ben metzeler kullanmıstım baya iyiydi kayma falan olmuyordu yagmur camurda
Çamurda kayıyor aga çamurda kaymayacak lastik zor
ben metzeler kullanmıstım baya iyiydi kayma falan olmuyordu yagmur camurda
Mıchelin varsa sıkıntı yoktur. Konu kapanmıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
Hocam bu arada istanbuldamısın pulsar yakıt tüketimi şehir içi tam olarak nedir apache var su anda fakat üst segmente gecince fiyat performans olarak pulsar var sadece ama yakıt önemli fazla yakıyorsa böyle devam
Çamurda kayıyor aga çamurda kaymayacak lastik zor![]()
Ben Michelin taktırdım. Metzeler de iyi lastik. Daha önce de onu kullanmıştım.
Konu dışı olacak ama,Yeni aldığın MG 150'de varmı problem?memnunmusun?
500 km ye yaklaştık bakıma gideceğiz iyi kötü ayağımızı yerden kesiyor memnuyet göreceli attan inip eşşeğe bindik sonuçta ama ihtiyacım ve kullanım amacıma göre memnunum diyebiliriz ufak tefek şeyleri dışında 100 km de ortalama 3,5 - 4 lt arası bir tüketimim var rodaj sonrası biraz daha düşeceğini umuyorum sele biraz sert ilk aldığımdada öyleydı yenidir yumuşar dedim 100 lük olanıda öyleydi sonrasında yumuşamıştı bunun hala sert yumuşamazsa ufak bir işlem yapmam gerekebilir 5 vites 70 km de çok rahat titreşim 70 üzeri hissediliyor 80 be üzerinde ciddi artıyor zangır zungur olmasada kısa mesafe dısında el ayak uyuşturur gibime geliyor sadece depriyaj kütüğüne giden kabloda temassızlık gibi birşey var debriyaj çekilmeden motor marş yapmıyor vitesteyken debriyajı çektiğimde bazen marş basmıyor kabloyla oynadığımda marş yapıyor bakımda onu halledicem onun dışında bir sorunu yok far aydınlatmasını beğenmemiştim onada far ayarı yaptım ampülü led yaptım oda güzel oldu uzun yıllar binerim gibime geliyor motor biraz küçük kaldı altımda şuan prk vaktim yok boşluk bulduğumda gidonu biraz yükseltirsem biraz rahat ederim aynalarda çok alçakta kaldı onlarada aparat vs birşey ayarlayıp yükseltmeyi düşünüyorum hatta hero hunk aynasıda takabilirim hem beyaz rengi daha güzel uyar hemde biraz daha geniç açılı olduğundan çok daha iyi olur
Büyük bir sorun çıkmasında önemli olan bu,bu tarz motor alacak kişilere MG150 mi yoksa Drift150 mi önerirsin.
Kazasız belasız sürüşler.