O paraya Transalp alınıyordu almadım![]()
Çok gıcıksın sen ya
O paraya Transalp alınıyordu almadım![]()
1 haftada 1300 KM yol yaptım motorlaBu süre içinde motorla ilgilenme imkanım oldu ve birçok basit hatayı giderebildim. Debriyaj müşürü, motor dururken zor vites değişimi ve kilitlenmesi vs. gibi kronik sayılabilecek ancak çözümü basit olan şeyleri halletim.
Öncelikle arka fren evet kilitlemiyor ama tepkimesi de ne yazık ki çok geç. Sanırım bir çözüm bulabilirim buna da. Diğer yandan Motor alt devirlerde ne yazık ki ölü (bir super sport gibi). Kendini toparlayıp da hareketlenene kadar bayağı zaman geçiyor. CBR düşük devirlerde daha iyiydi. Ancak öğrendiğim kadarıyla fabrika ayarları ile ilgili bir sıkıntıymış bu. Birkaç basit ayarla alt devirleri de canlandırmak mümkünmüş. Tabi bu işlemle motor garanti dışında kalacaktırŞimdilik elletmeyi düşünmüyorum.
asıl soru böyle sorunsuz ve yıllarca kendini kabul ettirmiş olan bi motoru tercih etmek yerine Hyosung'u tercih etme nedeniniz sadece aradaki 7 beygir farkmıdır???
Erhan'ın Fazer ı da verip yerine Olci nin motordan alacaklar :queen: :queen:
Hyosung, Fazer ayarında bir motor yapsa bende alırım ama böyle bir ihtimal yok :cherry:
Yok onlar tüm MT Yönetimi olarak Hyosung un bayiiliğini alacaklar![]()
Erhan'ın Fazer ı da verip yerine Olci nin motordan alacaklar :queen: :queen: