile yardımını yapan arkadaşlar hiç merak etmesinler bugün yardım görevlerimizi yerine getirmek üzere birazdan yola çıkacağım 30 km sonra arkadaşlarımla buluşma yerinde buluşup paketlerimizi alıp en iyi şekilde insanlık görevimizi yerine getireceğiz :cat:
bize kolay gelsin :thumleft:
allah tüm motorcuları kaza ve beladan korusun :rendeer:

arkadaşlar ben geldim grup anadolu ve avrupa olarak 2 ye ayrıldı dağıtım devam ediyor :mrgreen:

ben de döndüm e_erdun, eyong ikisi avrupa yakası olarak devam ediyor

abi hatun zaten hasta motorun üzerinde iyice kötü olmasın bide bi grup tuzlaya bi grup balat tarafına gitti e şimdi bizim evin önünden taaaaaaa tuzlaya git geri gel iftara yemek v.b :p .

ya uyuya kalmışım lanet olsun saat 12:20 de carfurdaydım ama kimse yoktu.. :pale: :salut: kusura bakmayın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar herkese yardımlar için allah kabul etsin
eyong 'un arabasındaki kolilelide eyüp sultanda dağıttık :cat:
yardımda bulunanlardan allah razı olsun :rendeer:
sevgi ve saygılarımla

alalalaaa nasıl olur 2 numaralı kapının önünde kimse yoktu sadece 1 tane honda beat vardı.. en fazla 12:30 da ordaydım..

Evet arkadaşlar ben, trenox, aleste, cenkmenderes ve meto bizde yüzümüzün akıyla Tuzladaki dağıtım işlemini tamaladık bütün arkadaşların bilgisine :cat:
Arkadaşlar organizasyona katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Bence bunu bir alışkanlık haline getirip belli periyodlarda yapalım derim.
Fotoları bekliyoruz :thumleft:

motoman, bencede ben fiilen olamasamda hep maddi yardım yapmaya çalışırım belki birgünde fiilen gelirim

Allah hepinizden razı olsun. Arkadaşlar. Çok güzel bir organizasyon yapmışsınız.

sevgili dostlar.....güzel bir organizasyonu daha geride bıraktık....başta fikir sahibi olcay (eyong) kardeşime, carrofour yetkilileriyle görüşüp yardım paketlerini hazırlatan derya'ya (alestevardiya), yardım organizasyonumuza şahsen katılan motorcu arkadaşlarıma ve olcay'a bağışlarını ulaştıran motosiklet.net müdavimlerine teşekkür ederim.

2 gündür evdeki adsl'de bi arıza vardı sanırım geceyarısı anca düzeldi ve açar açmaz fotoları atıyorum...

carrefour'a girişimiz

dscf02187hr.jpg

dscf02198zg.jpg

üçer beşer kolileri yüklüyoruz

dscf02222um.jpg

gelip geçen carrefour müşterileri şaşkınca bakıp...napıyonuz burda o kolilerle diye sordu hep...ramazan yardımı için erzak aldığımızı söylediğimizde kutlayanlar oldu...

dscf02243af.jpg

kasalardan çıkmamız da oldukça zaman aldı

dscf02251zx.jpg

biz de fırsat bu fırsat deyip fotoğraf çektirdik....cenk menderes ve ben

dscf02269ff.jpg

ercüment abi (e_erdun) kalite kontrol yapıyor...

dscf02282vw.jpg

nihayet malları aldık dışarda minibüslerin gelmesini bekliyoruz

dscf02314hv.jpg

bunlar olcay'a (eyong) gelen havale ve eftler ile alınan koliler

dscf02321aa.jpg

koliler yükleniyor

dscf02359rp.jpg

dscf02363fe.jpg

dscf02374lm.jpg

dscf02385ar.jpg

yola çıkmadan evvel yağmurdan tırstığımız için cenk menderes, ben, holy_diver (tunç)ve eşi bauhaus'dan kendimize yağmurluk ve pantolon aldık...işte cenk'inki sarı civciv modeli

dscf02404qd.jpg

dscf02412ic.jpg

elimizdeki adres listesindeki ilk durağımıza gittiğimizde dumura uğradık...acayip lüks bir apartman girişiydi...hayrına plazma televizyon dağıtıyoruz diyecektik kapıya çıkan olsaydı....şaka bir yana sanırım adreste karışıklık olmuş...diğer adreslere yöneldik...

dscf02421ck.jpg

sağolsun çevre esnaf da çok yardımcı oldu...hem adres bulma hem de çevredeki yardıma muhtaç kimselerin tesbitinde....

dscf02446ru.jpg

holy_diver dağıtımda....genel istek üzerine yardım edilenleri çekmedim...

dscf02450qu.jpg

cenk the beer man keçi peşinde...

dscf02466eo.jpg

ahan da keçi
dscf02470yb.jpg

toplam 4 motosiklet 1 minibüs ve 3 araba vardı...dağıtımdan bir enstantene daha

dscf02493rs.jpg

ekip görev başında
dscf02500qg.jpg

çevreden araçların yanına gelip noluyo burda...bize de yardım edin diyeler olduğu gibi; şaşırtıcı olarak kapısını çaldığımız bir vatandaş teşekkürler benim ihtiyacım yok başkasına verin erzağınızı dedi...

dscf02514et.jpg

ve ayrılış fotoları
dscf02521gw.jpg

dscf02541ww.jpg

emeği geçen herkese tekrar teşekkürler...allah bağışlarımızı kabul etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar