qarippp

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar gecen gün isyerine motorla gittim deponun önüne park ettim .Aksam eve dönmek üzereyken motorumun kask asma yerinde cok kötü dağılmıs camı falan kırık bi kask buldum sanki tırın altında kalmıs gibi sizce kim ne icin koymus olabilir ?

Son düzenleme:
Dil Derneği'nden veya TDK'dan birisi "kask kullan, fazla rüzgar çarpmasın ki Türkçe'n bozulmasın" diye koymuştur.

Dil Derneği'nden veya TDK'dan birisi "kask kullan, fazla rüzgar çarpmasın ki Türkçe'n bozulmasın" diye koymuştur.

pardon edebiyatım ve dil anlatım derslerim 0 diye okuldan atılmısdımda yani hor görmeyin...:pr:::miiz::

quarippp?? :farao: Ya hoşgörüsüzüm ya da yaşlanıyorum. Tamam dil gelişen, değişen ve yaşayan bir "canlıdır" fakat değişirken bozulmasına gerek yok...

beni azarlamak icin mesaj atıcaksanız konuya bile bakmayın derim...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motorunun kask asma yeri neresi?

Merak ettim.:)

kardeş senin iişin zor sana kırık kask büyüsü yapmış lar puhaaaaaa:queen::queen::queen::queen:

Motorunun kask asma yeri neresi?

Merak ettim.:)

bi kaç modelde kaskı kilitlemek için sağda yada solda genelde sele altında kontak anahtarlı bi sistem var sanırım arkadaş ondan bahsediyo pek sağlıklı değil ama koymuşlar işte bendede var :cat:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
tam yerine düşmüşüm ben yawww...

kardeş, bir tehdit filan algılıyorsan bilemem ama düşmanlarını sne daha iyi tanıyor olmalısın.
"aNch@q bhenche 1ileri shenin yhazmanI ghörüp, phu chümleler shaqlam cheneden chıkmhaz, olsha olsha o bheyincik bhu kaskt@ bhöyle ohlmuştur" demiş olabir mi?

adam özür dilemiş düzeltmiş yazdıklarını işte niye bu kadar uzattınız ki:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazık ya bı konu acılmıs konudan baska herseye yorum yapmıssınız her konuda aynısını yapıosunuz bi kusur bulup alaycı sözlerle üzdüne üsdüne gidiosunuz keske bi insanı hatasıyla aşşagılamak yerine tatlı bir dille yonlendırıcı bi tavırla yardımcı olmasını bilsek emın olun ole daha iyi sonuc alıcaksınız neyse artık bu forumda bı konu tartısılmaz oldu

adam özür dilemiş düzeltmiş yazdıklarını işte niye bu kadar uzattınız ki:silent:

sağpl wert abicim beni tek kollayan sen oldun...

yazık ya bı konu acılmıs konudan baska herseye yorum yapmıssınız her konuda aynısını yapıosunuz bi kusur bulup alaycı sözlerle üzdüne üsdüne gidiosunuz keske bi insanı hatasıyla aşşagılamak yerine tatlı bir dille yonlendırıcı bi tavırla yardımcı olmasını bilsek emın olun ole daha iyi sonuc alıcaksınız neyse artık bu forumda bı konu tartısılmaz oldu

katılıyorum sende doğru söylüyosun biz arkadaş dost zannedip birseyler soruyoruz onlar gelip konuya ediyolar olup bitiyor ....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar