Portatif Motosiklet Çadırı

Selamlar,

Güvenlikli bir sitede oturuyorum. Kapalı garaj durumu yok, fakat motosikletler için 4*4 metre alanında açık bir bölge var. Orda, yere sabitlenmiş, açılır kapanır bir motosiklet çadırı kurmak istiyorum.

Branda işinden sıkıldım, ayrıca brandayı koyacak yer de yok. Bitkilerin arasına koya koya branda da kirlendi.
Motosikleti sabit bir kapalı branda-tente içine koyayım ve sürekli olarak orda dursun istiyorum. Sitede bir örneği var ama elemanla aylardır bir türlü denk gelemiyoruz.

Bürokratik kısımları geçecek olursak...

Bu işi İstanbul'da uygun fiyatla yapacak yerler bilen var mıdır?

Teşekkürler

Çadır tarzı korumayı uygun bulmuyorum. Hırsız elinde falçata ile küçük bir delik açıp çadırın içine girer ve sabah kadar kimseye görünmeden ve rahatsız edilmeden çalışır ve kilitleri keser. Eğer kapalı garajın yoksa olabildiğince kilit ( mümkünse grade 100 veya 120 zincir ve sürgülü asma kilit) , alarm ( mutlaka) ve park ettiğin alanı gece boyunca aydınlatacak güçlü bir led spot motorunu daha çok koruyacaktır. Çadır verine ytong ve kalekim kullanarak çok ucuza bir günde kendine bir kapalı garaj yapabilirsin. tabi belediye veya konşuların sorun çıkartmayacağğını varsayıyorum.
Yok uğraşamam dersen şu da işini görebilir. http://www.novagaraj.com
pr_01_14909.jpg

Son düzenleme:
derdimi tam anlatamadım sanırım, benim güvenlik gibi bir sorunum yok :)
Örterek koruma sorunum var :)

Düzgün bir örtüsü olsun, açması toplaması yayması kolay olsun, yere sabit olsun, aleti iyice örtsün..
Yani gece gündüz farkından motosiklet terlemesin, leke yapmasın, toz kapmasın, yağmurda sürekli 'acaba branda örtmüş müydüm' telaşı olmasın, kedi-köpek-kuş üzerini pislemesin, güneş yanığı - kaka lekesi olmasın...

yani alet havadar ve temiz dursun.
örtüsü de düzgün ve sabit kalsın.
motosikletin de yeri belli olsun.

...derdim bu :)

öte yandan, link için de teşekkürler.
fakat zaten elenmiş idi, zira pahalı bi alternatif, 2500-2600 lira

Kafamdan geçen daha çok böyle bir şey aslında

http://www.ortsankapalialansistemleri.com/resim/upload/5933b.jpg

İstanbul'da yapacak birini bulsam...

Bende daha sonra maliyetli bır motor aldıgımda J9 mınıbus almayı dusunuyorum.Ruhsatı oldugu için sokakta dursada sorun cıkmaz.Koltukları söküp attıgımda garaj yapabılırım.

bunlar özel yaptırılan şeyler çok ucuza mal olacağını sanmıyorum. (Hele ki işçiliğini kendin yapmazsan) İnternette örnekleri var hepsi kendi yaptırmış. Ucuz bir şey olsun istiyorsan alıcan bir 2 kişilik kamp çadırı alt kısmını kesip bir şekilde yere sabitleyeceksin.

Sahibinden sitesinde kargo dahil 580e yapan buldum. alt zemin yok, sadece açılır kapanır branda ve sabitleme parçaları..fakat akrilik kumaş diyor. işte o kısmından emin değilim.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/176215-mini-garaj-projesi.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar