Sok karpuzu eşşeğin bagajına.Abi Rt satışlarını arttırmak için sanırım öne gaga eklemeliyiz. Umarım bu fikrim Gp'nin aklına gelmemiştir![]()
Temizinden düşük km.li full donanımlı Trophy SE 1200 alalım sana mubarek. Boşver Bmw'yi Kawa'yı. Uzun yol kaptanları gibi günde 1500 km sürersinYine de ilker.a dostumuz Gs'leri beğeniyor, o nedenle Gs önermek daha sağlıklı.
Bana kalsa yol motoru olarak 2i el Fjr, Bmw K serisi ya da Rt serisi , Kawa Gtr serisi gibi makinelere bakardım.
Onda bu motor olsa öğlen sana doğru sürer köfte yersiniz akşamına bizim buraya varmış olur meyhaneye gideriz.Temizinden düşük km.li full donanımlı Trophy SE 1200 alalım sana mubarek. Boşver Bmw'yi Kawa'yı. Uzun yol kaptanları gibi günde 1500 km sürersin![]()
Oha ne guzel motormus. Ama 10 yasinda hepsiTemizinden düşük km.li full donanımlı Trophy SE 1200 alalım sana mubarek. Boşver Bmw'yi Kawa'yı. Uzun yol kaptanları gibi günde 1500 km sürersin![]()
Konfor %280-300 arası değişir.(Kusuratlı atayım da bilimsel olsun)Dostum ilanlara bir göz atayım dedim şunuda gördüm. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...00-gs-adv-k.k-12-ay-taksitle-1264217007/detay
Ayriyetten GS konusunda epey tecrübeli arkadaş görmüşken sorayım. Pek fazla değişik motorsiklet kullanmadım, şuan Tenere700 sahibiyim ama uzun yol için ayrıca konforlu birşey almak istiyorum. 600/800 km yol yaptığımızı düşünürsek Tenere700 / GS karşılaştırması yaptığımızda konfor ne kadar farkeder tavsiyelerinizi duymak isterim.
Tenere ile şuanki deneyimim günde 600 km yol yaparsam sonrası epey yorgunluk yaşıyorum. Tenere'den vazgeçmem ama yanına şöye 2015/2016 model civarı bir GS alıcak olsam hangi modeli daha iyi bir tercih olur?
Onun DCT olmayanını getirmedikleri için ocak dışı + getirseler bunun kitlesi DCT isteyeceği için aldığın anda değerinden %30 düşmen gerekir. Hurdaya çıkana kadar kullanmayacaksanız alınmaz bunun düzü, DCT olanı da ben almam. E-Clutch yapsalar ne güzel olur; DCT fazla karmaşık ve ağır.En uygun asfalt tur motoru nt1100 hondadır şu anda. Hemde çok uygun fiyatı var
NT650V, NT700V Deauville.... hatta eskilerde şaftlı NT birşey vardı 700 müydü neydi transalp motorlu entegra çantalı ...
Africa Twin'in rüzgar direnci iyi diye bilirdim, onda bile okadar fark ettirdiyse Tenereden farkı dahada yüksek olucaktır demekki. Teşekkürler.Konfor %280-300 arası değişir.(Kusuratlı atayım da bilimsel olsun)
Tenere 700 Kullanmadım ama benzer mantıkla bir üst segmenti için üretilmiş olan eski motorlarımdan Crf1000 Africa Twin konforu ile GS konforu arasında bile dağlar kadar fark var....
Gs ile 2 Hafta önce Fİlibeden İstanbula dağ yollarından 400 km viraj 250 km otoban toplam 650 km geldim ertesi sabah oram buram ağrımadan işe gidebildim.Macera Motoru/Yol Endurolarında GS , Supertenere ve Tiger 1200 serileri çok ama çok konforlu.
Bu kilometrelerde bir GS için mutlaka sağlam yedek akçeniz olmalı.Şu 3 ilan için fikirleri olanları dinlemek isterim:
2009 Model - 92.000'de - İstanbul'da - 345.000 TL
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iye-orijinal-kazasiz-bmw-gs-1273058944/detay/
2007 Model - 103.000'de - Muğla'da - 340.000 TL - Muğla'da olması benim açımdan sıkıntılı, gidip bakmak zor, gdersem alıp dönmem lazım
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ale-erdi-jubile-vakti-geldi-1244864279/detay/
2007 Model - 108.000'de - Yine Muğla'da - 360.000 TL - Muğla'da olması benim açımdan sıkıntılı, gidip bakmak zor, gdersem alıp dönmem lazım
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...den-yedek-anahtarli-kazasiz-1231692564/detay/
v strom 800 unutma, bir oturuşta depo bitirdim. Africa Twinde rahat motordur ama süspansiyon ayarlarını iyi yapmak lazım. Bizim Türkler böyle teknolojik motor alırlar ama süspansiyonla oynamak konusunda çekincelidirler. Abi dilediğiniz gibi oynayın motorun karakteri gece gündüz gibi değişir.Africa Twin'in rüzgar direnci iyi diye bilirdim, onda bile okadar fark ettirdiyse Tenereden farkı dahada yüksek olucaktır demekki. Teşekkürler.
Africa'da (Benimki 2018 modeldi) Sele Rally Kafasında ayakta sürmek için ince üretildiğinden sele konforu zayıf...Yoksa Rüzgar Koruması tarafından eksik bir durum yok.Africa Twin'in rüzgar direnci iyi diye bilirdim, onda bile okadar fark ettirdiyse Tenereden farkı dahada yüksek olucaktır demekki. Teşekkürler.
Aluminyum çanta seti fiyatları konusunda çok naif gördüm sizi. Sırf demileri o kadar para tutar.Bir de üçlü çanta değişkeni var. Kimi motorların üçlü çantaları daha güzel ve daha işlevsel görünüyorken, kimilerinde yan çanta yok, sadece arkada ufak bir çanta var. Bazılarında alüminyum çantalar var, bazılarında BMW'nin seti var. Bazen diyorum ki, üçlü seti olan bir motor al, bazen de diyorum ki çantasız alıp kafana göre bir çanta seti taktır. Ama alüminyum çanta setleri tahminen 30.000-40.000 TL arasındadır.
Az daha bekleee. Sezon sonu gelip havalar sogudukca fiyatlar düsecek veya pazarlik marjlari daha artacak. Bu sene bitti say seneye sezon acilana kadar genis genis bakimlarini yaptir . Cantalarini hallet sonrada keyifle bin.Selamlar,
Konuyu açtığımdan beri favorilerime ekleyip ciddi olarak takip ettiğim 8-10 tane ilan var.
Her gün bir mail geliyor bana, şu ilanın fiyatı düştü diye, her gün fiyatını 5.000 - 10.000 TL düşüren biri oluyor.
Ya satıcılarda para yok, üçe beşe bakmadan bir an önce satıp elden çıkartma ve yollarına bakma derdindeler.
Ya da alıcılarda para yok, istenen paraları hiç kimse ödeyemiyor, satıcılar da biraz daha düşeyim deyip düşüyor.
Merhaba Ilker BeySelamlar,
Konuyu takip edip GS almak isteyen varsa aşağıdaki ilanda bulunan motosiklet hakkında olumlu konuştular.
Nuri Uyanıkoğlu'nun video yayınında denk geldim, videoda 5:45'ten itibaren konuşuyorlar.
Temiz motormuş, alınabilirmiş, onların yalancısıyım, videoda 400.000 TL gözüküyor ama şu anda 398.000 TL.
Benim de takibimdeki bir motor ama henüz para denkleştiremediğim için gidip görmedim.
2008 Model - yaklaşık 100.000'deki GS ilanı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...al-en-sorunsuz-seri-r1200gs-1275192564/detay/
Bu da videodaki ilgili bölüm:
2008 model için 400.000 biraz fazla gibiSelamlar,
Konuyu takip edip GS almak isteyen varsa aşağıdaki ilanda bulunan motosiklet hakkında olumlu konuştular.
Nuri Uyanıkoğlu'nun video yayınında denk geldim, videoda 5:45'ten itibaren konuşuyorlar.
Temiz motormuş, alınabilirmiş, onların yalancısıyım, videoda 400.000 TL gözüküyor ama şu anda 398.000 TL.
Benim de takibimdeki bir motor ama henüz para denkleştiremediğim için gidip görmedim.
2008 Model - yaklaşık 100.000'deki GS ilanı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...al-en-sorunsuz-seri-r1200gs-1275192564/detay/
Bu da videodaki ilgili bölüm: