R25 almak

Merhabalar,yaklaşık 3 yıllık 125cc serüvenimden sonra motorumu sattım ve 250cc sınıfına geçmeye hazırlanıyorum. Almayı planladığım model yzf r25,zaten uzun zamandır hayalimdi ilk defa birinin altında gördüğümde beni acayip cezbetmişti. Ayrıca bildiğim kadarıyla bizim ülkede en çok piyasası olan modellerden biri. Yaklaşık 270 bin lira bütçem var ve bu aralıklarda genelde 2020-2021 modeller satılıyor. Ortalama kilometreleri ile 15-20 bin arası. Merak ettiğim şey bu motorlar 5-6 senede nasıl bu kadar az kilometre yapıyorlar? Bu durum içimde şüphe uyandırmıyor değil. Ama bir yandan da hevesli olduğum için biraz aceleci davranıyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler? Özellikle bu yatak sarma muhabbeti de aklımı kurcaladı ama ustalar düzgün kullanıldığı sürece hiçbir şey olmaz diyor. Cevaplarınızı bekiyorum ve lütfen MT25 önermeyin,kitlesi yüzünden almak istemediğim bir model

Bu konu hakkında verebileceğim en güzel tavsiye ikinci eli en tehlikeli motosiklet grubu olması teker, lastik yakma, redline ne varsa bu motoru süren tayfada var
bu motor alınacaksa analiz motoexper gibi iyi bir expere götürüp alınması gerekiyor

R25'in kitlesi de MT25'in kitlesi de neredeyse aynı bir taraf teker ve caddede geziyor R25 tayfasıda cadde , top speed veya piyasa dedikleri şekilde sürekli aragaz veya kesicide geziyor benim gözümde bu iki motosiklette gereksiz şekilde abartılıyor iyi bakanlar vardır bir genç için biçilmiş bir kaftan ama Japon diyerek içinden geçilen bir motosiklet bulabilirsen memur veya tanıdık birisinden alman en mantıklısı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu hakkında verebileceğim en güzel tavsiye ikinci eli en tehlikeli motosiklet grubu olması teker, lastik yakma, redline ne varsa bu motoru süren tayfada var
bu motor alınacaksa analiz motoexper gibi iyi bir expere götürüp alınması gerekiyor
Bunu eklemeyi de unutmuşum bunu genel olarak öğrenciler veya motosiklete yeni başlıyan arkadaşlar kullandığı için hangi ustaya gidiceklerini bilmediklerinden servise vericek paraları olmadığından mahalle aralarında ki dandik dunduk ustalara götürüyorlar ve sonuç olarak motosikletin içinden geçilmiş oluyor

Keşke umut usta gibi işini düzgün yapan birini bulabilsem yaşadığım yerde. Manisa-İzmir-Balıkesir arası bakıyorum buralarda da güvenilir ekspertiz kaç tane vardır orası şüpheli

Keşke umut usta gibi işini düzgün yapan birini bulabilsem yaşadığım yerde. Manisa-İzmir-Balıkesir arası bakıyorum buralarda da güvenilir ekspertiz kaç tane vardır orası şüpheli
Motomania'ya bakabilirsiniz trabzondan takip ederim.
Şimdi aklıma geldi alacağınız zaman kesinlikle şase den hasar kaydı yaptırın plakadan değil. arkadaşım hasar kayıstız diye aldı 45.000 hasar kaydı çıktı motordan. Satarken alıcı söylemiş fiyat kırdı mecburen

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Mt 25 de r25 de benzer kitle tarafindan kullanilir. Teker, redline, patinaj vb vb.
Ikisi de guzel gider o ccye gore.
Kmlerinin dusuk olmasinin sebepleri de: genelde yazin kullanirlar cunku o kullanim tarzinda soguk havaya gelemezler. Cogu onden kazalidir cunku kullanicilari gazlamayi bilir ama fren yapmayi bilmez, yapsa da 2 parmak yapar freni ve dolayisiyla bi yerlere carparlar, gosterge degisir.
Gazci ve tekerci tayfanin sevdigi motosiklet alirken ya bunlari goze alacaksiniz, bu sekilde alacaksiniz ya da cok cok sansli olup duzgun bisi denk getirebileceksiniz.

Motosikleti
Dominar D250
Ben de bu motosiklet sevdasına R25 ile girmiştim, 2019 modeli Yamaha mavisi üstünde altın sarısı ön amortisörlere hayran olmuştum, beğendiğim tek kasası da bu 2019 modeller.
Ama o yıllarda alamadım, aradan geçen yıllardan sonra motosiklet almaya karar verdiğimde ise R25'i tamamen sildim çünkü kullanıcı kitlesi fişlenmiş durumda her çevirmeye gireceğin garanti, yolda akıllı uslu gidenini göremezsin hep bir apaçilikler, temizini bulmak imkansız gibi bir şey, üstüne Yamaha'nın sıfırlarda fırsatçı satış politikası vs girince ben R25 defterini kendim için kapadım. R25/MT25 almam da, tanıdığıma da önermem.

Sizin için hayırlısı olsun, bence CBR500R daha mantıklı geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar