Pratik Motosiklet ve Sürücüsünü Temizlemek :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[YT]IR_OpYihCtk[/YT]​
spacer.gif

harika olmuş eline sağlık :p sadece çizmeler hariç diyecektim ama sonradan anladım :mrgreen:çizmelerin içinide yıkıyor bu alet :queen:

Yeni montumu vede pantolonu denemek için iyi bi fikir de zaatürre için bir önlem düşünmeli :):p

hep denemek istemişimdir nasıl ulur die merak ediodum artık gördüm kesinlikle yapmam:p

Valla yemin ki aklıma hep geliyodu :mrgreen: Arabayla çok zevkli de motorla nasıl olur acabaaa :queen::queen:

heh, tamam işte, aradığım ve bu aralar ihtiyaç duyduğum şey:mrgreen:
zati ıslanıyom, bişey değil bu ama, çamırdan mahvoluyorum, kask desen önümü bile göstermiyor, öndeki cam, yağan güzelim yağmurun vizörü temizlemesine müsade edemiyor, sadece asvaltın çamırı yapışıyor:mrgreen:
şööle bir girip makineye pirü pak yıkanmalı he:mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Makine değilde normal basınçlı suyla yıkama yapan yıkamacılarda yıkanmışlığım çoktur :)

Fuarda bir makina getirmişlerdi bilmiyorum gördünüz mü?18 000 dolara satıyorlardı içine motoru koyuyorsun yıkayıp kurutup çıkartıyordu.Üşenmedim fuarda bir demo izledim.Cidden inanılmaz kötü.Çoğu yere su değmiyor bile sonradanda çıkartıp biraz siliyorlar çamur olduğu gibi motoru çiziyordu.Bu sistem iyi ona nazaran hem dediğin gibi sürücü mont çizme herbişeyde yıkanıyor. :)

bence baya bir ıslak düşünce iyimişya ver 5 10 ytl hem motorun temizlensin hem sen temizlen süper:queen::queen:

GKN

:mrgreen:
ben bu işi denedim, gilera varkebe bende:)
1. si elimde ediven olmadığı için ellerim kıpkırmızı oldu o püsküllerin tokatlaırndan
2. si motor çalışmadı yıkama bitince:) su kaçmış kulağına:))
3. sü çalışır çalışmaz gazı sıktığımda sabunlu kalan lastikten dolayı asfaltla küçük bir münasebetim oldu:queen:

denemek isteyenler ziverbey bp nin arkasındaki yıkama makinasını kullanabilir, kurutması bilem var:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar