çin mALı tavsiye edicek kimse oLduğunu sanmıyorum sitede yani vardIr eLbetteki çin maLı motor kuLlanan var sorunsuz bir şekilde bakımLarını yaptırarak yoLLarına dewam eden.
sky jet Lere bakabilirsin fiyat oLarak cok düşük bir segmentin temsiLcisi cbr 125 kopyaLama konusunda da nispeten başarıLıLAr ama sadece görüntü oLarak heLe ki aradığın bir racing makina ise en son doLaşman gereken yer çin pazarı daha once uzun km Ler yapmış biriLeri de çıkacaktır eLbet diyecektir ki motor sorunsuz ama çok dişin ağrır peşin peşin söyLiyim.
öte yandan görüntü anLAmında seni racing bir makina tatmin edecekmiş gibi bir his sanırım iLk başta çoğu motor merakLısının başına geLmiştir ama 0 tecrübe iLe race bir makinaya sahip oLmanın taşıdığı stress de yer bitirir seni oturup uzaktan motor sana sen motora bakar durursun bir süre..
( kendi başıma geLEnden aLıntı yapıyorum

etrafımdaki herkes motorLa karşıLAştıkLArında o saniyeden sonra öLecekmişim gibi bakmaya başLadI bana her akşam annem ve babam daha bi soğuduLar benden sanki gözden çıkardıkları biri gibi oLmaya başLAdIm motoru aLdım ve gebze dönüşü girdiğim bi benzinLikte benzin koyan amca öLmeğee mi piniyonus bunLAra dediğinde anahtarLa gözünü çıkarasım geLmişti.. inan bana tecrübe edinene kadar bu tarz fısıLtıLAr asLA yakanı bırakmıcak ve hiç bir zaman huzur vermeyecekLEr sana daha sakin ve kafanı dinLEyebiLEceğin bi motor seçip bu sezonu en azından sezon başını bu motorLA geçirmen en buyuk tavsiyem... )
Dip not : Sıfır bir makina aLıpta kontağı çevirdiğin iLk saniye cebindeki 2 küsür Liraya hoşçakaL dediğin saniye oLacak.. ve sonra sürekLi kaybeden kat sayısı kücüLerek dewam edecek..