R25'in fiyatı artmaya devam ediyor

Yazım tarzı aynı akrep gibi :unsure: ulan acaba mı? Paranoyak olduk be.
Akrep kim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adını da motorsuzmotorcukız yapmışın ne aradığını bilmek için çokta eksper olmaya gerek yok, . profil fotoğrafı koyma bende koymadım zorunlu değil. İsminden bile bana ilgi verin lütfen diyorsun nickim değişitiriym bende motorlumotorcuerkek yapayımi, ilgi bekleme burada burası internet kafe gibi sana ağır gelir. İğne basmış ne alaka hem :D
Niye ilgi bekleyim tek hesap benim mi burada adımı profil fotoğrafımı takmak sorgulamak sana düşmedi burada herkes istediği adı fotoğrafı koyuyor onu da geçtim sanal dünyanın ilgisini ne yapayım buradan ekran geçip sanki motorunuza mi bindim ilgi arayacak olsam bu devirde dışarıda ilgi verecek insan çok dışarıdan ararım sanalla işim olmaz

O kim önceden gelen birine benzettiniz herhalde

Şuan benim bildiğim en fazla faiz 48,5 enflasyona oranla bunu hesaplayarak yıllık zararınızı hesaplayabilirsiniz. Dolar , Pound ve Euro gibi para birimleri de 5-10yıl gibi uzun sürelerde %5-10u geçmeden değer kaybedebiliyor en iyisi altın almak bu konuda. Mart ayının başında 3.3**Tlden gram almıştım neredeyse 1,5 ay doldu ve bana yattığım yerden 2bin KM gezicek kadar para bıraktı . Akrep yanlış anlamasın ama öyle telefonda , televziyonda ve bilgisayar ekranlarında dakika başı takip etmemek gerekiyor illa artıyor zaten :ROFLMAO: .

adını da motorsuzmotorcukız yapmışın ne aradığını bilmek için çokta eksper olmaya gerek yok, . profil fotoğrafı koyma bende koymadım zorunlu değil. İsminden bile bana ilgi verin lütfen diyorsun nickim değişitiriym bende motorlumotorcuerkek yapayımi, ilgi bekleme burada burası internet kafe gibi sana ağır gelir. İğne basmış ne alaka hem :D
Hadi tamam ilgi çekmeye geldim madem o zaman niye gidip düz bir kızı profil fotoğrafı yapayım daha ilgi çekici motorlu kız fotoğrafları koymayı bende bilirdim hadi diyelim yine ilgi çekmeye geldim ınsta tiktok gibi yerlerde de motorcu sayfaları var grupları var oralara girerdim daha aktif yerler daha az aktif olan yere niye geleyim ki konuşmalarımda zaten gram ilgi çekmeye çalışan bir hareket de görmüyorum ben velhasıl kelam bilip bilmeden b*k atmak kolay arkadaşlar daha fazla bir şey demiyorum Allaha emanet hepinize

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
abi forumda her böyle olay çıktığında beni takip ediyolar bigün benden bilinecek valla benim alakam yok

Aa pardon yanlışlıkla olmış olaylık bir şey de yok aslında ben burada kendi halimde gelmişim takılıyorum bi takım yakıştırma yapan da sizlersiniz yine
Bi salın valla dünden beri toplaşıp kaos çıkarmaya çalışıyorsunuz size ne sitenin sahibi misiniz buraya gelme amacımda ilgi çekmek yoktu ama hepiniz toplanıp laf ettiğinize göre yeterince ilginizi çekmişim beyler salın görmek istemiyorsanız engelleyin benim keyfimi kaçırmayın

ben naptim ben last of us oynuyom
Genel söylüyorum laf edenler de bunu okuyacağı için hepiniz aynı ağızdan konuşuyor gibisiniz tek kişi olarak görüyorum ama genele konuşuyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz forumun ihtiyarları ne güzel köfteci muhabbeti yapıyoruz, siz gençlere sıkıcı geliyor, azıcık kendi halinize kalınca dövüşmeye başlıyorsunuz. dövüşmeyin guzum. ! :)

Biz forumun ihtiyarları ne güzel köfteci muhabbeti yapıyoruz, siz gençlere sıkıcı geliyor, azıcık kendi halinize kalınca dövüşmeye başlıyorsunuz. dövüşmeyin guzum. ! :)
Kendi kendilerine yakıştırma yapmayı bıraksalar kavga olmaz zaten abicim

Bu dakikadan sonra yazılanlara yakıştırmalara cevap vermiyorum kötü söz sahibine ait ben forumdan kaçar by

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Konu epey farklı bir yola sarpmış ama durmak yok asla. Bana kalırsa hep gs ciler yüzünden bu kaybolmaları yaşıyoruz. Adamların önğnde koca bilgi ekranı var ğatüne bir kaçak kat atıp bir de gps koyuyolar oda yetmiyor kola garmin saat takıyolar en sonunda köfteciyi buluyolar

Motosikleti
D400
fake abla anlatamıyoruz galiba fotoğrafı görsellerde aratınca hijap bilmem ne reklam sayfası cıkıyor.

ifşa oldun hala trip atıyon :D

Motosikleti
D400
1-2 defa gerçek kız geldi de kaçırdık zaten. gelmesin aga.

yemin ederim 7 yıldır forumda gördüğüm adamlar bile imlaya dikkat edip cool cevaplar veriyor; şeklimiz şemalimiz değişiyor :D

biz bize iyiyiz :D

fake abla anlatamıyoruz galiba fotoğrafı görsellerde aratınca hijap bilmem ne reklam sayfası cıkıyor.

ifşa oldun hala trip atıyon :D
İfşa olmuş hala yok diyo internetten fotoğraflarım çıkıyo ona bakarsan Instagramda'da fotoğrafların veritabanında aratmayı bilen insanlara çıkıyo napalım seni? Bana sen iğnelisin diye sallıyabiliyorsan arkasında da durabilecek toton olmalı DMden yaz ibanımı atayım kan tahlili yaptırayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar