Racing motor sevmeyen bir tek ben mi varım ?

Hayır değilsin. Kafamdaki bütün motorlara aynı anda alırsam en sonuncu olarak belki bir tane alabilirim ama keyif alacağımı zannetmiyorum. Genelde bu tip motorların üzerine oturmamla inmem bir oluyor.

Yalnız değilsin bende racingi hiç sevmem ,sadece uzaktan izlerim eyidir ,hoşdur ama ben almıyım eğilip bükülmek hoşuma gitmiyor.Naked, scoter ,commuter,touring konforlu motorları severim.

Her motosikletin üretim ve kullanım amaçları farklıdır. Hepsinin sürüş dinamikleri ve teknikleri farklıdır. En önemlisi de her motosiklet türünün verdiği keyif ayrıdır. Tüm motosikletleri sevelim :) Chopper mantığıyla racing sürerse insan elbette keyif alamaz hatta kaza yapar. Velhasılı racing candır :) -bütün iki tekerler gibi :) o ivmelenmeyi hissetmek, viraja girmek vs. gerek anlamak için :)

Bende pek sevemiyorum ama guzel nalet araclar, sahsen ben gozumu doyuruyorum cbr250 sonrasi benden bu kadar, belki de benim ki yapimdan dolayı da olabilir kilo var boyda var biraz sikinti oluyor.

görüntü ses hız herşey 10 numara ama semaveri, mangalı, biraları çadırı nereye koyacağım ?:mrgreen:
alan alsın ben de gidişini duruşunu zevk ile seyrederim ama hiç hayalini kurmadım. tamamen zevk meselesi.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
benim kullanım amacıma göre ss almam lazım. sesi tipi her şeyi hoşuma da gidiyor ne güzel;

racing motor görsün gözünüz biraz;

Kullanım amacı belirler herşeyi.

Kesinlikle pratik değil.
Şehir içi, hele yoğun trafikte racing sürmek resmen amelelik.
Gidon dönmez, eğilirsin gereksiz yere sanki yarışıyormuşsun gibi. Altı üstü 30-40 la arabaların arasından geçiyorsun ve otoyolda 100 le gidiyorsun.
250cc'ye kadar olanları yakıt olarak kurtarsa da, üstte saydıklarım hala geçerli. Zaten asıl 250cc olanlar amelelik. Güç desen 30 beygir, neyin havası ? Bakım için desen grenajları indir her yağ değişiminde. Kaza anında çıkacak masraftan bahsetmiyorum zaten.
Yukarda bahsettiğim amelelerden biri de benim :) Ama keyif işte. Neden desen mantıklı açıklama yapamam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Racing veya SS ne Avrupa'da, ne Amerika'da populer. Turkiyede oyle olmama sebebinin gosteris ve ozenti oldugunu dusunuyorum. Tabii ki sevip kullanan az sayida arkadas istisna. Ancak sevdigini soyleyip yazan bircok insanin SS veya yakin turler hakkinda ne deneyim, ne de bilgi sahibi olmadigi yazdiklarindan cok belli. Bu baslikta da var 3-4 tane.

Ben korktuğum için sevmiyorum. Muazzam bir tork ve güç. Başımı illa ki derde sokarım. O yüzden uzak duruyorum, sevmiyormuş gibi yapıyorum.:bounce:

Ne biliyim daha yaşım 18 bu yaşımdakilerin çoğu hasta bu tiplere geçen r25 sürdüm şehir içinde zulüm gibi resmen dönmüyor gidon :) Motosiklet zevk için sürülür derler o yüzden racing alınır derler ama şehir içinde zulüm uzun yolda bel boyun ağrısı sanki pistemi çıkıcaz. Hiç bir işlevi yok. Şuan bile kendi kendime diyorum hayatım boyunca racing motor almam diye.

Dostum bu işler zevk meselesi. en basiti bende cruiser seviyorum asıl bu dönmüyor oturuşu filan rahat ama virajlar sıkıntılı olabiliyor. işte bu iş zevk sevgi işin böyle oluncada fazla mantık aranmıyor.

Sana kral bi cevap vereyim;

Benimde racing tarzım değil ama bi cafe de otururken/kaldırımda yürürken geriden 3-4 bin devirle şehir turu yapan 600RR/R6/S1000RR/ZX6/GSX-R'ın "BOOOOOOOOOO" sesine kafanı çevirip bakıyorsan;
:bounce:SUSMASINI BİLİP, SAYGINI GÖSTERECEKSİN!:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar