R1 GiTTi , HaYaBuSa GeLDi , 34 JET 53 .. [CAKALAZ-RİZE]

Hayırlı olsun kazasız belasız.

Zehir gibi duruyor makina :mrgreen: :cat:

Hepinize Sonsuz teşekkürler arkadaslar.
Soruları cevaplayayım :)
*Bundan sonraki MOTORUM ya daha üst model bir Hayabusa olur; ya bir Enduro olabilir ya da ZZR Gelebilir. Psikolojime bağlı :)
*Motor tecrübem gercekten adım adım gercekleşti. Popcorn90 - Yuan150racing- CBR125- GT250R- ER6F- GSX600F - CBR600F- R1- HAYABUSA :) Bir ara detaylı bir yazı paylasacağım...
*R1 sadece 1. viteste Hayabusadan daha seri diyebilirim. Çünkü 170 KG; Bu motor ise 220 kg civarında. Fakat 2. vitesten sonra kıçı başı tutamıyorsunuz, çıldırıyor. R1 felan tanımaz yani :) Görüntü olarak ben kalıplı seviyorum zaten, genellikle tercihlerim F tarı olduğuiçin, rahatlığı acısından bu motoru aldım. Fakat R1 'in daha sexy gözüktüğü kesin :bounce:
*Tur isteyenler; arka koltukta az bir zaman turlatabilirim :queen:

Şuna emin olun ki ; Frenleri sağlam değil diyenler; bu motoru hiç kullanmamıstır. Fakat Papatya Disklerin etkisi olabilir tabi. Viraj yapamıyorum diyenler de Acemi dir diyeceğim,Cünkü R1 'i aratmadı bana karadeniz sahillerinde :)

Bu arada Toplam Motosiklet Tecrübem (Ufak Tefek sürüşler haricinde) : 58700 kmdir... :bounce:

hayırlı olsun,kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle..bunu da satıp artık ne alabilirsin ki diye düşünüyorum bir yandan :) hayabusa'dan daha güçlü ss tarzı başka ne motor var ?

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim hemşerim :)) dediğin gibi motora laf atan cok ama kullanan yok o yuzdende kımse kullanmıyor benım niyetimde bir hayabusaydı ama batum rize ayder yaylası of uzun göl gezisine cııktım kısa surdu artcımın yuzunden ama sunu anladım ki racing motorda dağa baga cıkamıyoruz :)) rahat ilerliyemiyoruz camurda :)) asfaltta canavarlar dengede uzerlerıneyok ama toprak ve ve camuura gelınce korkutuyor:)) hatta ben 3 sefer yattım :)) ve yanımdan kıroscular ve endrocular vızır vızır gecerken ayderde bende en iyisi su endronun tadınamı baksam acaba dedim ve endro alacaım inş:)))) ısınamazsam yine racınge gecıs yaparım

Yavvv Yinemi Biz Sana Hayırlı Olsun Demekten Yorulduk :)

Şaka Bir Yana Kazasız Belasız İnşaallah.

iyi günlerde kazasız belasız kullan arkadaşım tabanı düz bassın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle bin...Aman dikkat..Gaza gelmeyesin...
Motor gelişimini takdir ediyorum...
Gerçekten kademeli yükselttin...
Ama hep race tipi yahu..
Az da naked bin....
Motor gözüksün yandan... :))

İzmir İl Temsilcisi
cakalaz foruma ilk üye oldugumdan beri bilrim seni az buz hatırlıyorum hyosungla çekilmiş fotografın vardı nerden nereye hayabusa var şuan altında. umarım dogru hatırlıyorumdur.

bende rizeliyim fakat izmirde yaşıyorum ardeşenliyiz. rizede motor zor olmuyormu sürekli yagmur

Yazan arkadaslara teşekkürler...
Rize'de motor tabii ki zor oluyor. Cünkü servis yok, usta yok ve yağıs bol memlekette. Biz de yağıssız günleri yakalamaya calısıyoruz fakat ne olursa olsun; az da olsa ıslanıyoruz :) Yağıs yokken, 30 dakikada fırtınalar kopabiliyor...
Yağıstan ziyade buraların en büyük sıkıntısı, Motorda herhangi bir arıza olduğunda tespit edilememesi ve onarılamamasıdır...

ilanları geziyorken sizn hayabusayı gördüm geçmiş olsun sizmi kaza yaptınız..?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar