Ramazan Erzaklarını Dağıttık, Hekese Teşekkürler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Deniz Feneri Derneği Bağışı daha kolay ve herkesin rahatca yapacagi bir işlem.
internet bankacaligi kullanıyorsanız 30sn gibi kısa surede dilediginiz kadar bagis yapabiliyorsunuz. Benim tercihim ve bagisim bu yonde oldu.
Ayrıca bu kampanyalar ramazan ile sınırlı kalmamalı devamını getirelim.

http://ramazan.denizfeneri.org.tr/proje.asp

Bir Kumanya da Sen Bağışla

Yapacağınız kumanya yardımıyla ramazanda, tüm ocaklar tütecek, tüm çocuklar doyacak. İçilen her kaşık çorbada ve her lokmada dua almak istemez misiniz?

25 YTL'lik Kumanya Paketi:
1 kg. Bulgur 0,5 kg. Zeytin 1 kg. Prinç 0,5 kg. Çay 5 paket Makarna, 1 kg. K. Fasulye, 2,7 kg. Toz Şeker, 1 kg. Salça, 1 kg. Sıvı Yağ 4 paket Hazır Çorba, 1 kg. Yeşil Mercimek, 1 kg. Süt 2 kg. Un 0,75 kg. Tuz

50 YTL'lik Kumanya Paketi:
1,8 kg. Bulgur 1 kg. Zeytin 2,7 kg. Prinç 1 kg. Çay 2 paket Makarna 1,8 kg. K. Fasulye 1,5 kg. Toz Şeker 1 kg. Salça 4 kg. Sıvı Yağ 6 paket Hazır Çorba 1,8 kg. K. Mercimek 2 kg. Süt 4 kg. Un 0,75 kg. Tuz 1 paket Çikolata 1,8 kg. Nohut. 2 paket Margarin 0,5 kg. Hurma 0,7 kg. Reçel

Gelemeyene Gidiyoruz (Sıcak Yemek)
Kimsesiz ve yemek yapacak malzemeyi bulsalar bile kalkıp da pişirecek durumda olmayanlar için Gelemeyene gidiyoruz. Sefertasları ile hergün bu ailelere sıcak yemek ulaştırıyor, Ankara aşevimizin kapılarını yoksul kardeşlerimize açarak onları iftar soframızda ağırlıyoruz.

Gülen Yüzler
Maddi imkansızlıklar nedeniyle Ramazan Bayramını eski ve küçülmüş kıyafetlerle geçirmek zorunda kalan çocuklarımızın iç çamaşırından montuna tüm bayramlık ihtiyaçlarını bu bayram da karşılıyoruz.

Adak, Akika, Şükür Kurbanı
Adak, akika, şükür kurbanlarınızı Ramazanda da yoksul ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz.

Genel Bağış
Nakit bağışlarınız için yandaki butona tıklayınız.

eEyong,
alestevardiya
motoman,
deamon
fedos
BBRR
e_erdun
dejavuVXR
trenox
federal
Gurzan
muvattali
hektoree
JINLUN
hadi millet biraz sirkelenin ramazanda uyuşmayın :flower:

RUZGARSEVDALISI' Alıntı:
freeozkan, özgürüm bence ilk önce kendi milletimizde aç insanlara yardım etsek daha iyi olmazmı?

hiç farketmez ama oranın durumu emın ol burdakılerden daha kötüdür...

ölü sayısı 40,000 e yaklasmıs ve daha da artacagı soylenıyor... sag kalanların ise yasam kosulları cok kotü ve sadece dısardan gelecek yardımlarla birşeyler yapabilecek durumdalar ellerinde hemen hemen hiç bir imkan yok... ziraat bankasında hesap numarası açılmış...!

eEyong,
alestevardiya
motoman,
deamon
fedos
BBRR
e_erdun
dejavuVXR
trenox
federal
Gurzan
muvattali
hektoree
JINLUN
freeozkan

15 kişiyiz nasıl olur ya niye katılmıyo millet 1178 kişi görüntülemiş bunların hepsimi yardım yapacak durumda degıl...

ben oyle tahmın edıyorumkı bı cok ınsan yardımın ne sekılde ne mıktarda yapılacagını beklıyor ona gore gucu yetıyorsa katılım gosterecek o yuzden bır an once karar verelım derim ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
freeozkan artık kimin gönlünden ne koparsa onu yatırsın bütçesine göre :rendeer:
konulacak meblağlar fazla gelen olur az gelen olur en iyi herkes bütçesine göre yatırması en makulu bence :cat:

Gezilere Katılamadım Ama Yani Allah Kısmet Etmedi...... Yardım İçin Mutlaka Ulaştırırım Yeterki Ne şekilde ve nasıl olduğunu bileyim......Bu Vesile İle Tüm Arkadaşlara Güzel Ramazanlar Temenni Ediyorum........ :)

Bu Bağışlar Toplanacaksa Biran önce Toplanmalı Yani e_erdun abinin söylediği gibi yoksa Ramazan'dan sonraya kalacak. Biran önce neler yapılacaksa yapılmalı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmalıyız. :king:

Evet son gelisme:

Carefour da ramazan paketi iki cins:

16.99 ve 9.99 YTL ayni seyler var icinde farkli markalarda. Bu yuzden ben 9.99 dan herkes gonlune gore bir den fala alabilir daha faydali olur diyorum.

PAZAR GUNU KOZYATAGI CAREFOURDA BULUSUYORUZ.

Herkes istedigi kadar aliyor, ben sirketten edindigim Pick-up tarzi bir araba ve adamla orda olacagim. Isteyen gelir, isteyen hayirlisi olsun der ayrilir.
Umraniye de yoksul bir mahalleye goturulecek yardimlar. O mahallede bir de okyul varmis, ordan ogretmenleri tarafindan tespit edilen cocuklarin ailelerine de verilecek. (Aksilik cikmazsa ogretmen bizi orda karsilayacak) Simdi onemli olan kac kisi PAZAR GUNU CAREFOUR A geliyo? Yoksa sadece AAA yardim edelim elbettt kem kummm ellerimiydi bunlar onu ogrenmemiz lazim, aile tespiti icin...

Saat olarak da 10.00 diyelim, duruma gore gelistirilebilinir.

Saygiyla,
Aleste

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ok. olay budur işte, hay Allah razı olsun alestevardiya.
Yanlız bu öretmen ve okul işini iyi organize et, bu iş elinden öper. hatta adresleri tespit edip telefonda alsanda olur, biz direk gideriz. Bu arada pazar günü saat 10 biraz erken gibi, avrupadan geçecek olanlarda var unutmayalım :cherry:

Hadi arkadaşlar yardım bu olmalı, benim gönlümdeki de bu zaten.

Deniz Feneri Derneğine herkes istediği her zaman çok kolay bi şekilde (telefon-internet) yardım yapabilir. Hatta bunu her zaman yapın, ama böyle bir organizasyonuda yapmamız lazım.

Olay netleştiği için tekrar bi liste yazsak ayıp olur mu :)

16 EKİM 2005 PAZAR GÜNÜ CARREFOUR DAN ALIŞVERİŞ YAPIP ERZAK DAĞITIMINA GELECEK OLANLAR

1. Eyong

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
16 EKİM 2005 PAZAR GÜNÜ CARREFOUR DAN ALIŞVERİŞ YAPIP ERZAK DAĞITIMINA GELECEK OLANLAR

1. Eyong
2. federal

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol aleste
1-Aleste
2-Eyong
3-federal
4-jameika 34
5-e_erdun

yanlız saat 10 erken biraz 11:30 - 12:00 falan olabilirmi?

yetişemiyorum çünkü işlerim var o gün...

kıvırmıyorum ha....

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
çarşı karıştı :mrgreen:

1. Eyong
2. federal
3. E_erdun
4. Alestevardiya
5. jameika34

Yav herkes kendi yeniden yazsın listeyi, yetişemiyorum maaşallah..

e-erdun inceliginizi gordum, tesekkur edrim :cherry:

Saat dedigim gibi deisebilir. Tamam 11.30 olsun (anca alis-veris yapilip arabaya koncak, insanlarda yavas yavas gelir!)
1-Aleste
2-Eyong
3-federal
4-e_erdun
5-jameika-34

Eyong, muhabbete biraz geç kaldık kardeş benide ekle saat 11,30 yapalım buluşmayı karşıdan gelecegiz çünki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar