Belki yine kızacaksınız :cherry: ama ben bugün birşey daha ekleyeceğim, benim gönlüm hala erzakları direk olarak kendimizin dağıtmasından yana. Zaten başlığı açarkende ilk niyetim buydu, ama bunu asıl pekiştiren bu sabah gördüklerim.
Bu sabah Esenyurt tan İkitelli ye gelirken Bahçeşehir civarında (sanırım), TEM otoyolunun viyadüğü altında çadırlarda yaşayan vatandaşlarımızı gördüm (10 çadır filandı). Şimdi göz bunları gördükten sonra gidipte başka bi yere "alın size para" diyip onlardan medet ummak biraz tembellik gibi olur. Onlar nasılsa bizim bulamadıklarımızı bulup yardım ediyor, bizde kendimiz bişeyler yapalım bence.
Çokda kolay olcak bu iş inanın bana, kargaşa olur filan diye düşünüyorduk ama dün ablam ve 3-5 kadın birlikte Yakuplu civarında bir bölgeye gidip erzak dağıtımı yapmışlar. İnsanların yönlendirmesi de olmuş, işte "şuraya gidin onlar çok muhtaç" gibi.
Şu anda 11 kişiyiz listede (ki bende varım diyip listeye yazılmayanlar var, onlarda bugün yarın yazılır) toplanacağımız kadar toplanırız, belirli bir marketin önünde buluşuruz ve erzaklarımızı alırız. Sonra belirlediğimiz yere gidip dağıtırız, gelemeyecek ve İstanbul dışında olanlar vekalet verirse ben onlar içinde hallederim. Nasılsa motoru yedik arabayla gelcem

hatta herkesin erzağını arabaya sığdırabiliriz sanırım. Neyse işte benim fikrim bu acep siz ne dersiniz, demokrasi var tabi (yada biz var sanıoz

) sizde bişeyler söyleyin.
Bu arada
Gurzan hoşgeldin, seni görmek güzel...