Prometheus'un Ara Motoru

Şimdi Meclis TV'de cumhurbaşkanı seçimi var, akşam tek tek yanıt vereceğim mesajlarınıza. Bence siz de izleyin, benim motordan daha önemli :cherry:

Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkürler :rendeer:

ooh pro bey on donum bostan yangelyat osman :mrgreen:
biz senn gibi evde miyiz bilaader :silent:

hadı hayırlı olsun onurcum ama hakıkatten 650 gs dıyen adama bak ya.ss makına bınıyor :) tubis sana kızmakta haklı sanırım..:p

Hayırlısı olsun pro kardeşim. Umarım sorunsuz, acısız, sancız ve sakin beyinle binersin motoruna :p :rendeer:

Hayırlı olsun güle güle kullan,Allah kaza bela göstermesin.:rendeer:

Daha gençsin üzülme ilerde alırsın enduronu,saçların kırarınca binersin.:wiinkk:

Hayırlı olsun pro.Ben pek enduro'ya dönecekmişsin gibi düşünmüyorum ya neyse!:mrgreen: yakışıklı alet GT250R.Kazasız belasız sürüşler dilerim.:cat:

edy

hayırlı olsun prometheus. senin bu sitede ve başka sitelerde bir çok yazını okudum ve bir çoğunda supersport'lı sevmediğini anlamak zor değil ama bir gün supersport bir motor alacağını hiç tahmin etmezdim. güzel bir seçim yapmışsın. tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

öncelikle hayırlı olsun , kazasız belasız güzel günlerde binersin inşallah...

1 haftada 1300 KM yol yaptım motorla :) Bu süre içinde motorla ilgilenme imkanım oldu ve birçok basit hatayı giderebildim. Debriyaj müşürü, motor dururken zor vites değişimi ve kilitlenmesi vs. gibi kronik sayılabilecek ancak çözümü basit olan şeyleri halletim.

Öncelikle arka fren evet kilitlemiyor ama tepkimesi de ne yazık ki çok geç. Sanırım bir çözüm bulabilirim buna da. Diğer yandan Motor alt devirlerde ne yazık ki ölü (bir super sport gibi). Kendini toparlayıp da hareketlenene kadar bayağı zaman geçiyor. CBR düşük devirlerde daha iyiydi. Ancak öğrendiğim kadarıyla fabrika ayarları ile ilgili bir sıkıntıymış bu. Birkaç basit ayarla alt devirleri de canlandırmak mümkünmüş. Tabi bu işlemle motor garanti dışında kalacaktır :) Şimdilik elletmeyi düşünmüyorum.

yalnız sormak istediğim bişey var bende yaklaşık 600 km'dir CBF250 kullanıcısı olarak bu söylediğin sorunların hiçbirisiyle karşılaşmadım ve 2.elleri piyasada GT250 ile aynı fiyata satılıyo bildiğim kadarıyla....

asıl soru böyle sorunsuz ve yıllarca kendini kabul ettirmiş olan bi motoru tercih etmek yerine Hyosung'u tercih etme nedeniniz sadece aradaki 7 beygir farkmıdır???

asıl soru böyle sorunsuz ve yıllarca kendini kabul ettirmiş olan bi motoru tercih etmek yerine Hyosung'u tercih etme nedeniniz sadece aradaki 7 beygir farkmıdır???

Yok onlar tüm MT Yönetimi olarak Hyosung un bayiiliğini alacaklar :p
Erhan'ın Fazer ı da verip yerine Olci nin motordan alacaklar :queen: :queen:

yai buna inanmak gerçketen zor.Millete enduro tavisye ediyor kendi super sport alıyor :p :p :p Birde NEDEN ENDURO diye baslığınız vardı efenim :) bence o baslığı silin:p :mrgreen: şaka bir yana hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende şuan 250cc alsam sizin aldığınız modeli alırım yada cometti olanını alırdım.güzel tercih.sorması ayıptır km de ne kadar yakıyor? :silent:

Yok onlar tüm MT Yönetimi olarak Hyosung un bayiiliğini alacaklar :p
Erhan'ın Fazer ı da verip yerine Olci nin motordan alacaklar :queen: :queen:

hani insan düşününce hakda vermiyo değil sitede ne kadar moderatör varsa hepsinin bi hyosung almışlığı vardı sanırım....:)

ara motormus, yemek mi bilader bu;

aparatif cbr125, ara sicak gtr250, salata husaberg :mrgreen:

yalan la bu adam...
sölemeyin siteye rezil olurum diyodu...hehehee
mangal mış görürsün sen zirzop...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar