bu olayın benzeri bana da oldu hemde 1 kezdeil 3 5 kez ve buradaki yayalar insanın suratına baka baka hızlı geldiğini göre göre önünde duruyorlar nasıl olsa duracak diye düşünüyorlar ne cahil bir düşünce stilidirki bunu yapanlar bizlere yavaş gidin diye nasihat edenlerdir...
geçmiş olsun , sen bunu anlatınca aklıma bise geldi . gecen sene bizim arkadas frensiz bisikletle enteller sokağında ( mersinliler bilir , accayippppppppp kalabalık bir sokak ) son sürat giderken bir kadınla iki kızına çarpmıs, kadın şikayetçi olmus karakola gitmisler . komiser bi kadına bakmıs bi kızlarına bakmıs sonra dönmüş bizim arkadasa '' o sokağa arabayla girmek yasak kardesim , biraz daha dikkatli olsana '' demiş .:mrgreen::mrgreen::mrgreen:bir sene boyunca gülmüstük buna . üst geçit konusuna da değinmişken ben size bi video çekeyim de görün 10 dakika içinde üst geçidin altından kaç tane insan karsıya geçiyo.![]()
Çok geçmiş olsun, yayalara azami dikkat gösterelim :rendeer:
profilinin motosikleti kısmında ki metin çok uzun olduğundan mt sayfa düzenini bozuyor, onu kaldırıyorum..
kafana göre takıl teyzoğlu :mrgreen: profil bilgilerimi de değiştir istersen .![]()
Büyük geçmiş olsun kardeşim, bende istanbul trafiğinde kullanıyorum bi honda civic arka çantadan bi sürttü bu gün 3.5 attım yalan yok arka teker 60 la giderken sağa doğru 10-15 cm kaydı neseki gaza basıyodum topladı hemen.
Ben hep aynı şeritte aynı hızda devam ediyodum bu nasıl bi zihniyettir anlamadım. Bazılarıda motorlara kasten yapıyolar böle adilikleri...
Büyük geçmiş olsun kardeşim, bende istanbul trafiğinde kullanıyorum bi honda civic arka çantadan bi sürttü bu gün 3.5 attım yalan yok arka teker 60 la giderken sağa doğru 10-15 cm kaydı neseki gaza basıyodum topladı hemen.
Ben hep aynı şeritte aynı hızda devam ediyodum bu nasıl bi zihniyettir anlamadım. Bazılarıda motorlara kasten yapıyolar böle adilikleri...
Sadetinciğim çok büyük geçmiş olsun kazana üzüldümböle inek sağına soluna bakmadan yola çıkanlar ne yazıkki var
![]()