Poyraz Köy Tek Gece Kamp

Poyraz Köy Tek Gece Kamp

04.07.2013 Perşembe Günü öğlen saat 13.30 da Zeytinburnu Merkez Efendi Mevlevihane si bölgesinden yola çıkacağım. Beykoz da bir arkadaşımla buluşarak Riva veya Poyrazköy bölgesinde tek gecelik kamp yapmayı planladık Katılmak isteyen arkadaşlar gerekli kamp malzemesini ve OLTA takımlarınızı alıp RİVA deresi Yada Poyraz köy tarafında balık tutmaya çalışacağız çadır ve diğer malzemelerinizi alıp sizlerde katılmak isterseniz buradan bana ulaşabilirsiniz.
Çıkış Noktamız Avrupa yakası
1. toplanma alanımız Zeytinburnu Merkez Efendi Mevlevihanesi (yeni kapı mevlevihanesi) önü
2. toplanma alanımız Kavacık sapağı FSM çıkışı ilk sapak

Bende yarin bi gezi yapayim diyordum :) Kamp yapma imkanim yok haliyle. Ben sabah 6-7 gibi cikacagim yola. Yusa tepesi-anadolu kavagi-anadolu feneri-ali bahadir-riva-sile ana duragim olmak uzere marsa basacagim. Eger numaranizi verirseniz, donuste ugrayabilirim.

neden imkanınız yok ya alın olta takımlarınızı çıkın gelin :) boş bir çadır bulur paylaşırız ıkı kişilik zaten çadırımız

Poyraz Köy Tek Gece Kamp

04.07.2013 Perşembe Günü öğlen saat 13.30 da Zeytinburnu Merkez Efendi Mevlevihane si bölgesinden yola çıkacağım. Beykoz da bir arkadaşımla buluşarak Riva veya Poyrazköy bölgesinde tek gecelik kamp yapmayı planladık Katılmak isteyen arkadaşlar gerekli kamp malzemesini ve OLTA takımlarınızı alıp RİVA deresi Yada Poyraz köy tarafında balık tutmaya çalışacağız çadır ve diğer malzemelerinizi alıp sizlerde katılmak isterseniz buradan bana ulaşabilirsiniz.
Çıkış Noktamız Avrupa yakası
1. toplanma alanımız Zeytinburnu Merkez Efendi Mevlevihanesi (yeni kapı mevlevihanesi) önü
2. toplanma alanımız Kavacık sapağı FSM çıkışı ilk sapak

Bende zeytinburnundan yola cıkacağım cumartesi öğleden sonra. Ama kıyıköy-iğneada - kastro gezip uygun biryerde kamp kuracağım.

Bende zeytinburnundan yola cıkacağım cumartesi öğleden sonra. Ama kıyıköy-iğneada - kastro gezip uygun biryerde kamp kuracağım.

oraları biz kendi grubumuzla gezdik kastro saray kıyı köy bölgesini kastro da konakladık ama kene var dikkatli ol

neden imkanınız yok ya alın olta takımlarınızı çıkın gelin :) boş bir çadır bulur paylaşırız ıkı kişilik zaten çadırımız

Gerçekten çok fazla isterim orda olmayı. :cat: Lakin, İşim vardiyalı oldugu için, gruba uyarak etkinlik yapmak benim için biraz zor. Hani olacakta, bi mesai arkadaşımla vardiya değişeceğim anca o şekilde mümkün olur.

Gerçekten çok fazla isterim orda olmayı. :cat: Lakin, İşim vardiyalı oldugu için, gruba uyarak etkinlik yapmak benim için biraz zor. Hani olacakta, bi mesai arkadaşımla vardiya değişeceğim anca o şekilde mümkün olur.

Bende guvenlik gorevlisiyim vardiyali calisiyorum hatta suan nobetteyim geceden cikip.bir iki saat uyuyup.cikicam.yola gunu yatakda oldurmeyelim :)

riva deresi neyse olur balık tutmak için ve kamp yapmak için,ama poyraz köyde balığı nerde utmayı düşünüyorsunuz + jandarma size orda kamp yaptırmaz belki pansiyonda kalırsınız.siz en güzeli riva'da plaj'da kamp yapın.

riva deresi neyse olur balık tutmak için ve kamp yapmak için,ama poyraz köyde balığı nerde utmayı düşünüyorsunuz + jandarma size orda kamp yaptırmaz belki pansiyonda kalırsınız.siz en güzeli riva'da plaj'da kamp yapın.

Ustat valla iki teker ustundeyiz poyraz olur riva olur fark etmez ayrica jandarma karisamaz butur konulara t.c nin nufuf cuzdanini tasiyoruz kimin topraginda kime kisitlama yapiyolar yakarim poyraz koyu :) ;).;) yer orasi olcak diye birsey yok kafamiz nereye eserse artik

jandarma kim oluyor allasen sanki olağan üstü hal var olsa bile bişey yapamaz... askeri bölgeden ilerisine karışamaz jandarma falan...

Polis bölgesi olmayan tüm coğrafi alanlarda kolluk kuvveti jandarmadır ki Türkiye'nin çok büyük kesiminden bahsediyoruz. Dolayısıyla jandarma karışır.

poyrazköy insanları çok soğuk hiç beğenmedik ama anadolufenerindeki insanlar çok iyi insanlar kayıkhanelerini bize bırakıp gitti sabah kaldırırız siz yatın burada takılın kafanıza göre dediler sağ olsunlar.

birkaç kare çekildik evet durun paylaşayım :) unuttum manzara resimleri vardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

q4j8v.jpg
[/url][/IMG]

q4jbh.jpg
[/url][/IMG]

q4jc4.jpg
[/url][/IMG]

q4jc4.jpg
[/url][/IMG]

Poyraz Köy çekimleri diğer resimler arkadaşımın makinasında olduğundan elime geçtiğinde sizlere ulaştırırım

Teşekkür ederiz,çadırı kurduğunuz yerin fotosu da iyi olur,ramazandan sonra gitmek iyi olur:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar