R25 mi 450SR mı

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle çok arada kaldığım için daha önce tecrübe etmiş abilerime kardeşlerime danışmak istedim yakın zamanda motor alacağım fakat R25 ve 450SR arasında gidip geliyorum sürekli fiyat olarak hemen hemen aynılar, herkes cfmotoyu kötülüyor fakat motor gayet sağlam iki arkadaşımda 23 model nk var 20k km oldu olacak sadece bakımdan bakıma servise gittiler geçende nk250 ile artçılı istanbul-ankara serüvenimiz olmuştu ve motorun maşallahı var ama hala kafam karışık. R25 sahibi oldum daha önce fakat yükseltmeye durumlar elvermedi sürekli uzun yol yapıyorum motorla r25 yetmiyor bu yüzden 230.000tl bandına 2021-22 model 20.000km deki R25i mi almak mantıklıdır yoksa 2024 model 6-10k km deki 450SR ımı bu arada 450sr da sürdüm motor çok iyi geldi hem gidiş hem tork olarak birde yetmezmiş gibi görünüşüde çok sağlam çin motoru gibi değildi parça kalitesi güzel o premium hissiyatını iliklerime kadar hissetirdi motor

Ya bu r25 gerçekten iyi güzel motor ama biraz da hastasına hayali olana gider bence 450 sr kat be kat sürüş olarak daha keyifli duyduğum kadarıyla ben olsam çocukluk hayalim olduğu için r25 alırdım ama bir kez r25e sahip olmuş olsaydım muhtemelen 450sr tercih ederdim.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Okuduğumdan anladığım kadarıyla söyliyim 450 sr almak istiyorsunda kendine destekçi arıyormuşsun gibi :D
Çinli minli kronik mronik yazıp kafa şey etmicem.
Kendim hiç bulaşmadım bulaşmamda içinde kalacağına yarın öbürgün pişman olucağına almak istiyorsan al.
Ama alıpta pişman olmak daha çok koyar gibime geliyor.
Genel olarak çinli grubunun 2.eli ölü satmak istediğin zaman kolay kolay satamıyorsun 0 fiyatının çok çok altına gidiyor.

Hepsini geçiyorum sürekli uzun yol yaptığını bahsetmişsin racing bir makine alacağına enduro, enduro touring bir makine alıp rahat yolculuk yapmak daha mantıklı değilmi.

O para bandına kendim forza 250 alırdım :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cfmotonun 250likleriyle 450likleri bir değil özellikle 450sr bir değil ve açık ara r25ten daha iyi bi motosiklet

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
450 Sr hakikaten kendi sınıfına göre top speedde zirve yapmış bir makine ama yağ pompasında mı yağ soğutucusunda mı ne bir problem oluyormuş, yaşanmış çok örnek var.

Motosikleti
D400
Git cfmoto al ama 2 ay sonra gelip yardım dilenme burada :D

diyeceklerim bu kadar.

Qj srk 400rr var tek maşalı. Bu iki motordan daha yakışıklı. R25 parasını haketmiyor, 450sr da cf moto. Her gün yeni bir kronik çıkar başına.

Motosikleti
Motorsuz
ilk sahibiydim motorun 10.000 km sorunsuz sürdüm bakım sonrasında yağ soğutucusu patlattı hızlıca 20 gün içinde garantiden değişimi yapıldı, sonrasında motoru Ankara'dan İzmir'e uzun yola sürdüm hiçbir problem yaşamadım yolda fazlasıyla yağmur da yedim giderken şu an aprilia 660 sürüyorum ama şöyle dönüp baktığımda 450sr ı özlemedim diyemem motorun virajı olsun top speedi olsun kontrolünün basitliği olsun 600-700cc bandındaki motorların totosundan ayrılmıyordu ama şimdi hikayenin diğer yönüne bakarsak 450sr sahibi olup 3 defa yağ soğutucusu patlatan evden çıkıp 5km gidip petrole durup geri çekiciye yüklemek zorunda kalan arkadaşım aklıma geliyor bence alacağın 450sr ı iyi bir araştır servis kayıtlarından.

cfmotonun sr serisinde çok fazla problem çıkıyor. daha geçen gün yolda giderken vitesi kopan birinin videosunu gördüm.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Uzun yol yapmayı seven birinin supersport tarzı motorla ne işi olabilir?
Asfaltta gazlamayı seviyorum, viraj yapmayı da seviyorum diyorsanız o paralara çok güzel asfalt tur motorları var.
Mesela alın ikinci el honda vfr 800, ayı gibi giden motor, asfaltta bu bahsedilen motorların hepsinden iyi gider ve sorun çıkarma konusunda da sıfır çinliden iyidir japonun ikinci eli. İkinci el almış olacağınız için ileride satarken de kaybı çok olmaz.

Motosikleti
Honda CBF 250
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle çok arada kaldığım için daha önce tecrübe etmiş abilerime kardeşlerime danışmak istedim yakın zamanda motor alacağım fakat R25 ve 450SR arasında gidip geliyorum sürekli fiyat olarak hemen hemen aynılar, herkes cfmotoyu kötülüyor fakat motor gayet sağlam iki arkadaşımda 23 model nk var 20k km oldu olacak sadece bakımdan bakıma servise gittiler geçende nk250 ile artçılı istanbul-ankara serüvenimiz olmuştu ve motorun maşallahı var ama hala kafam karışık. R25 sahibi oldum daha önce fakat yükseltmeye durumlar elvermedi sürekli uzun yol yapıyorum motorla r25 yetmiyor bu yüzden 230.000tl bandına 2021-22 model 20.000km deki R25i mi almak mantıklıdır yoksa 2024 model 6-10k km deki 450SR ımı bu arada 450sr da sürdüm motor çok iyi geldi hem gidiş hem tork olarak birde yetmezmiş gibi görünüşüde çok sağlam çin motoru gibi değildi parça kalitesi güzel o premium hissiyatını iliklerime kadar hissetirdi motor
Ben seni anladı. Sen istiyor bela. Sen istiyor Çilekli Milkshake. Sen istemek yolda kalmak, rezil rüsva olmak. Sorun yok.450sr hepsini sana verecek.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yağ soğutucusu patlar garantiden yapılır ekranı bozulur garantiden yapılır da kronik şasi kıran motor şasi kırarsa ne yaparsınız :)

Sr; egzost sesi gayet güzel, geri kalanı bilindik şeyler işte.
R25; haddinden fazla pahalı.
Uzun yol-Sr ???,
Kafalar biraz karışık gibi.

geçen, 450 mi 250 mi pek anlamadım; ama bi cf sr geçti yanımdan. lan ne güzel sesi var o motorun!

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
230 bine 20 binde kazasız R25 bulursan kaçırma hocam. CF motoda tasarım, teknoloji ve hız haricinde pek bi olayı yok. Ülkenin bitki örtüsü oldu artık ekonomi sağ olsun. KTM rc 390 da düşünülebilir

ikisinide almazdım ben biri gereksiz pahalı ve güçsüz diğeri sürpriz yumurta
İkinci el temiz avrupa al ve geç

Motosikleti
STRS 765
Burada arkadaşımız aldı 450sr, malzeme kalitesi dizaynı gerçekten çok güzel görünüyordu, bizimle birlikte hafta sonu sürüşlerinde de dağ bayır asfalt güzel gazlıyordu ama... birden sihir bozuldu ve sıkıntılar baş göstermeye başladı, servisi ile akraba olundu halen akrabalık işkileri devam ediyor sorunlar çözülemedi.. alınır mı alınmaz mı? Sonucu siz çıkarın artık. Peki R25 ? Buna cevap vermek istemiyorum 🤣

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Abi Türkiye'deki sıfır motor merağı ne böyle gerçekten? Sıfır diye çinli motorlara binmek yerine ben de 5, 10 hatta üzerinde uğraşacak vaktim varsa 20 25 senelik Japon güzelliklere binmeyi tercih ederim.
Orta Asya'dan beri sıfır çinliler yüzünden geliyo başımıza ne geliyosa :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi Türkiye'deki sıfır motor merağı ne böyle gerçekten? Sıfır diye çinli motorlara binmek yerine ben de 5, 10 hatta üzerinde uğraşacak vaktim varsa 20 25 senelik Japon güzelliklere binmeyi tercih ederim.
Orta Asya'dan beri sıfır çinliler yüzünden geliyo başımıza ne geliyosa :D
Daha senkron ayarı ya da kompresyon testi yaptıramıyoruz amk İzmirinde. Sen sıfır Çinli al, 15-20 senelik Japon'a bulaşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar