Ramazan Erzaklarını Dağıttık, Hekese Teşekkürler

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Merhaba arkadaşlar, zor da olsa bu işi bitirdik ama gelicem deyipte gelmeyenlere olan kırgınlığımı belirtmek isterim. Sadece 4 araba ve 4 motorduk :farao:
Toplam aldığımız paket sayısı 101 adet, hesaba gönderilen toplam para 460 YTL idi. Yani 46 paket, ama arada kalan küsürat ve yapılan indirim sayesinde 47 paket aldık. İşte bunlarda bendeki resimler...

Arkadaslar herkese gunaydin... Gerek uzakta olduklari icin gelemeyip maddi yardimda bulunan gerekse dun yanimiza gelip maddi-manevi yardim eden herkese cok tesekkur ederim.
Saat 11.30 dan 13.15 e kadar Carrefourda hazilik safhasindan sonra Uskudar a yola cikildi. Holy_diver onculugunde mahalleler bulundu ve ihtiyac sahiplerine yardim yapildi. Insanlarin durumu goruldukten sonra hepimizin aklindan gecen, keske bunu geleneksellestirip belli periyotlarla yapsak...
3 ayda bir olabilir yada 2 ayda bir... Umarim, siz arkadaslarimizda bize gerek uzaktan gerekse yanimizda olarak bunu devam ettirmeye de destek olursunuz...

KATILANLAR
1-Aleste
2-Trenox
3-Eyong

4-federal

5-e_erdun
6-jameika-34
7-JINLUN

8-cathedral

9-deamon
10-motoman +artcisi

11-tar-kan -- isi varmis vekalet vermis
12-hb_erdun -- ders calisti(affedildi) :)

13-cenkmenderes

14-rüzgarsevdalısı

15-holy_diver + esi

Nakit yardımı yapanlar
1- BBRR
2-fedos
3-gelisim
4-muvattali
5-Skullhunter
6-HEKTOR
7-freeozkan
8-kaldera
9-powerbyaydin
10-ilnapoli
11-okanogur
12-muzurkedi
13-Skullhunter ın arkadaşı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Emeği geçen herkese teşekkürler. :cat:

Selam Arkadaşlar Ya bende Gelmek İstiyordum ancak kız arkadaşımın doğum günü olduğu için gelemedim üzgünüm. Keşke Gelebilseydimde Sizlerle Tanışa bilseydim ve o fotoğraf karelerinde yerimi alsaydım.

Kusura bakmayın Birdahaki Sefere Söz Ne olursa Olsun Geleceğim.

"Allah razı olsun","Allah kabul etsin","Allah ne muradınız varsa versin", Allah motosikletçileri korusun"...
arkadaşlar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. :rendeer:

hepinizden allah razı olsun.Bizde katılmak isterdik fakat bizde burada Pakistandaki depremzedelere yapılan yardım kampanyasına katıldık.çünkü onlar bizim kurtuluş savaşımızda kadınlarının kollarındaki bilezikleri vererk yardım etmişlerdi.gün bugündür.dedik bizde onlara yardım ettik.allah hepimizin yardımlarını kabul etsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tar_kan kardeşim işinden dolayı hb_erdun derslerinden dolayı yardım işi vekaletini bana verdiler :bounce:

fedaral kardeşimde geldi paket alımı ve taşımada yardım etti işinden dolayı dağıtıma gelemedi ama şemşiyeyi orada çaldırdı

bu organisazyonu düzenleyen eyong kardeşime katılımda bulunan arkadaşlarıma
dağıtım işinde üşenmeden gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :rendeer:

bu gibi organisazyonların devamını katılımların daha yüksek olmasını dilerim :cat:

Böyle Bir Organizasyonu Yapan, Destekleyen Ve Destekleyip Birşekilde Gelemeyen Tüm Arkadaşlara Sevgilerimi Gönderiyorum. Herkeze Kazasız Ve Mutlu Sürüşler Temenni Ediyorum. Ve Böyle Bir Gurupla Tanıştığım İçinde Kendimi Şanslı Hissediyorum. İyiki Sizlerle Tanıştım........ :rendeer:

Organizasyonda emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler allah hepimizin yardımlarını kabul etsin :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. :cat:
Sizlere yakın olamadığım için aranıza katılamadım.ama iyişallah daha sonraki yardınlarınızda yanınızda olacağım.

elinize sağlık arkadaşalar, çok hayırlı bir iş gerçekleştirdiniz hepinizi kutluyorum, emeği geçen herkese böyle bir işte yer aldıkları için kendi adıma teşekkürler..

iyi oldu , güzel oldu, sıra da kurban bayramı var, onada cok ıyı hazırlanıp 250 paketin üstüne çıkmalıyız arkadaşlar.... :rendeer:

HEP DESTEK TAM DESTEK :cat:

federal, sen Carefour da yanimizda olan ve sonradan ayrilmak zorunda olan arkadasimiz misin?? Eger evetse, demem su ki: Arkadasim Avartarini deistir :) Ne o kabadayi gibi bir fotograf koymussun halbuki ne guleryuzlu bir arkadasimizsin sen... Yapma yaaaa . elinde de tespih! :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar