R25 egzoz önerisi (slip on, apaçi olmayan, uygun fiyatlı)

Yamaha R25 2019 model için uygun fiyatlı ve apaçi sesi vermeyen slip on egzoz lazım.
Amacım trafikte ayna kullanmayan araç sürücülerine karşı daha duyulur olmak ama çevreyi Tiger egzoz sesi gibi rahatsız etmemek. Görüntü olarak da apaçi olmayan uygun fiyatlı ne var? Akrapoviç Carbon hem ses hem görüntü yönünden en iyisi ama fiyatı çok yüksek.

R 25 e ne takarsan tak sıralı 250 cc çift silindir bloktan kulağa hoş gelen bir ses çıkmıyor şahsi fikrim. O yüzden akrapovice gerek yok. Tiger ın uygun fiyatlı bir serisi DB KİLLER ı ile beraber alınırsa aşağı yukarı aynı ses çıkacaktır.

R 25 e ne takarsan tak sıralı 250 cc çift silindir bloktan kulağa hoş gelen bir ses çıkmıyor şahsi fikrim. O yüzden akrapovice gerek yok. Tiger ın uygun fiyatlı bir serisi DB KİLLER ı ile beraber alınırsa aşağı yukarı aynı ses çıkacaktır.

Teşekkürler.
Dediğim gibi, hoş sesten öte, trafik gürültüsü içinde farkedilecek bir ses yeter. Cart diye önüme direksiyon kırmasın. Ama sabah siteden çıkarken veya sokak arasında kimse bana sövmesin :)
Stock egzoz tısıl tısıl olunca, trafik magandaları da daha cesur oluyor. Ama sesli motoru olanlara da az bulaşıyorlar. Fazla efendi insanın üzerine gider milletimiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arrow ve mivv serileri daha hos ve daha az ses cikarir tavsiye ederim

Farklı bir egzoz takmak güzel olabilir fakat Trafik Polisi etkisini unutmayın.

2000 Tl den fazla cezası, motorun bağlanması ve daha bir sürü ekstra cezası olan bir durum.

Çevremizdeki kişiler bu piyangonun vurmaması için hep orijinal egzoza dönüyorlar.

slip on seçeneğinde kaç tane marka varki.ben bi tek akrep hatırlıyorum gerçi 2 sene önceydi tabi.slip on dan kafanız ağrımaz çok bi fark olmuyor zaten sadece görüntü olarak güzel oluyor.r25 zaten mükemmel sesli bir motor bence tamamen gereksiz harcama olucak çünkü gerçekten çok güzel sesi kendi mt07 den kat kat güzel egzozu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben r25 in standart sesine bayılıyorum. İnsanlar neden sevmiyor anlamıyorum ki :cherry: Çift silindir çok güzel sesi var makinenin. Belki de fıtıfıtı cbf'den inip r25'e bindiğim zaman güzel geliyor da olabilir :queen: ama yok yaa bence standart hali çok hoş bırakınız orjinal haliyle kalsın. Hem ceza yemezsiniz hem de çevreye zararınız olmaz.

tapa reis. kucuk boy bir tapa egzoz ile varex keyfi yasayabilirsin

Motosikleti
R25, CRF250L
Ben r25 in standart sesine bayılıyorum. İnsanlar neden sevmiyor anlamıyorum ki :cherry: Çift silindir çok güzel sesi var makinenin. Belki de fıtıfıtı cbf'den inip r25'e bindiğim zaman güzel geliyor da olabilir :queen: ama yok yaa bence standart hali çok hoş bırakınız orjinal haliyle kalsın. Hem ceza yemezsiniz hem de çevreye zararınız olmaz.

Kesinlikle öyle ben de çok seviyorum orijinal sesini. Egzozum da var ama hiç takmaya yeltenmedim, gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar