Prosev bot kullanan var mı ? bot tavsiyesi

http://www.motorcumarketi.com/PROSEV-BOT-UZUN,PR-35832.html

Şu botu tavsiye eder misiniz? kullanan var mı ? bu fiyatlara başka uzun bot tavsiye eder misiniz?

Dun bu bota bakmak icin arkadasimin calistigi magazaya gittim. Bot cok guzel. Begendim fakat yagmur geciriyormus. Kullanan kuryelerden bayagi sikayet gelmis. Yagmurda uzun sure kullanmam dersen alinabilir. Goruntusu ve korumalari iyi.

Ben de mağazada gidip inceledim. Çok kaba bir bot ve kalitesi içime sinmedi. Görsele aldanmayıp gidip bakın derim

Ben aldım ama neye göre yorum yapacağımı bilemedim.Motoru aldık bir ay oldu daha 30km de :).Başka bot kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama vites yükseltirken altına zor giriyor.Bilek kısmından çok hareket etmiyor.Belkide yeni olduğundan belkide sert olduğundan bilemedim.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Ben aldım ama neye göre yorum yapacağımı bilemedim.Motoru aldık bir ay oldu daha 30km de :).Başka bot kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama vites yükseltirken altına zor giriyor.Bilek kısmından çok hareket etmiyor.Belkide yeni olduğundan belkide sert olduğundan bilemedim.

Sürekli botla kullanıyorsan pedalı yukarı kaldırabilirsin.

Motosikleti
Yamaha XT600
bende yeni aldım aynısından hatta ufak bi düşme bile yasadım koruması güzel fiyat/performans ürünü diyebiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar