R25 Canlı Yayında Altın Elbiseli Adam'da

Arkadaşlar bu akşam ki Altın Elbiseli Adam canlı yayınında R25 getirdiler yayını yaptıkları alana. R25 hakkında kafası karışık olanlar için iyi bir akşam olabilir. İzleyin derim

Arkadaşlar bu akşam ki Altın Elbiseli Adam canlı yayınında R25 getirdiler yayını yaptıkları alana. R25 hakkında kafası karışık olanlar için iyi bir akşam olabilir. İzleyin derim
sürmeyecek en azından motoru kırmaz :queen: bari tüm program onun üzerine olmasa bari zaten yeterince doydum r 25 e

Off şimdi bazıları bok atmaya başlar Yamahadan gene reklam almış ALTIN ELBİSELİ ADAM diye.

Off şimdi bazıları bok atmaya başlar Yamahadan gene reklam almış ALTIN ELBİSELİ ADAM diye.

Bok değilde, komik bi enstantane oldu:p

Motorcu muhabbetindeki arkadaş R25 in üzrine oturmuş sohbet ederken AEA sordu hangi motorları sürdün favori motorun derken. Arkadaş cbr 250 benim favorim dedi, hem virajı hem yakıtı derken, AEA hınzır bi şekilde dayanamadı güldü ve kesip sözünü sordu, bu nasıl buna ne diyorsun diye... hani bu kadar getirdik reklam için CBR250 yi övme şimdi R25 üstünde gibi oldu bariz:cherry:

1000 tane satma hedefi konmuş, tamam motorda güzel ama bu sene kriz dedikodusu, ortamı ve 1000 tl zam ve devamı gelecek gibiyken CBR250 nin 2013 te yakaladığı 1077 yi zor görür, 600-700 en fazla

Son düzenleme:
Bok değilde, komik bi enstantane oldu:p

Motorcu muhabbetindeki arkadaş R25 in üzrine oturmuş sohbet ederken AEA sordu hangi motorları sürdün favori motorun derken. Arkadaş cbr 250 benim favorim dedi, hem virajı hem yakıtı derken, AEA hınzır bi şekilde dayanamadı güldü ve kesip sözünü sordu, bu nasıl buna ne diyorsun diye... hani bu kadar getirdik reklam için CBR250 yi övme şimdi R25 üstünde gibi oldu bariz:cherry:

1000 tane satma hedefi konmuş, tamam motorda güzel ama bu sene kriz dedikodusu, ortamı ve 1000 tl zam ve devamı gelecek gibiyken CBR250 nin 2013 te yakaladığı 1077 yi zor görür, 600-700 en fazla

Markaların hedeflediği rakamlar hep beklenenden yüksek olmuştur eminim Honda da 1500 satış bekliyordur.

Markaların hedeflediği rakamlar hep beklenenden yüksek olmuştur eminim Honda da 1500 satış bekliyordur.

Honda da o günler mazide kaldı

2013 te haziran temmuza kadar nakit 9.300- 9.800 e gitti o motorlar. sonrada max 10.500. Şimdiki fiyatlar la alakası yok ve kriz muhabbetide yoktu

fiyat konusunda firmalar yolunacak kaz arıyor alın cg apaçilerin arasına karışın :)
cg konusu açılmışken bir tespitim var yolda yürüyen yayalar apaçileri ipliyor ama bizim gibilere de gel ez sıkıysa tavrıyla iplemiyor, soba borusundan egzoz yapsam mı diye düşünüyorum :p

Hahahah KTM vidyosunda en sağdaki motosikletin aynası bağımsızlığını ilan ediyor :queen:

Dakika : 44.27 den izleyin :) gülümseyin.

Espri mahiyetinde daha binmeden parçaları gevşiyor şaka şaka vurmayın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar