qarippp

Yolda bulmuştur vatandaşın teki senin sanıp koymuştur o kask asma yeri neresiyse?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kask asma yerimi tam bende bilmiyorum ama scooterlarda kontağın aldında kilitli bir kancaya benzeyen birsey var orası

yazık ya bı konu acılmıs konudan baska herseye yorum yapmıssınız her konuda aynısını yapıosunuz bi kusur bulup alaycı sözlerle üzdüne üsdüne gidiosunuz keske bi insanı hatasıyla aşşagılamak yerine tatlı bir dille yonlendırıcı bi tavırla yardımcı olmasını bilsek emın olun ole daha iyi sonuc alıcaksınız neyse artık bu forumda bı konu tartısılmaz oldu

:cat: ++++

Mersin İl Temsilcisi
yazık ya bı konu acılmıs konudan baska herseye yorum yapmıssınız her konuda aynısını yapıosunuz bi kusur bulup alaycı sözlerle üzdüne üsdüne gidiosunuz keske bi insanı hatasıyla aşşagılamak yerine tatlı bir dille yonlendırıcı bi tavırla yardımcı olmasını bilsek emın olun ole daha iyi sonuc alıcaksınız neyse artık bu forumda bı konu tartısılmaz oldu

adam gibi konu açılsa da biz de tartışsak diye bekliyoruz ama....

2 düşünüp 1 konuşmak gerek.

kişi, sıradışı olamk isterse ona sıradışı tepki verilir bu biiir.
adam gibi sorulacaksa adam gibi yazılır. hem okuldan kovulduğunu ve yazmış hem de kovulma sebebinden ders almamış ki burada devam ettirmiş. orda tutmayan dikiş burda yama bile tutmaz arkadaşım. adam gibi sorulara adam gibi cevap çook yazdık ama hamburger çocukluğu yapıp da özel msn de yazışyormuşçasına lakyıt bir şekilde yazılmaz.
bir de burada yazanları eleştirmen için ortaya koyduğun artı yönleri, konuları, deneyim paylaşımlarını yaz da biz de "ustamıza ayıp ettik "diyelim.
olumlu yönlendirmekten bahsedip katı eleştiri de yapan sensin.
son sözüm de şu;

KÖTÜ ÖRNEK, ÖRNEK TEŞKİL ETMEZ!

de ki yanlış yaptık, şimdiye kadar ki olumlu yaptıklarımızı yok sayacak kadar nankörlüğe cevap dahi yazmadım ama neyse....

adam gibi konu açılsa da biz de tartışsak diye bekliyoruz ama....

2 düşünüp 1 konuşmak gerek.

kişi, sıradışı olamk isterse ona sıradışı tepki verilir bu biiir.
adam gibi sorulacaksa adam gibi yazılır. hem okuldan kovulduğunu ve yazmış hem de kovulma sebebinden ders almamış ki burada devam ettirmiş. orda tutmayan dikiş burda yama bile tutmaz arkadaşım. adam gibi sorulara adam gibi cevap çook yazdık ama hamburger çocukluğu yapıp da özel msn de yazışyormuşçasına lakyıt bir şekilde yazılmaz.
bir de burada yazanları eleştirmen için ortaya koyduğun artı yönleri, konuları, deneyim paylaşımlarını yaz da biz de "ustamıza ayıp ettik "diyelim.
olumlu yönlendirmekten bahsedip katı eleştiri de yapan sensin.
son sözüm de şu;

KÖTÜ ÖRNEK, ÖRNEK TEŞKİL ETMEZ!

de ki yanlış yaptık, şimdiye kadar ki olumlu yaptıklarımızı yok sayacak kadar nankörlüğe cevap dahi yazmadım ama neyse....

+1 (Yorgunum, çok yazamıyorum).

1- içimden geldi :mrgreen:
2- sankim bizi hafiye sanmış gibim
3- kısma yaw :bounce:

estağfurullah kızmak gibi bi niyetim olmadı sadece fazla abartıldığını düşündüm lafım sadece size yada bi başkasınada değil ortayaydı iyi niyetli oldunuzada eminim:rendeer:

yanlış anlaşılmasın ama kimseyi kollamak gibide bir niyetim yok sadece archeus unda söylediği gibi bazen salak saçma sorularda olsa sorulanlar, sırf geyik ve eğlence olsun diye konuyu saptırıp cevap vermek yada yardımcı olmak yerine tam tersi makara çevirenlerin sayısı epey çoğaldı forumda:silent:

şunu da diyebilirsiniz sana ne be kardeşim beğenmiyosan çek git yada burası genel bi forum isteyen istediğini yazar bunu denetlemek modaların işidir? evet haklısınız öyledir ama madem burası bi forum ve herkes düşünsün düşünmesin istediğini yazmakta özgür bunlarda nacizane benim görüşlerim:rendeer:

Saygılarımla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş biz dost sandık...... diyorsun da..

cog olsun khutuck olsun bu sitede parmakla gösterilecek düzgünlükteki ve bilgideki insanlardan.

eğer seninle alay ettiğimiz sanıyorsan, cidden alay edişimizi görmemeni dilerim.
arkadaşça takılıyorlar ve yorum yapan da yorumlarını yapmış zaten.

NOT: yukarda yazdığım gibi davrananların bu topicle alakası yoktur asfaltında söylediği gibi adı geçen kişiler gerçekten forumun eski ve parmakla gösterilen üyeleridir bahsettiğim konu başka bi topictir ve üyelerde farklıdır sadece yazdıklarım konunun benzerliği üzerine bu topice denk geldi:cat:

ama şuda göz ardı edilmemelidir imamla cemaat hikayesi vardır ve bence doğru bi hikayedir dün üye olanların bi başkasından görüp bu şekilde davranabilmesi yada kendinde bu cesareti bulabilmesi olasıdır veya geyik için kendine yandaş bulabilmesi zaten bunu yapan tayfa belli yandaşada ihtiyaçları yok ama neyse:wiinkk:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
estağfurullah kızmak gibi bi niyetim olmadı sadece fazla abartıldığını düşündüm lafım sadece size yada bi başkasınada değil ortayaydı iyi niyetli oldunuzada eminim:rendeer:

yanlış anlaşılmasın ama kimseyi kollamak gibide bir niyetim yok sadece archeus unda söylediği gibi bazen salak saçma sorularda olsa sorulanlar, sırf geyik ve eğlence olsun diye konuyu saptırıp cevap vermek yada yardımcı olmak yerine tam tersi makara çevirenlerin sayısı epey çoğaldı forumda:silent:

şunu da diyebilirsiniz sana ne be kardeşim beğenmiyosan çek git yada burası genel bi forum isteyen istediğini yazar bunu denetlemek modaların işidir? evet haklısınız öyledir ama madem burası bi forum ve herkes düşünsün düşünmesin istediğini yazmakta özgür bunlarda nacizane benim görüşlerim:rendeer:

Saygılarımla...

seni anlıyorum ve iyi niyetimizden şüphe etmemem en güzeli bence
hiç kimse bir başkasına çek git dememeli ki diyeme de, senin yazılarını takip ediyorum ben kardeşim.

saygı ve sevgilerimle :rendeer:

nerden konu açtın dostum yerden yere vurmuşlar seni :) tamam bir kere uyarmışsınız azarlamaya gerek yok arkadaşlar :mrgreen:

seni anlıyorum ve iyi niyetimizden şüphe etmemem en güzeli bence
hiç kimse bir başkasına çek git dememeli ki diyeme de, senin yazılarını takip ediyorum ben kardeşim.

saygı ve sevgilerimle :rendeer:

işte aranılan yada şahsen benim aradığım ortam ve davranış bu ve bunun gibilerdir abi gerektiği yerde gerektiği kadar saygı ve sevgi:rendeer:

neyse cümleten iyi geceler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar