rahatsız kepabcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar elimde 2 tane cok guzel videolar var kebapcı motoru olarakta bildigimiz activa 100lerden biri elime geçti, ve ben de onunla rahat durmadım ve bir kac figur sergiledim fakat bu videoları siteye nası koycam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :s

içim gitti şimdi birden:)
youtube sembolüne tıklayıp link veriyorsun.yani video youtube da olmalı.
hemen koyarsan çok sevinirim.
ayrıca ona pizzacı motoru diyemezsin:p
hele kebapçı hiç diyemezsin:p:p

Son düzenleme:
ya youtube'a yuklemeye calısıorum olmuyo anlamadım 3gp. almıyomu youtube :?

yazık be

ne yapmış bu. bence kendin ce eylenmiş. tamamıylen motora eziyet. yazık be içim gitti. çok hor kullanmış slk.:farao::farao::farao:

arkadaslar hakaret yok videodaki sahıs benim :) ayrıca motor cok eski hurda artık o yuzden bu sekilde kullanıyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eline ne geçiyo anlamam...Etmediği eziyet kalmadı motora..... Plakası bile sallanıyor.....:queen:
:queen:

herkesin bi stres atma anlayısı vardır bende bu sekilde atıyorum nolmus :p

O bir honda 9 canlı ona bişey olmaz.gökdelenden at yine çalışır lanet:) istersen bir dene .

arkadaslar hakaret yok videodaki sahıs benim :) ayrıca motor cok eski hurda artık o yuzden bu sekilde kullanıyorum.

Altta şort, kask yok. Tamamen korumasız bir şekilde tehlikeli şovlar yapmak hiç doğru değil. En küçük bir hatan da ayağın bile kopabilir en basitinden. Lütfen dikkat kardeşim, yeteneğiniz heba olmasın. Hepimiz üzülmeyelim...
Saygılar,

abi evet zaten hala kullanıyorum, bakkala falan giderken cok elverişli oluyo ya cok ulvi bi görev üstleniyo activa 100 anlayacagınız :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ulvi görev yapıyo ama sen onu cezalandırıyosun.....

Kim bilir kaç kişi ahhh benimde bir aktivam olsa diye yanar durur.....:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok dursun dursun..... Bakarsın bu şekilde seveni de olabilir..... Sonuçta emek vermişsin....

biz yıllarca tam koruma şart diyede bağırsak bir video yılların emeğini siler geçer ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN

Kalsın vallaha çok eğlendim :mrgreen:.Yok milletin aktivası yokmuş, yok tehlikeliymiş.:pale:
Nusr3t arkadaşımız bizi düşünmüz böyle bişi yapmış sağolsun:cat:.Hem aksiyon filmlerinde arabaların, gökdelenlerin yanıp patlamasına sesiniz çıkmıyorda bi activa ya mı nusr3t arkadaşınızı üzüyorsunuz.:salut:
Bunları da yazarken altım da Bmw dakar olmadığınıda belirteyim. benim de bi bisikletim var insanlar mutlu olacaklarsa 1tur binidiriyorum ve ya 1-2 numara gösteriyorum :)

yardır git sagolasın, zaten orda tek amacım eglenmek ve eglendirmek, normalde trafige cıkarken herzaman butun koruma araclarını giyiyorum, bu yazlıgımın arka bahcesinde cekilmiş bir video zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar