Bu işin fizikle hiçbir ilgisi yok. Bu tip motorlar zaten iri kişiler için uygun değildir. Motor üzerinde denge çoğu zaman, özellikle viraja yüksek süratle girildiğinde vücut ağırlığını motorun dışına kaydırarak yapıldığından ufak tefek adamların yapabileceği hareletlerdir. Dani Pedrosa'nın boyu bile yetmiyor ama 140 kg 250+ hp motora inanılmaz derecede hakim. Bu iş tamamen teknik ile ilgili bir olay.Fiziğinize güvenip de büyük cc'li motor almayın sakın, benim kuzenim de bu işe ZX-6R ile başladı, aldıktan 2-3 ay sonra gitti düşüp kulağını koparttı, omzunu kırdı v.s. Ve iri kıyım adamdır, ama gene de motora hakim olamadı
Çok haklısın. UMU arkadaşımız hala ynı tavırı takınarak, dalga geçer edasında yazmaya devam ediyor ki, ben de motor kullandığından şüphe duymaya başladım. Cumartesi günü buluşmayı teklif ediyorum kendisine. Ben bir arkadaşa motor bakmak için neredeyse tüm gün Kızıltoprak'taki motosiklet mağazalarında olacağım, oraya gelebilir veya ortak bir yerde buluşabiliriz. Bakalım motoru var mı yok mu... Çok örneğini gördük bu kadar konuşup da motor sahibi bile olmayan!UMU kardeşe gelince. Bana göre kulaktan dolma sohbetten öte değil yaptığı! kusura bakmasın... Sözünü ettiği Motosiklet onda gerçekten varsa, Ben buarada HERKESİN önünde kendisinden özür dileyecek ve ön yargılı davrandığımı yazacağım. Evraklarda BU arkadaşın kaytıları geçmeli... Hodri meydan.
Arkadaşlar Ne Derse Desin Yine De Kusura Bakmasinlar Söyliycem; Inan Bazen Bastiğimda Biraz Daha Güçlü Olsaydi Dediğim Oluyor
Hem limitlerde kullanıyorsun, hem de korkutuyor. Çelişkili laflar bunlar! Sen davetimi kabul et de şu senin R1'i görelim bakalım...Unsalyzf KardeŞ, BİlİnÇlİ Bİr R1 Kullanicisisin Bellİ, Korkutuyor DemİŞsİn R1, Bazen Benİ De Korkutuyor, GerÇekten Çok Tehlİkelİ, Farkindayim, ÖlÜm Makİnasi Dedİklerİ Kadar Var Ve İnan Buna RaĞmen ÇoĞu Zaman Lİmİtlerde Kullaniyorum
Özer kardeşim,benim söylediklerime kimseyi inandırma gibi bi derdim yok. Bugüne kadar da ağzından hiç kimse yalan bi söz duymuş değil!
Ama yine de kimin doğru söyleyip söylemediğini, atıp tuttuğunu görsün diye resmini aşağıda isteyen görebilir. Yok, buna da inanmayan varsa artık ruhsatını faxlarız bakar kimin üzerine kayıtlı! Daha fazla uzatmaya gerek yok, sadece faydalı bilgiler paylaşacaklar bu başlığın altına bi şeyler yazsın!
Sonuç olarak, motoru sevenler burada bi şeyler paylaşmak istiyor.
Bize ne diyorsan yorum yapmayacaksın. Bize ne ne demek? Sence R1 ile başlamak mantıklı birşey mi? Bu kadar basite aldığınız için oraya buraya yapışıp kalıyorsunuz.Arkadaşımız sadece meraktan sormuş. Olayı bitmiş gitmiş öğrenmiş 300 basıyo bize ne yaaa
Perşembe günü için o hafta önceden konuşalım. İş çıkışı akşamüstü 5'ten sonra uygunsa buluşuruz biryerlerde. Ortak noktamız tabi ki vardır ama bilinçsizce motor kullanmak ortak noktamız olamaz. Shamyl, sen de gelmek istersen beklerim.Boy kardeş, önümüzdeki perşembe uygunsa arkadaşlarla buluşalım biyerde, burda birbirimizi yediğimiz kadar ortak noktalarımız da vardır herhalde.
Shamyl kardeş de katılır umarım
valla yalanım varsa 2 gozum onume aksın daha motor alalı 3 ay fln oldu ve ılk motoru valla cokda ıı kullanıyor sehırler arası flnda gıdıp gelıyor.yanı ıster ıster ınanma eger cok ıstıyosan msn de verıım konuskardes..hic kusura bakma..ama inanmiyorum sana..1 ay dir motora binen biri 270 goruyormus falan..yaa birakin yaaa klavyede yazmasi basit..ben 600 makine kulaniyorum 7 senedir bazen arkadasim zzr si var biniyorum ama hala kendimi hazir hissetmiyorum ve su istanbulun kesmekesliginde hic kimse beni bindiremez racer motora..akil isi degil..ayrica verdiginiz cevaplara dikkat edin hava atacam diye baskalarinin yasamlari ile oynuyor olabilirsiniz..
Biz insanları bilinçlendirmeye çalışırken, bilinçsizce ve alay edercesine açılmış bu başlık belki birçok tartışmaya neden olmuştur ancak bu işin doğrusunu eğer deneyimli, bilgili kişiler veya bu konuda uzman kişiler "bu iş bu şekilde olmaz" diyorsa bence başka söylenecek birşey yok. Aksini iddia eden bilgisizdir, cahildir, birçok şeyin farkında değildir, başkalarına vereceği zarardan habersizdir. Konunun nerelere gelmesi önemli değil, önemli olan bu kadar anlatılmasına rağmen insanların hala kafasının dikine gitmesi. Demek ki herşey bir yere kadar. Birşeyden sonra ne derseniz boş...Lafın kısası, siz bilinçli olsanız bile böyle başlıklar açarak BİLİNÇSİZ, EĞİTİMSİZ üyelere GEYİK yapacak ortam yaratmış oluyoruz. Bakın açtığınız konu nerelere geldi.