polisten kaçarsak nolur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SRADkoprusu' Alıntı:
Selam; peşinden gelirse ve dur ihtarında bulunursa ve sen kaçmaya devam edersen, 3 el havaya ateş açar hala durmazssan seni vurabılır...

Artık üçe beşe bakmaz kafana sıkarlar.......:farao: :farao: :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı ışıkta geçtin , Radara girdin polis tespit etti çevirmek istedi dur dedi durmadın kaçtın ceza gelmeyecek haa ?? Güldürmeyin!!!

Örnek : Radara girdin plakan alındı polis dur dedi durmadın en ufak radar cezası 110.00 YTL X2 olur : 220.00 YTL ve ayrıyetten kaçtığın için ayrı bir cezası var paşa paşa ödersin...

( Telsizden anons geçilmesi bile bir kayıt sayılabilir Bunu unutmayalım polisten kaçmak ciddi sonuçlar doğurabilir.. !!

polisin altında bmw varsa şayet kaç baya hoş olur hatta birbirinizi video alırsınız ghostriders puhahahahahahahaha

yakalayıncada o çekilen video başka türlü olur sexriders :)

Okan akıllı ol kaçıyım napiyim deme. "Sen işini sağlam yap kimse sana bişey deme hakkına sahip olamaz.":cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kurtulabilsen bile, her polis gördüğünde Joseph-Joseph diye Rap söylersin::repci::

kaç ama kaçarken ölme:cherry: sonra televizyonda haberlerde boş yere yer işgal etme:cherry:

Okan kesinlikle kaçma.Özellikle asayiş e denk gelirsen en kotusu başına gelebilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ashes' Alıntı:
polisin altında bmw varsa şayet kaç baya hoş olur hatta birbirinizi video alırsınız ghostriders puhahahahahahahaha

yakalayıncada o çekilen video başka türlü olur sexriders :)

+1000000:queen:

Arkadaşlar size inanamıyorum,neler söylüyorsunuz.Neden kaçıyorsunuz.Yazılanların ve yapılanların %855'i kanunsuz,yasak işler.Yasalara aykırı işlerimi öneriyorsunuz.Gözllerime inanamadım.Kaçarken arkanızdan sıkarsa,ölür yada yaralanırsanız,sakat kalırsanız,kaçayımderken kaza yaparsanız sevdikleriniz ne olacak.Soruyorum neden kaçıyorsunuz.Kanunsuz bir işmi yaptınız.Yapmayın o zaman.Tüm evraklar tam ve sağlam çıkın trafiğe.Yapmayın lütfen.Siz bize ve sevdiklerinize lazımsınız.Sağlıcakla kalın.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
2 alternatifiniz var
birincisi ashesin dediği gibi yapıp adrenalin yüklemek ve ghost rider olmak ki çok zevkli olacağına inanıyorum.ama ashes kameraman olursa dvd yi alanlar çimen kuş falan seyreder
ikincisi polis sizi suçlu sanır ve bozkurtun dediği gibi arkanızdan sıkar.bu durumda gene ghost rider olursunuz.
ama benden ashes a +1000
(şaka bir yana adam gibi taşıyın evraklarınızı yanınızda ve düzgün kullanın motosikletinizi işte.kurallara da uyarsanız değmesin keyfinize.)

motor ehliyeti 100-150 ytl arası zaten,git ehliyet al.yaşın tutmuyosa çıkmıcan trafiğe,çayırda çimende kros sürüceksin;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaç kaç...::evil::

Bende bi rüyamı anlatıcam hocam. tamam rüya anlatma köşesi deil de, içimden geldi anlıyomusun? Polisten kacarsak ne olur? Plakanı alırlar ceza yazarlar, yada iyice işkillenirlerse takip ederler, tutanak tutarlar, polisi görev sırasında tehliye soktu diye. Bi ton iş. Karakolda karşılarına alıp artizmisin sen len derler, amerikamı burası şş? derler. Neyse Rüyam,
Motosikletle gidiyorum, altımda HD Road King war, bak bak rüyaya bak :queen:
Polis durduruyo, benim üstümde beyaz bi atlet war, dövmeler falan war, saçlar dazlak, bide spor yapmışım irileşmişim, yaz mevsimi ayakta postallar war manyaq gibi. Polis soruyo ehliyet diye, sonra yanımdan acılıyo biras uzaklasıyo, diyo ki:
-cok kötü kokuyosunuz!
-ayrıca bu motorun arkasındaki bos bira siseleride neler !
-Route 66 da bi barda takıldım arkadaslarla.. diyorum adama gayet rahat, sonra üfle! diye bişi cıkartıyo diyorum;
-bende hastalık war taşıyıcıyım, bide tükürüyom yere, adam iyice iğreniyo,
- ne pismişsin sen be! diyo,
- hadi len diyorum, basıyorum por por akıyorum, plakayıda alamıyo, çamur içinde oda çünkü, memur arkadası soruyo;
-noldu ehliyet ruhsat sordunmu diye,
-ilerde suleyman abi war radarda ona haber verelim, bu çamurların dilinden o anlıyo gör bak simdi! diyo ben ufukta kayboluyom. Sonra ev arkadasım uyandırdı
-uyan ise gec kalıcaksın otobüs kaçıcak şşş! diye.

ozgurozeren: [/B]
motor ehliyeti 100-150 ytl arası zaten,git ehliyet al.yaşın tutmuyosa çıkmıcan trafiğe,çayırda çimende kros sürüceksin;)[/

bu fiyata veren yer nerde war ben daha pahalı diye biliyordum

Son düzenleme:
petitfalcon' Alıntı:
anladığım kadarıyla bu soruyu soran arkadaşın yaşı 17 den küçük. yoksa cezayı ödemek yerine ehliyet almayı denerdi. Ve sizde bu çocuğa kaçabiliyorsan kaç diyorsunuz.
Bravo.:rendeer:
17 sayılırım ama malesef agustos ayında ehlıyetımı alabılıyorum..bıde ayrıca ben polısı atlatayım ondan 200 MTRE sonra gıderım bı apartmanın altına koyarım ordan uzaklasırım.sonra polis motoru bulsa nolur???

Okan sanırım senin istediğin cevap;hiçbir şey olmaz,motoru bulsa da birşey olmaz,hatta uzerinde seni de yakalasa birşey olmaz,güle güle ehliyetsiz kullan,zaten bakanlar kurulu'nun aldığı kararla artık motosiklet kullananlara ehliyet sorulmayacakmış.
Okancığım başın derde girer,sonu iyi olmaz.Polisten falan da kaçma.:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar