Akrep kimYazım tarzı aynı akrep gibiulan acaba mı? Paranoyak olduk be.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Niye ilgi bekleyim tek hesap benim mi burada adımı profil fotoğrafımı takmak sorgulamak sana düşmedi burada herkes istediği adı fotoğrafı koyuyor onu da geçtim sanal dünyanın ilgisini ne yapayım buradan ekran geçip sanki motorunuza mi bindim ilgi arayacak olsam bu devirde dışarıda ilgi verecek insan çok dışarıdan ararım sanalla işim olmazadını da motorsuzmotorcukız yapmışın ne aradığını bilmek için çokta eksper olmaya gerek yok, . profil fotoğrafı koyma bende koymadım zorunlu değil. İsminden bile bana ilgi verin lütfen diyorsun nickim değişitiriym bende motorlumotorcuerkek yapayımi, ilgi bekleme burada burası internet kafe gibi sana ağır gelir. İğne basmış ne alaka hem![]()
O kim önceden gelen birine benzettiniz herhaldeBence değil.
Şuan benim bildiğim en fazla faiz 48,5 enflasyona oranla bunu hesaplayarak yıllık zararınızı hesaplayabilirsiniz. Dolar , Pound ve Euro gibi para birimleri de 5-10yıl gibi uzun sürelerde %5-10u geçmeden değer kaybedebiliyor en iyisi altın almak bu konuda. Mart ayının başında 3.3**Tlden gram almıştım neredeyse 1,5 ay doldu ve bana yattığım yerden 2bin KM gezicek kadar para bıraktı . Akrep yanlış anlamasın ama öyle telefonda , televziyonda ve bilgisayar ekranlarında dakika başı takip etmemek gerekiyor illa artıyor zaten.
Hadi tamam ilgi çekmeye geldim madem o zaman niye gidip düz bir kızı profil fotoğrafı yapayım daha ilgi çekici motorlu kız fotoğrafları koymayı bende bilirdim hadi diyelim yine ilgi çekmeye geldim ınsta tiktok gibi yerlerde de motorcu sayfaları var grupları var oralara girerdim daha aktif yerler daha az aktif olan yere niye geleyim ki konuşmalarımda zaten gram ilgi çekmeye çalışan bir hareket de görmüyorum ben velhasıl kelam bilip bilmeden b*k atmak kolay arkadaşlar daha fazla bir şey demiyorum Allaha emanet hepinizeadını da motorsuzmotorcukız yapmışın ne aradığını bilmek için çokta eksper olmaya gerek yok, . profil fotoğrafı koyma bende koymadım zorunlu değil. İsminden bile bana ilgi verin lütfen diyorsun nickim değişitiriym bende motorlumotorcuerkek yapayımi, ilgi bekleme burada burası internet kafe gibi sana ağır gelir. İğne basmış ne alaka hem![]()
Son düzenleme: