Racing motorsiklet

ole bişi dememiştim ama cbf 150 harbiden kotu bi tipi olan motor benle alakası yok kmseye tavsiye etmyrm motorsiklet dediğin zaman birazda olsa görüntü olck

saol daha once hiç vitesli motorsiklet kullanmdm zorlanırmym ?

Hayır...
Bence...
Sence??

Zorlanmak derken? Neye göre, Kime göre? Ayrıca nasıl bilebiliriz?? Sen bile bilmiyorken:) Sıkma canını motor olsun başka bişey olsun, zorlansan da sonsuza kadar zor gelmiycek ya sana o şey. Eninde sonunda öğreniceksin. Hem emin ol zorlanmak iyidir.:cat:

sende Bruce Wiles değilsin zaten...

Brad PITT diycektin galiba...

sende Bruce Wiles değilsin zaten...

keyifli bir yazı (konu ) olmuş sıkılmadan okudum hepsini :) ayrıca bencede başlangıç olarak fazla arkadaşın biri gaz kolu sende 600 rr için çok seri değil demiş çok iyimser bence..

alacak arkadaş sanırım otomatik kullanmaya alışmış zaten otomatiğe göre vitesli seri birde racing olursa bu nasıl olur dersiniz ? şahsen ben o kadar fazla güvenmezdim kendime çok hassas hata kaldırmayacak bir motor...

bi motor daha buldum başlangıç için öneriyolar ama çokta kotu yorumlar var kuba xy 250. sizce bu motor nasıl Hyosung hızlı kaza yapma olasılığım yuksek bu çinli motoru alırsam çok uğrasırmıyım sonra en çok korktuğumda bu ztn ilk kez kullanıcağim için motoru yorucam haliyle dağilmasın sonra motor:D

Gt250r iyidir zorlanmassın. 125 cc lik motorda vitesli.. Aynı zorlukları yaşarsın okadar.

650 cc'lik enduro ve 400'lük motor kullandım. 125'lik ve 150'lilikleri saymıyorum bile.. Ancak yine aynı cc 'deki 600'lük racer bir asfalt motorunu kullanma cesaretim hala yok malesef. Debriyajı elimden kaydırıcam ve arka tekerlerği çığrından çıkarıcam diye korkuyorum. Racer motor biraz daha farklı üzerinde yoğunlaşılması ve çok çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.. Herşey iki elinin arasında.. Racer kullanmadan önce başını iki elinin arasına alıp iyice düşünmek lazım:) Bence 250'lilik ninja-hyo veya 125'lik cbr ile başlanılası daha mantıklı gibi. duruyor.

Sen bakma bunlara burdakı arkadasların hepsı acemi dusmanı:queen: sen al bı 600rr sonra zaten bınmeden satarsın ben alll derım sen all all:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar