Yamahaya faceook üzerinden bi şikayet mesajı atmıştım bugün cevap gelmiş aynen yazıyorum.
Ben:
Merhaba, sayın yamaha yetkilileri bu mesajım ajanstan geçip elinize ulaşırmı bilmiyorum ama size bir şikayetimi iletmek istiyorum. R25' i 13.500 lansman fiyatı ile duyurdunuz ama istanbul içinde hangi bayiyi aradıysam bana ön satış yapılmadığını çünkü fiyatının 13.500 olmayacağını söylediler. Lansman fiyatından almak istiyorum fuarda cebimde para ile geleceğim dediğimde ise fuarda satış yapılmayacağını sadece motorun tanıtılacağını bu yüzden de çabamın boşa olduğunu belirttiler.
Sorum şu sevgili yamaha, motorun çıkışına 20 gün kalmışken daha fiyatı belli değil, hadi üstündeki lastik michelin' di değişti irc oldu ona tamam dedik ama bu motor söylendiği gibi zamlı olacaksa Türk halkını kandırır gibi 13.500 diye belirtip sonra bu fiyattan bir motor bile satmamak nedir acaba?
Yamaha' nın büyüklüğü ortada kurumsal yapınıza güvenerek size bu canı gönülden gelen potansiyel müşteri sorusunu soruyorum cevaplarsanız sevinirim.
Yamaha Türkiye:
Merhaba Yaşar Bey,
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
YZF-R25 modelimiz lansman fiyatı ile birlikte sunulmuştur. Gelen ilk parti ürünler bu fiyattan bayi showroomlarına girip bayilerimizin daha öncesinde kaporasını vermiş ya da tamamını ödemiş -beklemekte olan müşterilerine- teslim edilecektir. Diğer partilerdeki ürünler bir miktar fiyat artışıyla birlikte sunulacaktır.
Saygılarımızla, Yamaha Motor Türkiye
Ben soruyu tam 1 hafta önce sormuştum gelen cevap hepinizin görmüş olduğu üzere sadece bir geçiştirme. Bu cevaplarına başka bir soru sorma zahmetine bile girmeyeceğim çünkü az çok verecekleri cevaplar ortada. Yazık gerçekten çok yazık yolunacak kaz gibi görüyor bütün uzakdoğu bizi.