Racing Vs Naked

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizin Tercihiniz Hangisi? ve neden?

Motosikleti
cbf 150
Neden kendimi kısıtlim hayat kısa. İstatistiksel olarak en çok racinge satın almışım hayabusa-zx10,gpz-zzr ama en çok da naked e binmişim kawasaki er5 ve kawasaki z750

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
raced mi naked mi dersek tabiki kawasaki zzr1400, ama genel bi tercih yapacaksam Bmw R1300 Gs derim çünkü konfor güven ve malının arkasında duran firma

Motosikleti
VOGE250RR
Şuanlık racing tabiki ilerleyen yaşlarda enduro evlenirsek maxi scooterla kapanışı yaparız.
Yarış motoru çünkü duruşu ivmelenme ve kapanıp sadece yol çizgilerini izleme duygusunu naked bana vermiyor.

6-7 sene racing kullandıktan sonra naked aldım, aldığıma pişman oldum, şimdi tekrar racing motora dönmeye çalışıyorum :)
naked bana göre değilmiş, çok rüzgar alıyor, çok fazla kafa sallıyor, virajlarda sağı solu ayrı oynuyor.

Motosikleti
cbf 150
Super sport motorlar ok gibidir, bu motorlar baştan savma tasarlanmaz. her anlamda yol tutuşu ve maximum hız ve durmak için tasarlanmışlardır. Naked motorlar super sportların grenajsız halidir kontrollerin biraz daha yüksek hale getirildiği ve kullanıcıya biraz daha konfor vermek için tasarlanmışlardır ama ideal sürüş pozisyonu değildir. En çok nakedla km yaptım çünkü rahatlar. Super sportlar çok rahatsız oluyor hele yaş ilerleyince. Gençkende yeterli kas gelişiminiz yoksa kollar omuzlar çok ağrır. ben 48 yaşıma geldim bu saaten sonra duygulara hitap eden motorlara biniyorum ccden yada diğer kıstaslardna uzak olarak.mesela r25 var 2024 model super sport la naked arası bir pozisyonu var çok ideal ama hayabusada var oda ne super sport nede naked pozisyonda inanılmaz rahat ama öte yandan bir de vespa var naked gibi diyelim onada oturuşları benzer sadece ayaklar önde çok belimi ağrıtıyor 100kmde bir duruyorum. r25 ile inanmazsınız ama oğlum için rodaj yaptım bir marşda 300km gittim. hiçbir yerim ağrımadı. yakıtıda kokluyor 3.2 litre max 7000 devirde. hayabusylada bir depo rahat gidiyorum hiçbiryerim ağrımadan belki biraz sol elim oda artık debriyaj çok ağırlaştı. ama yeni gen3lerde cruise conrol gelmiş satmaya kıysam ondan alırım.

Yarış motorları sırt ağrısından önce bende mide bulantısı yapıyor. Bu yüzden mecburen çıplak motor ama yegane hayalim spor touring örn:1000 gt

Motosikleti
cbf 150
neden miden bulanıyor? eğer eğilmektense doktora görünmelisin. ilerde daha büyük risk olabilir. motorla alakasız yerlerdede uzun süre eğilirsen oluyormu?

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Yaşım geçene kadar racing, sonrasına karar vermedim henüz (:)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Etraf seni ilgilendiriyorsa naked, yok ben etrafla ilgilenmem hız seviyorum diyorsan racing.
Trafikte çok kullanırım dersen naked, yok ben performans sürüşü seviyorum diyorsan racing.
Beni merak eden çok olur dersen naked, yok beni kimse umursamaz dersen racing. (endişe bakımından)
İşletme kolay olsun dersen naked, param çok diyorsan racing.

Motosikleti
D400
Naked.
Hem yola gider, hem bel ağrıtmaz hem de aksesuar takılır.

Yakın zamanda ilk kez bir racing motora bindim. Motor yere yapışık, baskı altında hissettiriyor. Ancak naked motor öyle değil; kuş gibi özgür hissettiriyor. Bu yüzden tercihim naked olurdu.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
125-250 cc naked yüksek cc racing

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar