sevgili dostlar.....güzel bir organizasyonu daha geride bıraktık....başta fikir sahibi olcay (eyong) kardeşime, carrofour yetkilileriyle görüşüp yardım paketlerini hazırlatan derya'ya (alestevardiya), yardım organizasyonumuza şahsen katılan motorcu arkadaşlarıma ve olcay'a bağışlarını ulaştıran motosiklet.net müdavimlerine teşekkür ederim.
2 gündür evdeki adsl'de bi arıza vardı sanırım geceyarısı anca düzeldi ve açar açmaz fotoları atıyorum...
carrefour'a girişimiz
üçer beşer kolileri yüklüyoruz
gelip geçen carrefour müşterileri şaşkınca bakıp...napıyonuz burda o kolilerle diye sordu hep...ramazan yardımı için erzak aldığımızı söylediğimizde kutlayanlar oldu...
kasalardan çıkmamız da oldukça zaman aldı
biz de fırsat bu fırsat deyip fotoğraf çektirdik....cenk menderes ve ben
ercüment abi (e_erdun) kalite kontrol yapıyor...
nihayet malları aldık dışarda minibüslerin gelmesini bekliyoruz
bunlar olcay'a (eyong) gelen havale ve eftler ile alınan koliler
koliler yükleniyor
yola çıkmadan evvel yağmurdan tırstığımız için cenk menderes, ben, holy_diver (tunç)ve eşi bauhaus'dan kendimize yağmurluk ve pantolon aldık...işte cenk'inki sarı civciv modeli
elimizdeki adres listesindeki ilk durağımıza gittiğimizde dumura uğradık...acayip lüks bir apartman girişiydi...hayrına plazma televizyon dağıtıyoruz diyecektik kapıya çıkan olsaydı....şaka bir yana sanırım adreste karışıklık olmuş...diğer adreslere yöneldik...
sağolsun çevre esnaf da çok yardımcı oldu...hem adres bulma hem de çevredeki yardıma muhtaç kimselerin tesbitinde....
holy_diver dağıtımda....genel istek üzerine yardım edilenleri çekmedim...
cenk the beer man keçi peşinde...
ahan da keçi
toplam 4 motosiklet 1 minibüs ve 3 araba vardı...dağıtımdan bir enstantene daha
ekip görev başında
çevreden araçların yanına gelip noluyo burda...bize de yardım edin diyeler olduğu gibi; şaşırtıcı olarak kapısını çaldığımız bir vatandaş teşekkürler benim ihtiyacım yok başkasına verin erzağınızı dedi...
ve ayrılış fotoları
emeği geçen herkese tekrar teşekkürler...allah bağışlarımızı kabul etsin