Ramak Kaldı...

gecmiş olsun hocam otobus yanından cıkan yayalardan simdiye kadar hci olmadıysa 5 kaza atlattım. Her zaman sanslı olamayız tabi. Gecmiş olsun tekrar.

bu olayın benzeri bana da oldu hemde 1 kezdeil 3 5 kez ve buradaki yayalar insanın suratına baka baka hızlı geldiğini göre göre önünde duruyorlar nasıl olsa duracak diye düşünüyorlar ne cahil bir düşünce stilidirki bunu yapanlar bizlere yavaş gidin diye nasihat edenlerdir...

o düşüncesiz yayalar yüzünden motosiklete binmekten korkuyorum...gözünün içine baka baka karşıya geçiyorlar...özellikle ışıklarda araçların aralarından geçmemeye özen gösteriyorum ve böylece motosikletin en iyi özelliğinden vaz geçmek zorunda kalıyorum...

bu olayın benzeri bana da oldu hemde 1 kezdeil 3 5 kez ve buradaki yayalar insanın suratına baka baka hızlı geldiğini göre göre önünde duruyorlar nasıl olsa duracak diye düşünüyorlar ne cahil bir düşünce stilidirki bunu yapanlar bizlere yavaş gidin diye nasihat edenlerdir...

+25 :cat:
.................

geçmiş olsun , sen bunu anlatınca aklıma bise geldi . gecen sene bizim arkadas frensiz bisikletle enteller sokağında ( mersinliler bilir , accayippppppppp kalabalık bir sokak ) son sürat giderken bir kadınla iki kızına çarpmıs, kadın şikayetçi olmus karakola gitmisler . komiser bi kadına bakmıs bi kızlarına bakmıs sonra dönmüş bizim arkadasa '' o sokağa arabayla girmek yasak kardesim , biraz daha dikkatli olsana '' demiş .:mrgreen::mrgreen::mrgreen:bir sene boyunca gülmüstük buna . üst geçit konusuna da değinmişken ben size bi video çekeyim de görün 10 dakika içinde üst geçidin altından kaç tane insan karsıya geçiyo. :)

oLay harika ne diyim Allah Her keze akıl fikir versin şahsi düşüncem, biraz daha akla ihtiyacımız var :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun, yayalara azami dikkat gösterelim :rendeer:

profilinin motosikleti kısmında ki metin çok uzun olduğundan mt sayfa düzenini bozuyor, onu kaldırıyorum..

kafana göre takıl teyzoğlu :mrgreen: profil bilgilerimi de değiştir istersen .:p

İstenmeyen bir şey ama malesef oluyo. Bir kaç kez benimde başıma geldi ...(Eğitim Şart) bu lafım yayalar için.

Büyük geçmiş olsun kardeşim, bende istanbul trafiğinde kullanıyorum bi honda civic arka çantadan bi sürttü bu gün 3.5 attım yalan yok arka teker 60 la giderken sağa doğru 10-15 cm kaydı neseki gaza basıyodum topladı hemen.
Ben hep aynı şeritte aynı hızda devam ediyodum bu nasıl bi zihniyettir anlamadım. Bazılarıda motorlara kasten yapıyolar böle adilikleri...

Sadetinciğim çok büyük geçmiş olsun kazana üzüldüm :( böle inek sağına soluna bakmadan yola çıkanlar ne yazıkki var :(

Büyük geçmiş olsun kardeşim, bende istanbul trafiğinde kullanıyorum bi honda civic arka çantadan bi sürttü bu gün 3.5 attım yalan yok arka teker 60 la giderken sağa doğru 10-15 cm kaydı neseki gaza basıyodum topladı hemen.
Ben hep aynı şeritte aynı hızda devam ediyodum bu nasıl bi zihniyettir anlamadım. Bazılarıda motorlara kasten yapıyolar böle adilikleri...

ee daha sonra ne oldu polıs falan bıse yapmadın mı?

SağoLasın inş. Allah ßir Daha Yaşatmaz hiç birimize.
adamLar rahat bir şey oLucak tabi devam etsinLer.
Kınıyorum eLden ne geLir.

Sadetinciğim çok büyük geçmiş olsun kazana üzüldüm :( böle inek sağına soluna bakmadan yola çıkanlar ne yazıkki var :(

abim SağoLasın yayaLık zor geLiyor anLıyorum ama Yaşamakta zor 20 mt. fazLa yürümek koLay Bence Yaşamak için.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar