Tam alabilirim diyorum fiyatı artıyorR25'in fiyatı artmaya devam ediyor
16 Ocak dolar kuru: 35,42 TL
16 Nisan dolar kuru: 38,12 TL
Dolar kuru %7,62 arttı
R25 fiyatı %7,79 arttı
Dolar artışıyla birlikte R25'in fiyatı da neredeyse birebir oranda yükselmiş
![]()
sazan.avi beylerTam alabilirim diyorum fiyatı artıyor![]()
O ne demeksazan.avi beyler
Hanım kızımız sen yanlış anlama. Forum popülasyonu olarak bir nevi kışla, Güngören'de iddaa bayii, Esenyurt'ta ganyan bayi gibiyiz. Foruma Nisa taifesinden biri gelince şaşırıyoruz, ilk başta inanmayıp şüpheyle yaklaşıyoruz.O ne demek
Teşekkürler abicim güzel açıklaman içinHanım kızımız sen yanlış anlama. Forum popülasyonu olarak bir nevi kışla, Güngören'de iddaa bayii, Esenyurt'ta ganyan bayi gibiyiz. Foruma Nisa taifesinden biri gelince şaşırıyoruz, ilk başta inanmayıp şüpheyle yaklaşıyoruz.
Özelden tehdit etmenize gerek yoktu!!!!!!!!O ne demek
o zaman elinizdeki paranın değeri düşmesin diye dolar/euro/altın gibi ortaya karışık birikim yapmaya çalışın, elbet iyi fırsat denk geldiğinde bir miktar birikmişiniz olur.Tam alabilirim diyorum fiyatı artıyor![]()
Bir saniye, ne oldu? Tehdit dediğin durum nedir?Özelden tehdit etmenize gerek yoktu!!!!!!!!
Faize koyuyorum bilmiyorum ne kadar doğruo zaman elinizdeki paranın değeri düşmesin diye dolar/euro/altın gibi ortaya karışık birikim yapmaya çalışın, elbet iyi fırsat denk geldiğinde bir miktar birikmişiniz olur.
Bunu kaçırmışım ben de. Ne oldu?Özelden tehdit etmenize gerek yoktu!!!!!!!!
Özelden tehdit etmenize gerek
Çekirdeğimi aldım çayımı demledim hazırım