yoksa motosikleti arkadaki öz japon pazarı'ndan mı aldınFazerden sonra şöyle bir ufak değişikjlik yapim dedim
Bazıları kızım mızım açıyo bende erkekim diye açım bare didim :mrgreen::mrgreen:
slında aklımda makına yoktu yani vardıda şimdi yoktu ani bi kararla karar verdim ve aldım hayırlısı olur umarım.
Darısı oolmayanlara inşallah allah herkezin gönlüne göre versin
Bi iki hareket yapim dedim yeni makınamla
![]()
.
Yalnız, Fazer a yüklendiğin gibi yüklenirsen çok yaşatmaz bu alet..
.
Mertim gule gule kullan Allah kaza bela vermesin.
Cok guzel masallah.
Halis abinin arkasından gitme zaten baska da birşey olmaz![]()
Bencede en güzel rengi gayet sade ve güzel görünüyo fazerimde bu renktendi yapancıık çekmedim yanihayırlı olsun arkadaşım bence r1 in en güzel rengini almışın
Allah kaza bela vermesin
hayırlı uğurlu olsun Mert!artık ön tekerin değmez asfalta
Fena değil ya arada bi değdiriyorum tabe
onu bırakta hakkını verebilicenmi yigidim![]()
saolasın canem üstünde de poz verdim işteMert makineni gördüm, maşallahı var. Buradan da tebrik etmek isterim. Hayırlı uğurlu olsun.
Bir de üzerindeyken resim çektirseydin ya. A pardon zaten ilk 2 fotoğraf öyleymiş.![]()
Evet gerçekten bi canavar çok dikkkat istiyor :cat:MErt Hayırlısı olsun dostum.. Allah KAzasız belasız binmek nasip ETsin... Bundan SOnra İki kere Dİkkat ET.. ALtında bi Canavar taşıyosun ARtık :mrgreen:
Evet rebk olrak en hoşuma giden rengi ve 2005 kasası xenon ları eski motorumdan sökmüştüm alır almaz r1 ime taktım ve süper oldu farlar mercek sistemi olduğu için baya bi etkliGerçekten motorun rengi güzel. Birde xenon olunca görünüş olarak kusursuz hale gelmiş.
Hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız kullanırsın.
yoksa motosikleti arkadaki öz japon pazarı'ndan mı aldın
hayırlı olsun benim fawori motosiikletim R1.
saolasınnHayırlı olsun kardeşim..
Yalnız, Fazer a yüklendiğin gibi yüklenirsen çok yaşatmaz bu alet..
Yamaha tasarım olayında noktayı koymuş bence.. Güzellik konusunda 1000RR' ı feci tokatlar bu makina..
Yamaha her zaman yamahadır yüklenmeye gelince yoluna göre kardeşim dikkat edersen sorun yok
Güle güle , kazasız belasız bin..
evet deminde msn de konuştuk bana böle dedi arkamdan gelme diye bende dedim ne demek istiyo sonradan jeton düştüMertim gule gule kullan Allah kaza bela vermesin.
Cok guzel masallah.
Halis abinin arkasından gitme zaten baska da birşey olmaz![]()
Len olim bi öle dion bi böle dion benimde kafam karıştı neseki hallettik teşekkürler canem:queen::queen::queen:
Mert'çim Kardeşim Allah gönlüne göre vermiş, Çok dikkat et Allah kaza bela vermesin Seni sevdiklerine bağışlasın. Hayırlu uğurlu olsun :rendeer:
resimleri yüklücem diye anamı ağlattın gece gece![]()
Hayır xenon ları ben taktım eski motorumda vardıhocam hayırlı olsun maaşallah bu arada xenon bunda fabrikasyonmu:silent:
Evet aha çekci duruyo ama aklımda daha gzel bi çalışma var kuyruk altı içinHayırLı uğurLu oLsun Mert![]()
pLakaLık iptALi cok fena oLmuş yaLnızaaa burdaydı memur bey pLaka demiyesin sonra
))
Nice nice kmLer yapman diLeğimLe..