Püskül aldım nasıl bağlıycam?

Arkadaşlar motora elciklerin oraya takılmak üzere püskül aldım ama bunu nasıl takıcam birisi ayakkabı bağı alıcaksın dedi öylemi gerçektende peki ayakkabı bağı ile oluyorsa bunu fiyonklumu bağlıycam:p nasıl oluyor

denizci düğümü atacaksın. valla bunu bağlamak için ayakkabı bağı gerekiyorsa ve o bağı püskülleri satarken vermiyorlarsa koca bir yuh.

Kim ne derse boş. Sen püskülü aldığın aksesuarcıya sorsaydın ya nasıl bağlıcanı.

nabacan puskulu sen onu kargoyla bana yolla boswer sen kullanma işine yaramaz:p
valla abı senın aldıgın yerde neyse takamamıs olabılırler dıyorum ama barı yapılısını tarıf etselermış..

Valla aldığım yer çok yoğundu ayakkabı bağı ile bağlıycaksın dedi bende iyi dedim elimde kaldı böyle birde ayakkabı bağı satın alıcaz şimdi:mrgreen:

yani mobilya alırken bunları vidayla birleştireceksiniz, biz vida vermiyoruz demeleri gibi birşey olmuş yani.

Yuh be kardeşim bi püskülü bağlayamıyorsan sen o motoru nasıl kullanacaksın.Bir püskül için topikmi açılır esefle kınıyorum.:farao:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
iple bağlayacan

bilirsin eskiler ne der
ipinle kuşağın:queen:

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Yuh be kardeşim bi püskülü bağlayamıyorsan sen o motoru nasıl kullanacaksın.Bir püskül için topikmi açılır esefle kınıyorum.:farao:

Tarif et ozaman ben bilmiyorum sordum millet ne cins konular açıyor ben burda gayet doğal bir soru sordum.

arkadasım bende aldım ama ipini werdıler ıcınde aldıgın yer wermedıyse git iste normal koyoron ordakı delıklerden bi onden bi arkadan geciriosun sonundada dugum at

bence normal bır topic sahsen bende nasıl baglanılacagını bılmıyorum.. bilen varsa ogrenılsın dıye acılmıs.. hıc degılse otekı gıbı geyık topıcı degıl:)

ok çok sağolun arkadaşlar siyah bir ip ile yarın bağlarım verdiğim rahatsızlık için özürdilerim.

Motosikleti
domdom' Alıntı:
Tarif et ozaman ben bilmiyorum sordum millet ne cins konular açıyor ben burda gayet doğal bir soru sordum.

bak bir adet bağ alınır, çapraz şekilde püskülün altından örülür, sonra motorun elciğine geçirilen püskül içten dışa doğru bağlar sıkıla sıkıla gerdirilir. sonunada düğüm atılır. diğer taraf içinde aynı işlem uygulanır. işlem biten bağcıkların düğümleri kontrol edildikten sonra bağcıkların fazlaları kesilir. ve motoruna binerek etrafa yen püsküllerin gösterilir. birkeç gün içinde sokakta duran motorundan sökülmüş olan püsküller için yenileri alınarak tüm işlem tekrar yapılır. bu böyle ömür boyu sürer gider:queen:

halilertan' Alıntı:
bak bir adet bağ alınır, çapraz şekilde püskülün altından örülür, sonra motorun elciğine geçirilen püskül içten dışa doğru bağlar sıkıla sıkıla gerdirilir. sonunada düğüm atılır. diğer taraf içinde aynı işlem uygulanır. işlem biten bağcıkların düğümleri kontrol edildikten sonra bağcıkların fazlaları kesilir. ve motoruna binerek etrafa yen püsküllerin gösterilir. birkeç gün içinde sokakta duran motorundan sökülmüş olan püsküller için yenileri alınarak tüm işlem tekrar yapılır. bu böyle ömür boyu sürer gider:queen:

Muahaaaa son lafa bayıldım :mrgreen:

hırgızlar .... demek püsküllerde ayaklanıyo almamak lazım o zaman :)

Motosikleti
motora püskül taktın mı
adın çıkar püsküllüye
adamın biride sorarsa nasıl taktın bunları kardeş diye anlat bakalım uygulamalı hani o kestiğin uçlar nooolcak alllaahhhhhh yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar