Pulsar RS200 gaz tepkisi çok sert.

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
özellikle 1 ve 2. viteslerde yavaş olduğum zaman, trafikte gidiyorum mesela, çok hafif gaz açmam gerekiyor. Gaz kolunu çok minik ama çok minik açtığımda bile motorun gaz tepkisi çok sert oluyo, artçı varsa özellikle bi ileri bi geri atıyo kendini. Bunun ayarı falan oluyo mu ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Motosikleti
TVS Raider 125
özellikle 1 ve 2. viteslerde yavaş olduğum zaman, trafikte gidiyorum mesela, çok hafif gaz açmam gerekiyor. Gaz kolunu çok minik ama çok minik açtığımda bile motorun gaz tepkisi çok sert oluyo, artçı varsa özellikle bi ileri bi geri atıyo kendini. Bunun ayarı falan oluyo mu ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende de 1. vites için geçerli aynı şey. Ama normal sanırım dişli oranı ile alakalı olması gerek.

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
Bende de 1. vites için geçerli aynı şey. Ama normal sanırım dişli oranı ile alakalı olması gerek.
450sr sürmüştüm mesela çok yumuşak kalkıyordu. Gerçi o çift silindir falan belki ondandır bilmiyorum.

Ufak hacim vitesli motorlar özellikle 1 ve 2. vites oranları sebebiyle gaza çok tepkilidir , durmaya yakın hızlarda tekrar gaz açarken yarım debriyajla daha yumuşak bir gaz tepkisi yakalayabilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar