rafel kaza yapmış bir gecmiş olsun dıyelım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun .....

Ramazan mahmurluğunda olan şoförlere dikkat arkadaşlar..:pale:

Rafel kardeşime geçmiş olsun..:rendeer:

FazLasıyLa katıLıyorum, Ramazan günLErinde Lütfen biraz daha dikkatLi kuLLanaLim zira oruçLu zihin bazen görmediğini gördü gördüğünü görmemiş sayabiliyor.
Kaza yapan arkadaşa da çok çok geçmiş oLsun..

geçmiş olsun ahmet, ramazanda daha da dikkat etmemiz gerekiyor, akşam telaşı herkez hızlı hızlı, biran önce eve yetişmek için gaza asılıyorlar, düşünmüyorlarki kaza yapınca gecenin görüne kadar bekleriz, birinin canını yakarız diye,
bu akşam hatta şimdi bundan 30 dakka önce eve gelirken arabaların arasından geçmiyim dedim, ne olur ne olmaz iftar saati yaklaşıyor biri arabanın arasından çıkar diye, araçların arkasından seyrediyordum, bir ara kontrolsuz kavşaga geldim önümdeki araç ile yavaş yavaş ilerliyorum,
sen gel sol yandan bana kütt diye çarp, ben yerde tabi attım kendimi sağa , hemen motoru kaldırdım, baktım benzin akmış, bende hiçbirşey yok tabi, motosikleti orta sehpaya aldım baktım sağına soluna yamulan birşey yok, araç sürücüsü de habire özür diliyor ben motosikeletime bakıyorum,
neyseki ön koruma demiri ve arka yan çanta demirleri sayesinde motosikletimde tek çizik bile olmadı..

allah (cc) herkezi kazalardan belalardan korusun.
amin.
sanırım ahmet cevaplarınıza yanıt veremeyecek, burdan ayrılmıştı çünkü:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar