Zaten Benim Deneyimli 1000 Cc Ve üzeri Kullanicilarinin Tecrübelerine Ihtiyacim Var, Bundan Sonra Dikkat Etmem Gereken Noktalarda.
Lütfen Büyük Cc Motorlarla Olan Tecrübelerinizi Yazin!
Son Olarak,
Bi Arkadaşin Cümlesi çok Hoşuma Gitti;
Hayatta En Eğlenceli şey, Herkesin Yapamadiklarini Yapmaktir!
Herkesin yapamadiklarini yapmak, oksijen maskesiz K2 ye tirmanmaktir, kutupları tek başına geçmektir, dünyayı ufacık bir yelkenli ile dolaşmaktır, paraşütle 30.000 metreden atlamaktır, planör ile jetstreami (yüksek irtifadaki 150-200 km lik rüzgarlar) kullanarak dünyayı dönmektir. Yada yeni bişey keşfetmek, aids e çare bulmak, bu memlekete düzgün trafiği getirmektir.
Yoksa caddede tiki takılıp makinayı öttürmek değildir.
Bende 36 yaşındayım, bugüne kadar birçok outdoor-adrenalin sporu yaptım, ne yazikki sizin zihniyette insanların nasıl kafasının patladığını, vucudundaki 212 kemiğin birden nasıl kırıldığınıda (paraşütle saatte 400km hızla yere çakarsanız östaki borusuna kadar parçalanıyor) gördüm. Çok heycanlı veya etrafından farklı olmak isteyen kişilerin gereksiz yere risk aldığına şahit oldum. açık olmak gerekirse 20li yaşların başında bende kimi zaman bu hatalara düştüm.Bu tarzdaki insaların %80 i illaki bi olay atlatıyor, kimisi ucuz atlatılıyor, kimisi çok kötü sonuçlanıyor ama gerçek olan şu illaki kalıcı izler bırakıyor kendilerinde ve çerelerindekilerde.
Ne desek boş bunuda biliyorum, Allah kaza bela vermesin diyip demin yazdıklarımın bir kısmını silip iyigünler diliyorum.