R1200GS Adventure İncelemesi

İnceleme çok başarılı. Özellikle kamera açıları, drone ile yukarıdan çekimler olsun, görsellik olsun, baya baya uğraşılmış, elinize emeğinize sağlık. Anlatım da hiç sıkmıyor, akıcı ve keyifli.

İncelemede ne eksik dersen, bence bir eksiklik yok ama ne ilave edilebilir diye düşününce videonun sonlarında motorun incelendiği tarihteki sıfır liste fiyatlarına da değinilebilir mesela. "Ona da bi zahmet açın kendiniz bakın, uğraştırmayın beni" dersen de hakkındır, bir şey demem :mrgreen:

Güzel iş çıkarıyorsun, aynı kalitede incelemelerini bekliyoruz hocam :thumleft:

İnceleme çok başarılı. Özellikle kamera açıları, drone ile yukarıdan çekimler olsun, görsellik olsun, baya baya uğraşılmış, elinize emeğinize sağlık. Anlatım da hiç sıkmıyor, akıcı ve keyifli.

İncelemede ne eksik dersen, bence bir eksiklik yok ama ne ilave edilebilir diye düşününce videonun sonlarında motorun incelendiği tarihteki sıfır liste fiyatlarına da değinilebilir mesela. "Ona da bi zahmet açın kendiniz bakın, uğraştırmayın beni" dersen de hakkındır, bir şey demem :mrgreen:

Güzel iş çıkarıyorsun, aynı kalitede incelemelerini bekliyoruz hocam :thumleft:

Cok tesekkurler not aldim fiyat konusunu :)

Bende çok beğendim.Emeğinize sağlık.Eleştirilecek tek yanı eğlenceli olması için yapmaya çalıştığınız esprilerde samimiyet karşı tarafa pek geçmemiş.Yeni videolarınızıda aynı keyifle seyretmek için bekliyoruz.

keyifli bir videoydu gerçekten ama bir de ayrımcı sözlerin olmasaydı daha da iyi olurdu bence. farklı sınıfların birleşmesine vesile olan motosiklet kültürünü GS 1200 sahipleri şöyle, GS 1200 sahipleri böyle diye diye gene parçalamışsın.

keyifli bir videoydu gerçekten ama bir de ayrımcı sözlerin olmasaydı daha da iyi olurdu bence. farklı sınıfların birleşmesine vesile olan motosiklet kültürünü GS 1200 sahipleri şöyle, GS 1200 sahipleri böyle diye diye gene parçalamışsın.

Tesekkurler.
Ben parçalamadım, gerçekleri söyledim tabiiki öyle olmayanları tenzih ederek. Onlar diğer motosikletlileri ötekileştiriyor. Bilmiyorum tek yaşayan ben miyim ama fikri olan mutlaka söylesin hatam varsa da samimiyetle kabul ederim

Öyle böyle değil. Müthiş... Çok başarılı bir prodüksiyon. Motosiklet dışında herşey çok güzel. Tebrikler.

Henüz izlemedim ama buradaki yorumlardan mütevellit takip ettim. Yorumu buraya park edeyim. İlk fırsatta izlerim.

valla süper olmuş kanal orjinal izlenmeler takipçiler herşey gerçek. En son şu motopixel tv nin vasat videoların dan sonra umudumu kaybetmiştim fakat sizin gibi keyifli ve samimi insanları gördükçe mutlu oluyor insan helal olsun.

Biri şu motopixele soylesin nolur bu kadar boş yapmasın her videosunda sinirlerim kalkiyor kapatiyorum. Ayni cümleyi 12 farklı şekilde söyleyerek video süresi uzatilmaz. Bi kere söylesin ve istedigi kadar sussun biz izleriz.

Divitime de hayirli olsun tek kusuru azını şapırdatarak yemek yemesi :) gerisi süper.
Mizofoniye saygı lütfen.

İyide gerçek bu. Orta yaş üstü endurocular da bazı insanları tenzih edip dışarda bıraktığında elinde kocaman bir ego kalıyor elinde :D Hele BMW ve lüks sınıf enduro kullanıcısıysa bambaşka!

Hocam harcanıyosun burda.. o nası bi hd çekim ne kadar güzel bi görüntü kalitesi öyle.

Valla benim diyene yalan attırırsın.. eline sağlık çok güzel introlar çok güzel video olmuş..

Böyle kaliteyle devam

Tekrardan çok teşekkür ederim yorumlarınız cidden mutlu etti. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni gordum. Emeginize saglik. Ama elektrikli testere oyle kullanilmaz yahu :) :) :)

Yeni gordum. Emeginize saglik. Ama elektrikli testere oyle kullanilmaz yahu :) :) :)
He yav, geçen bir arkadaşım dedi, “ulen el bebek gül bebek kaloriferli evlerde büyüdün, şunu tutmayı bile bilmiyon” dedi. Rezil olduğumlan kaldım. Amerigadan geliverde öğret haşmet abim :) tesekkur ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar