Pompacının yaptığı ayıp

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim hurda agility ile benzinliğe gittim. ben depoyu açmak üzere inerken bi tane merso c180 yanaştı. benim taraftaki pompayı bıraktı arabanın oraya geçti. önce ona koydu sonra bana döndü. ama döndüğünde ben yoktum. 10 liralık benzin alacaktım. şimdi opet düşünsün.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ülkenin ekonomisini alt üst ettin, beğendin mi yaptığını pis dış mihrak!?! :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pompacının yaptığı ayıp bu kadarsa öp başına koy , neleri var....

Bimer'e durumu bildirsen petrol sahibine kadar arayıp senden özür diler. Tutuşuyolar bu tarz olaylarda ama yinede boşver ayıbı ona kalsın da kimse işinden olmasın. Keşke uyarsaydın basıp gideceğine.

Ben bi keresinde saat 11:50 de bi opete girdim, 00:00'da zam gelecek diye pompaları kapamışlar. Benim motorum zaten 60-70 liraya doluyo. Zamdan sonra doldursam 2 lira oynamaz arada onun peşine düşmüşüm gibi muamele gördüm zorla o benzini aldım ve bimere yazdım. Defalarca özür telefonu aldım.

Takılmayın böyle şeylere. Bizim ülkemizde "büyük şeyler" her zaman önceliklidir.

Düşünün, doktorum dediğinizde gördüğünüz tepki, işçiyim dediğinizde gördüğünüz muamele. Bu hiçbir yerde değişmez. Ülkemizin gerçeğidir.

Ducati ile de gitseniz, mondial ile de gitseniz. Kanı değişmez; motosiklet kullanan fakir, düşük profilli, parası arabaya yetmediği için motosiklet kullanan tipler olarak anılmaya ve görülmeye devam edecektir

Ondan hiç moralinizi bozmayın, böyle gelmiş böyle gider...

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Ben de olsam pompacının yaptığını yapardım.
Arabada pompayı takıyorsun, otomatik doluyor 3 dakika sonra zaten.
10 liralık benzini doldurmak için 2 dakika başında dikilecek adam. Araba dolumuna başla, 10 lira doldur, araba dolumunu bitir.

Niye cevap vermekle uğraşıyorsam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de olsam pompacının yaptığını yapardım.
Arabada pompayı takıyorsun, otomatik doluyor 3 dakika sonra zaten.
10 liralık benzini doldurmak için 2 dakika başında dikilecek adam. Araba dolumuna başla, 10 lira doldur, araba dolumunu bitir.

Niye cevap vermekle uğraşıyorsam...
5 lirası pet şişeye 5 lirası depoyaydı.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
5 lirası pet şişeye 5 lirası depoyaydı.

:queen: :queen:
Yarıldım şu an...

İşin esprisi bir tarafa, merso'nun depo dolana kadar senin agility işi çoktan biter diye pompacı vakit kaybetmek istememiş. Bu kadar alıngan olmaya gerek olmadığı kanısındayım. Ona göre hepsi müşteri, en hızlı nasıl hallolabilirse öyle halletmeye çalıştığından böyle bir önceliklendirme yapmıştır diye düşünüyorum.

İlk defa mı başına geliyor? Çok sık karşılaştığım bir durum bu.
Hatta geçen sene bir arkadaşın motorunu devirmişlerdi. Benim de motorumu çekmeye kalkmışlardı.
(kredi kartı ile ödeme yaptığım esnada yeni bir taşıta hizmet vermek için)

Şikayet güzel yöntem ama kalıcı bir değişiklik olabileceğine çok inanmıyorum.

Ekonomik olarak belli bir seviyenin üzerine çıkınca o benzinliği satın alıp o pompacıyı kovabileceğim güne kadar sessiz kalıyorum.

Hurda agility´den sonrasini okumadim :)

Pompaci sırayla koysa daha iyi olacakti.

Bekleyip benzin alsaydin,üstüne 5lirada bahşiş atsaydin.bir sonraki sefere camlarina bile firca tutardi.pardon jantlarina..

Reklamlarda,guleryuzle hoşgeldiniz diyorlar degilmi?

Ama gerçekte,´´dolacakmi abeee´´ne kadar verem´´

´´bidona mazot yasak dayi´´

Ulen iyiki Amarigadaki gibi herkes kendi deposunu doldurmuyor..bak o zaman seyret coşkuyu..

Bilader acil bi işim var musaade ediver ben doldurayim.

Aga senden once ben geldim,hadi çek arabani...

Abi 10liralik vermiyor makina..

Son düzenleme:
Keşke ilk sana koysaymış :D kardeşim bu tur şeylere gözunu seveyim dert etme yarın obur gun baska dertlerin olur gül gec benimde cok kez basima geldi arabaya pompalarken dolarken yani senin motoruda dolduruyorlar adamlar

Bende genelde 50 lira lık benzin alıyorum cins cins davranırlarsa bir daha ordan benzin almıyorum. Özellikle benzini taşırıyorlar sinir oluyorum. Hem motoru hem petrol yanacak!

çalışanın yerinde sende olsan aynısını yapardın..o adam senin yaktını verip parasını alana kadar 3 araba daha bağlar.yok boşta çalışan olduğu halde öyle bir davranışta bulundu ise onun g.tlüğüdür..

Benim başımada böyle bir olay geldi. Boşta pompacı olmasına rağmen ilgilenmediler ve benden sonra scooterla gelen bi arkadaşa benim beklediğim pompadan bidona 100 liralık benzin doldurdu. Gelen arkadaşta vergi numarası vermek için çalıştığı firmayı aradı. Tabi bunlar olurken ben sinirden kudurmakla meşguldum. "Sıram" gelince 5 liralık benzin aldım gittim daha da o istasyona uğramam. Siz de firma merkezine şikayette bulunun o istasyona da uğramayın bidaha.

benim hurda agility ile benzinliğe gittim. ben depoyu açmak üzere inerken bi tane merso c180 yanaştı. benim taraftaki pompayı bıraktı arabanın oraya geçti. önce ona koydu sonra bana döndü. ama döndüğünde ben yoktum. 10 liralık benzin alacaktım. şimdi opet düşünsün.....

normal olanı yapmış. ayıp değil.
pompayı arabaya takıp bırakabiliyor. çünkü o araba 100 litre de alabilir. öyle durumu var. bizim alacağımız benzin miktarı belli.
pompayı ayarlayıp arabaya takıp bırakıp bize gelir bizim başımızda pompayı tutarak bekler.
biraz hoş görü
dünyaya dar çerçeveden bakmayalım

Sıra kimdeyse ona bakmalı hoşgörü felan kandırmayın kendinizi hiçbiri de zaman tasarufu derdinde değil 2 3 lira bahşiş koparma derdindeler. Adam olan taksici de olsa pompacı da olsa hareketlerinden anlaşılıyor. Ben 40-50 liradan civarı alıyorum hep en az 30 lira gene bazı istasyonlarda ilgisiz tipler oluyor.Özellikle lüks semtlerde kalabalık olanlar. En güzeli hep gittiğim benziliğim var aytemiz hem de motosiklet destekleme projeleri var ondan oradan almaya çalışıyorum artık göz aşinalığı oluyor onlarada sıkıntı yok. ama arada başka bir yerden alırsam tip tip davrananlar oluyor. Ye kürküm ye hesabı

Aynı anda iki dolum birden yapacaktı belki, fazla alınganlık göstermişsiniz. Ayrıca pet şişeye benzin koymazlar o da nerden çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar