racer'ın eksoz cıkısına yaptıgım led lambalar

güzel olmuş :cat: kabloları ne yaptın onlarda sıcaktan eriyip kısa devre yapmasın :silent: :pr:

kadres meslegım elektronık-elektrik kablonun sıcakdan yanmaması için sılıkon kablo kulladım sılıkon kablolar sıcakda erımez yanmaz tedbırli yaptım işimi.:farao:

Son düzenleme:
İlginç bir fikir... Başlığı okuyunca ledleri mavi diye canlandırmıştım gözümde...

Güzel olmuş... Ellerine sağlık.. Motosikletini de güle güle kullan...:cat:

İlginç ve göze hoş gelen bir uygulama. Yaratıcı Milletiz vesselam. Ellerine ve emeğine sağlık çok güzel...

çok güzel bi çalışma olmuş emeğine sağlık tam olarak bi açıklama yapabilirmisin nasıl yaptığın hakkında

Bunu hız veya devir göstergesi ile uyumlu yapıp araya da açık mavi led koysan o zaman F 16 gibi olabilir. Ama bu da geceleri yanınca güzel görünür, iyi bi çalışma. Ancak 300 derece nedir ki inşallah erimez. :cat::cat:

dostum eline sağlık güzel olmuş...motorun ön farı için bir çözüm bulan
arkadaşlar varsa bi anlatıversinler ya..hangi güçteki ampül marka falan..bende hafif astiğmat var geceleri zorlanıyorum da..

kazasıs sürüşler...teşekkürler

eline sağlık. güzel duruyor. sen bence aynalarınıda değiştir. racer 200S aynası tak.ben taktım. tavsiye ederim. görünüş de güzel , görüş açısıda daha iyi.
selamlar.

benim anlamadığım frene basıncamı yanıyor yoksa araç hareket halindemi yanıyor?:silent:Hareket halinde çok güzel bir görüntü verir gibime geliyor ondan soruyorum.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek kelime ile harika olmuş eline sağlık:cat:

esp

Sadece frene basınca yanıyo ışte ama akşam gerçekten güzel görüntü olur emeğıne sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar