polonezköy gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zuhtupasa,
artiz emreee
yeni resimde iimiş:...
Teşekkür ederim baba sağol!!Millet korkuyodu ötekinden
Sereye abi sana teşekkür (Tavşan kanı harbiden)

Hasan abi haberlri bekliyorum yapalım izmiri

chooperturk' Alıntı:
ya uludag a gelin bari :) valla bursa kadrosu olarak istanbul kadrosunun gezilerine elimizden geldigi kadar katıldık cok uzak mesafelere buralara gelecek yok mu :) :cherry:

Arkadaş haklı. Yapışık ikiziyle hep katılıyor İst. gezilerine.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Costantine, bu resimde cok artist olmus, gerci elindeki cay bozuyo ama :p Seni gordum marauderin uzerinde. dedim hemen atlamis orginaline. bide hasan olsaydi nolurdu burasi diye icimden gecti yani :mrgreen:

bu arada ramazan falan guzel olur bence. guzel bir yerde durup hepberaber birde iftar yapariz. gecede savur falan. cok guzel olur cooooook :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oooo beyler ve hanımlar iftar savur iyi iyi alıştık bu gezilere :rendeer:
kışında arabalarla yapalım bu gezileri :flower: :flower:
baron kardeşim demişki
Costantine, bu resimde cok artist olmus

maşalaah kardeşime tabiki artist gibi
allah nazardan korusun her ikisinde :rendeer:

sereye, hocam ne oldu bizim kerpe cd leri bak gelecem oraya sonra ağırlayamazsın

hadi beyler bursa grubu bizi bekliyo...bi uludağ başlığına el atın listeyi yapalım..

cenkmenderes arkadaşım ben uzun yıllar almanya'da yaşadım adamlar bize ve dinimize saygıdan karşımızda yemek hatta sigara bile içmiyorlardı

Ben konu mu taşımışım ki.. Sadece geziye gelirsem ben içerim kalmalı gezilerin akşamında.. Onu söyledim.. Zaten gündüz vakti, oruç tutulan saatlerde içiyor olmayacağım ki.. Ben polemik yaratmak için birşey yazmadım.. Benim ortalık karıştırma gibi bir huyum olmadığımı, hatta son derece ılımlı bir insan olduğumu biliyosundur sanırım Colakoglu, kac buluşma-gezide falan muhabbet ettik.. Öptüm seni.. :rendeer:

cenkmenderes' Alıntı:
Ramazan diye benim birama karışılacaksa gelmem ben söyliyim :mrgreen:

ne birası kardeşim yav....müslüman mahallesinde salyangozmu satıyon...vurun ramazanda bira içene...allah yarattı demeyelim abiler...din elden gidiyor... :queen: :queen: :queen:

yav cenk kardeşim seni az çok tanıyoruz...böyle şeylerin lafı bile olmaz...sen nur yüzlü bir kardeşimizsin...ibadet yüce allahla kul arasında kalır...kimsenin orucu kimseyi bağlamaz...ama cennette 250 metrekare arazi benim garanti bunu bilesin...sırat köprüsünden motorumla geçeceğim...HONDA VE YAMAHANIN SIRATDAN GEÇECEĞİNE DAİR ALAMET VE RİVAYETLER VARDIR...ÇİN MALI MOTOR SAHİPLERİNE CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUNN... :queen: senin jınlun sarsıntıdan o kıldan ince köprüden geçemez.... :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

yav arkadaşlar ben biraz sıyırdım...hoş görün...doktor kendi halinde takılsın dedi benim için....üstüme gelmeyin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han, kardes simdi anladım senin motor niye bu kadar ince :bounce: meğer sırat koprüsü için dizayn edilmiş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sen onu bu geniş yollarda fazla yıpratma bence :mrgreen: :mrgreen:

valla ben her yere gelirim bursada olur izmirde ramazanda beni hiç yormaz düşün önüme ben arkanızdayım bu arada herkez kendinden sorumludur niye karışalım ki

dimi ama dimi :cat:

bende gelirim...İçki içerim ya da içmem,belki ateistim,belki budist,belki de müslüman,,,insanlar inançlarında özgürdür......cahilller,beyinsizler ülkesi değil burası,olmamalıda...kimse kimseye karışamaz,,,oruç tutmadığı için dayak yiyen genç gördüm........oruç tuttuğu için dayak yiyen genç görmedim.............. Ramazan ayının tüm müslüman alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.....

valla ben her yere gelirim bursada olur izmirde

Ah be Fuat abibe Ah benim canım abicim be.Bir sen birde hasan abi böyle burdan laflarken habire İzmir çıkıyor ağzınızdan KAHROLUYORUM yaa.Bi toparlayamadım şu işlerimiki hadi abiler basıp gidiyoz diyim artık.
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Emre sen işleri toparla bizde cabalıyoruz aynı sekilde izmir konusunda yanınızdayız ama bu riva olayından sonra bi bursa organizasyonu olmazsa vallahi catliycam :salut:

sık dişini hakan geleceğiz kardeşim az kaldı bizde böyle bi grup varken türkiyeyi dolaşırız biz bursa neki hem kış gelsede karda sucuk partisi veririz kalpler bir olsun yeter saygılar :cat: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar