rahatsız kepabcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlaşıldı demekki yazlığın arka bahçesinde yaralanma ve sakat kalma riski yok bundan sonra hepimiz yazlığın arka bahçesinde korumasız hız ve akrobasi yapabiliriz ( yazık bir kovada para verdik koruma aldık ) allahtan benim yazlığın arka bahçesi otoyola çıkıyor

Allah aşkına herkes doğrucu davut kesildi. Eğlence için çekildiği belli, çekilen yer belli. 1 km öteye gitmemiş arkadaşımız.. Hepimiz bisiklete bindik değil mi ? Ben şahsen bisikletle her yeri gezdim, caddeler sokaklar. Daha tehlikeli bi iş değil mi ? Fazla kasmayın....

yardır git miş

isminde hayır yok senin. sen motorcu musun be bizi eğlendiriyormuş. aman eksik kalsın. içim cız etti be. yardır git senin motor anlayışın daha bi farklıymış.:farao::farao:

tamam abla sustuk ( düşerse sana iş çıkacak demi ) selamlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah aşkına herkes doğrucu davut kesildi. Eğlence için çekildiği belli, çekilen yer belli. 1 km öteye gitmemiş arkadaşımız.. Hepimiz bisiklete bindik değil mi ? Ben şahsen bisikletle her yeri gezdim, caddeler sokaklar. Daha tehlikeli bi iş değil mi ? Fazla kasmayın....

Kıs senin de sağın solun belli olmuyor hani...Dedim şimdi gelir bişeylerde o yazar ama nerde?......

Sende saynus unla yap o zaman da görelim.....:queen::queen::queen:

APV 41 beyfendi sizin eglence anlayışınızla biz genclerinkinin örtusmedigi apacık ortada, ayrıca korumaya kac para verdiginiz kimseyi ilgilendirmez, neyse kaldırıyım ben videoları da insanların içi cız etmesin!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
isminde hayır yok senin. sen motorcu musun be bizi eğlendiriyormuş. aman eksik kalsın. içim cız etti be. yardır git senin motor anlayışın daha bi farklıymış.:farao::farao:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

APV 41 beyfendi sizin eglence anlayışınızla biz genclerinkinin örtusmedigi apacık ortada, ayrıca korumaya kac para verdiginiz kimseyi ilgilendirmez, neyse kaldırıyım ben videoları da insanların içi cız etmesin!!

Bakma sen ona...O çok para verdi ya korumalara içi cızlıyo..... Ah kafam diye taşlara vuruyo....

Kıskanç o kıskanç....:p:p

Son düzenleme:
huzur evinin arka bahcesinde yaparsın sen o akrobasileri hemde bi kova para verdigin korumalarla :D

ben motora yanıyorum onu üzmeden bakacak bir motorum olsun diye yanan çok insan var ve bu videonun gp 125 ile yapılanınıda bekleyeceğim

Harbiden iyi eğlenmişler. Koruma bu arkadaşa napar yani. Allah korumuş, birşey olmamış, sonuç eğlence olmuş. Ha (Allah korusun) bir yerinide kırsa bu yaşta yine eğlence olurdu ya. 10 günde ona gülerlerdi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
huzur evinin arka bahcesinde yaparsın sen o akrobasileri hemde bi kova para verdigin korumalarla :D

Hayır tamam video ya çekmişin...Emek sarfetmişin..... Üstelik koruma da yok.... Hadi onuda geçtik..... Şööle dişe tırnağa takılır bişey çekseydin be kardeşim....

Onun motoru patlak...Değil huzur evinin arka bahçesinde Fuarda bile yapamaz....:queen::queen::queen:

Ya Arkadaşlar kimi üzecek bir şey söyledim bilniyorum ama demek istediğim sadece bize eğlendirmek isteyen bir arkadaşımıza fazla yüklenmeyelim demek istedim.Ayrıyetten ben de korunurum yola çıkarken bunu da herkese öneririm.
Lakin sevincini bizle topu topu 70saniye süren, sadece spin atıp 100 lük bir motorla ufak 1-2 numara gösteren arkadaşa ve bana gelmeyin bu kadar tubiş arkadaşımız ne güzel söylemiş

APV41, nusr3t, volkan045, BIYIKLI, sametrix, alp_tunay, tubis, Yardır git, azgurbuz

rating rating :mrgreen:

evet evet super ratıng yaptık :) herkes bizi sevio sagolsunlar!!

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Trafikte de benzer hareketleri şort ve terliklerle yaptığına eminim. Umarım birgün kaza haberini okumayız, unutma en üstün yetenekli sürücüler bile kaza yapar ama profesyonel sürücüler tam korumasız sürüşe çıkmaz. Seninse korumaların kemiklerin, kırılmamalarını dilerim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar suçlu burda kebapçı.... Nusret arkadaş değil... O bir kebapçı motoru...Alışmış tabi..İstemesende yapıcam diyo....

Eee arkadaşta kıramamış motoru....Kırmaya çalışmış ama olmamış.... Daha başarılı çalışmalarını dört gözle bekliyoruz....

vay be bu videonun bu kadar olay yaratıcagını bilseyim bugun youtube'a degil anahabere verirdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar