- Konu Yazar
1750 kmde bir pulsar 250im var Rodajda olduğu için çok devir çevirmediğimden fark etmemiştim ama motorda 5000 devir civarlarında vonk vonk diye gelen bir ses var. Egsozdan dolayı tam iyi duyamıyorum ama motorun sesi değişiyor 5000 devirden sonra. Özellikle de yokuş çıkarken daha iyi duyabiliyorum. Birşeyi sorunlu olsaydı tahminimce alt devirlerde de yapardı diye düşünüyorum belki de motor o devirlerde gerçek anlamda çalıştığından o ses çıkıyor. Onu haricinde çekişte girişte titreşimde bir problem yok. Başka n250 ya da f250 kullanan arkadaş varsa düşüncelerini bekliyorum.
2. Olarak motorum havalar kötü olduğu için 1 hafta 10 gün yattı. Bu yüzden aküsü boşaldı. Servise elimde götürdüm ittirerek. Bana ertesi sabah geri verdiler. Aküyü mü şarj ettiler bilmiyorum. Ama hala bazen motor çalışmıyor. 2 3km gitsem dahi. Ecu aküden yeterli güç gelmezse marşa izin vermiyor. Bu yüzden çıt ediyor ama 20 30 sn sonra tekrar marş alıyor. Aküden mi anlamadım.
2. Olarak motorum havalar kötü olduğu için 1 hafta 10 gün yattı. Bu yüzden aküsü boşaldı. Servise elimde götürdüm ittirerek. Bana ertesi sabah geri verdiler. Aküyü mü şarj ettiler bilmiyorum. Ama hala bazen motor çalışmıyor. 2 3km gitsem dahi. Ecu aküden yeterli güç gelmezse marşa izin vermiyor. Bu yüzden çıt ediyor ama 20 30 sn sonra tekrar marş alıyor. Aküden mi anlamadım.