Polisten Kaçarsak Ne Olur?

:mrgreen:"ben de sinir stres, onlara bağırdım 'nereye kaçıyoz beee, kontur almaya geldim büfeye'"

aah burda tamammen kendimden geçmişim :mrgreen::queen::queen:

polis : ne kontörü kardeşim!!!! bu nasıl kontör aşkıdır 11.500 devirle bakkala gazlıyosun ((((:)
burcu: abi valla çok acil bi arama yapıcm yoksa ne gazlaması töbe valla

Bunrecu, sen tam idamlıkmışsın yahu... Bir de suçum yok diyorsun! :mrgreen:

Olaya gelince: Polisi görmemek suçtur. Tıpkı trafik levhalarını görmemek gibi... Görmediğiniz bir uyarıya uyamazsınız; uyamayanca, kendinizi ve trafiği de tehlikeye atarsınız. Sonuç olarak, ehliyetsizliğinizden değil (çünkü aracı kullananın ehliyetli olup olmadığınız bilinmiyor) ama dikkatsiz araç kullanmaktan ceza yersiniz!

Ceza adresinize tebliğ edilecektir. Tebliğ tarihinden itibaren erken ödeme yaparsanız indirimden yararlanırsınız. Geçmiş olsun!

erken ödeme yapıldı 655,5 ytl :wiinkk:

:mrgreen:"ben de sinir stres, onlara bağırdım 'nereye kaçıyoz beee, kontur almaya geldim büfeye'"

aah burda tamammen kendimden geçmişim :mrgreen::queen::queen:

polis : ne kontörü kardeşim!!!! bu nasıl kontör aşkıdır 11.500 devirle bakkala gazlıyosun ((((:)
burcu: abi valla çok acil bi arama yapıcm yoksa ne gazlaması töbe valla

ya ne diyeceğimi şaşırdım :mrgreen:

adamlar önce pkk'lı muamelesi yaptılar, gel buraya, gitme bi yere, dur şurda, vs

sonra ben onları amirleriyle tlf'da görüştürünce 'bacım sen bizdenmişsin yaa' dediler.

:silent: bu laf ile saçmalayanın ben değil, onlar olduğunu kanısına vardım

uzuuun zaman önce başımdan geçen bi olayı anlatim:

suzuki gsx r 1000'i aşağı şubeden yukarı şubeye götürüyorum,

ehliyet, ruhsat, plaka, kask yok :cyclopsan

(kask niye yok: patronum 'hemen aşağı dükkana uğra, arabayı oraya biyere parket srad 1000'i al, yukarı getir, müşteri gelcek' dedi. kasklarım yukarı dükkandaydı, alacak fırsat olmadı)

egsoz açık, ciyak ciyak bağırıyor,
ışıklarda duruyorum, tam yeşil ışık yandı, harekete geçtim,
göbeğe geldiğimde 2 polis ellerini kaldırmış 'dur' diye bağırırken ben aralarından geçtim,
uzadım da uzadım :mrgreen:

düşündüm ki ara sokaklardan gidim, kavşaklara haber verilmiştir,
ilk araya daldım, ordan başka bi araya, ordan başka bi araya derken
bi baktım karşıdan aşayiş geliyor, noolur noolmaz diye yine bi ara sokağa girdim, ilerde motoru parkedip caddeye koştum:
telefonla bi yerleri aramak için, zaman kazanmak için bu eylemi gerçekleştirdim.

tam telefonla konuşurken 2 polis aradan çıktı, 'gel buraya, kaçma' diye bağırdı.
ben de sinir stres, onlara bağırdım 'nereye kaçıyoz beee, kontur almaya geldim büfeye' :mrgreen: saçmala burcu saçmala :mrgreen:

polisler 'tüm birimlerin dikkatine' diye anons çekmişler :cyclopsan adana beni arıyor :cyclopsan
yoksa niye asayiş dur desin :mrgreen:

sonuç:
trafik şube müdürünü de devreye sokmama rağmen, telsizden anons geçildiği için:
600 ytl ehliyet
222 ytl (ruhsat sahibine 'bana araç kullandırdığı için)
52 ytl (tehlikeli araç kullanmak) (bu kısım komple yalan, sadece dur ihtarına uymadım)

bu arada: plaka koltuğun altındaymış, ruhsat da yukarı işyerinde.

:queen: bu olayın üzerinden 2 hafta geçmeden,
bu kez kaçmicam diyip durdum, yalvar yaar, isim ver, şunu yap, bunu yap yırtamadım.
sonuç: sıfır gv 650 tescilsiz trafiğe çıkmaktan bağlandı :cherry:
ertesi gün uydurma bi fatura ile çıkarttık, müdür 'kusura bakmayın' dedi :cherry:

tabi bu olayların 2'si de işteyken oluyor.

suçum yok, emir kuluyum ben :mrgreen:

walla komedili action'lı bi kovalamaca olmuş :):):)

tüm evrakların tam olsaydı kask başındaysa bişey yapamazlar..

o kadar trafik egzos gürültüsü,zaten kasklar artık çok az ses alıyolar içeri,nsl duycaktın ki adamı..

tüm evrakların tam olsaydı kask başındaysa bişey yapamazlar..

o kadar trafik egzos gürültüsü,zaten kasklar artık çok az ses alıyolar içeri,nsl duycaktın ki adamı..

evraklar tam olsa nie kaçim ki:silent:

duymaya gerek yok ki,
çocukken bi oyun oynardık ya,
aç kaaapıııyııı bezigan baaaaşıııı, beeezirgan baaaşıı
:queen: aynen böyle kollarını açmışlardı, aralarından geçtim.
bip korkusuyla kaçtım :mrgreen:

Sen varya adamı öldürürsün :mrgreen::queen::queen:

çaktırma :queen::queen::queen:

kaçmak suçtur zaten,ama duymamışsan bi sorun olmaz

zaten emektar türk polisi ne çekiyosa yazları sinek gibi vızır vızır bu motorculardan çekio :) kimi durdursa ehliyetsiz

Kaçmayın, varsayalım asayişle ilgili bir çevirme var ve polise vur emri verilmiş, ne yapacaksınız, adam nerden bilsin senin ehliyetsiz olduğun için kaçtığını ? aldın başına belayı...

Polisin kestiği ceza ya 1 sene sonra geliyor yada gelmiyor istanbulda.

Antepi bilmem memurlar hızlı çalışırsa 1 ayda elinde olur. gider yatırırsın

Sen de mi oynardın o oyunu.. :p
Ben oynamazdım, napıyo bu saflar diye bakardım.. :queen::queen::queen:

ben de oynamazdım ki, oynayanları seyrederdim, saçma gelirdi o oyun
(yarış bisikleti sürmek, çatpat - torpil patlatmak gibi daha aksiyon takılırdım :mrgreen: )

Kaçmayın, varsayalım asayişle ilgili bir çevirme var ve polise vur emri verilmiş, ne yapacaksınız, adam nerden bilsin senin ehliyetsiz olduğun için kaçtığını ? aldın başına belayı...

ben vurabileceğini de göz önünde bulundurup kaçtım zaten.
ayrıca ben değil, o bela alırdı :wiinkk:

arkadaşlar aynı şey benim başımada geldi cezayı postacıdan kabul etmedim bir dahada bişey olmadı

hiçç bişeyy olmazz sıkma canını dostum biz ne polislerden kaçtıkk kovolamaca oynadıkk resmen polis koşturmakk isteseydi biner arabaya gelirdi arkandan o yüzdn sıkma canı oke ii sürüşler...

aracın plakasını internetten arattır cezası varsa çıkar ama yazmamıştır diye düşünüyorum çükü ceza yazması için bir neden yok diyorsun full koruma vardiyorsun polisin ayağına gitme ya abi dün burdan geçtim el atmışın ama görmedim kusura bakma bir daha olmazmı diyeceksin?:) zaten ehliyeti almamışsın daha

bende kaçtım ama ceza falan gelmedi!ben yaklaşık 10-15dk beni kovaladı ara sokaklarda.bence bi şey olmaz.seni durdurması ve evrakları istemesi lazım diye biliyorum:wiinkk:

Neden ehliyet almıyorsun ¿
Devlet baba erken verdide biz almadıkmı..
Devlet sana henüz binebilirsin diye yetki vermemiş,peki sen benim bir kabahatim yokki derken kendini mi avutuyorsun,bizlerin sana moral
vermesi bişeyi çözmez,tabii ki motoru kağıt parçası kullanmayacak
ama sana hadi denince sıran gelecek...

Konuda lütfen bana moral verin dediğimi hatırlamıyorum.Ehliyeti 1 ay sonra alacağım diye motora binmemelimiyim (trafikte elle sayılacak sayıda a2 ehliyetli varken). Bu olayı ilk yaşayan eminimki ben değilim ve son olmayacağım. Burada yazılacak tüm yazılar benden sonrakilerin belkide işine yarıyacak. Onun için hatice değil netice istiyorum..

Son düzenleme:
SalToN sakın ol yaw :p olur böyle şeyler heyecenlı oluyor.herkez katlanamaz böyle şeyler :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya paşam ne gerek var kaçmaya Kuytu bi yere kadar kaç kuytu bi yerde dur en fazla 20 ytlye halledersin. Halledemezsen motoru bağlarlarsa gider karakolda 100 ytlye halledersin.. Bu aklıda bana halıcıoğlu tarafında durduran motorlu polis vermişti :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar