rahatsız kepabcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma ama sen zaten kask takma... Benim taktığım zaman içini dolduran değerli bir beynim ve takmadığım zaman sorumsuzluğumla hiçe sayacak olduğum bi sevgilim var... Sen de bunlar yok ise seçim senin tabii, takmamakta özgürsün..

demiş zamanında ünlü bir düşünür TUBİŞ

Ya abi anlatamıyorum galiba, onu kopyaladığın topiği iyi oku. Arkadaş minik beyinli bişey, özgürlükten falan bahsetmiş. Bende ona kasksız, özgür özgür yaşamasını söyledim işte.. Burda anlatmak istediğim ben bu hareketlerden daha beterini bisikletimle yaptım,evin bahçesinde değil caddelerde. Düştüğüm zamanlarda oldu evet ama hiç bi yerim kopmadı ;) Sadece ben mi bindim küçükken bisiklete ? Ay germeyin akşam akşam ortamı birazdan kilit gelecek zaten.. ;)

hadi yat uyu sen, benim beynim var istersen biraz da sana verebilirim. asabımın sınırları vardır dikkat et, beni daha fazla zorlama. biz de biliriz ne zaman kask takıp takmayacagımızı!!

tamam abla kızma sen beni eskiden azarlamazdın böyle
artık bisikletliler bile kask takıyor tayt giyiyor eldiven takıyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kızdırmayın Tubişi...O ne derse doğrudur.....:)

valla kaskı montu bilmem de tayt sana cok yakısır APV41 :D :D

eyvallah sagolasın bu arada kasklı resimlerimde var koyarım siteye inanmıyosan :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Mazereti var abisi gitmeyin üstüne dişiciğin. :)

Bu aralar forumda polemik konuları çabucak kitlenmez oldu, eee zamanında önüne gelen konuyu dil çıkara çıkara kitlersen kovboy filmlerindeki gibi ot balyaları uçuşmaya başlar sonra düzeysiz konulara, mesajlara göz yummak zorunda kalınır. Şurada iki lafın belini kıramaz olduk eski dostlar nerede?

bende özledim valla eskileri ama şimdi bunlar moda bizde uyuyoruz gençler eğleniyor bizde takılıyoruz

Ay iyice karıştı ortalık :p nusr3t beyinsiz diye sana demedi o. Ben geçenlerde birine dedim. Amaaaaannnnnnnnnnnnn, akşam akşam, başka topic mi yok yaaa, hadi kış kış. :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Sanıyorum bu akşamlık kadarı yeterli:wiinkk:Bundan sonra konu direkt olarak tartışma - kalp kırma- şeklinde devam edecek gibi.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu amacını aştığı,konu dışı mesajlaşmaları barındırdığı,mesajlaşmalardaki seviyenin giderek düştüğü ve MT kalitesine uygun olmadığı gerekçesiyle kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar