polisten durduk yere laf yedik

Hiç bişey canımızdan daha kıymetli değil bak yaklaşık 2 haftadır yatıyorum evde neden? İki adımlık yere kask takmadık, sagolsun bir bayan sürücü, sürücü demiyelim katil katil park halindeyken sinyal vermeden caddeye çıkınca ön kapıya yapıştırdık motoru, kendimi başka bir aracın tepesinde buldum sonra gözlerim karardı olanları bir magazanın güvenlik kamerasından izledim Rabbim korumuş beni... Ölüm ensemizde dikkat edelim 2 adımda olsa kask takın arkadaşlar lütfen

Katil dememin sebebi yanlış anlaşılmasın bayan sürücünün ehliyeti yokmuş

Son düzenleme:
ben besyo öğrencisiyim dolayısıyla sporun içindeyiz.ben olaya farklı bi açıdan yaklaşıcam antrenmanında yaptığın farklı türde çalışmalardan sonra en son bölümde soğuma evresidir. 15-20 dkkayı kapsar ki buda koşu bandında yurume veya jog atman gerekir.daha sonra duşa girersin hadı girmeyip evde de girebilirsin ama mutlaka bir havluyla kurulan terin tamamen soğusun çünkü motorla çapılırsın. tavsiyem 10-15 tl balaklava al kaskını kullan.he dürüst olalım bizde insanız hepimiz bunu zaman zaman yapmıyormuyuz

Bende mecidiyeköy kopru altında yapıştırırken gazı onume fırlayacagını tahmın ettıgım bı araba . Ve dogru olarak da fırladı frenlemem gayet zamanlı ve düzgündü sadece panik yapsın dıye sert kornaya asıldım yanında yavasladım onune fln gectım . sonra baktım emnıyet muduru cıktı arabadan :D ulan dedım şansıma tüküreyim. Görüyon mu beni aynaya bak diye atar yapıcaktım yapamadık :D . bide laf yedik ( 2 saat once
kardeş niye korkuyosun?bas fırçanı gitsin.sen haklı değilmin?

Bu tarz bu olay dünde benim başıma geldi.Bi iş için kırtasiyeye uğradım ordanda 200 metre ileride bir arkadaşa uğrayacaktım.Aman dedim şimdi oraya kadar kaskmı takılır.Motora bindim sakin sakin sağdan gidiyorum tam varacağım yere yaklaştığımda karşıdan bir yunus ekibi beni gördü ters ters bana bakarak geçtiler hiç bir şey söylemediler.İki adımlık yol için pisi pisine ceza yiyecektik.Ne olursa olsun siz kaskınızı takın arkadaşlar...

terli kafa ile kask takıp takmamak yerine antrenman sonrası duş almayı düşünün :mrgreen:

Bende spor salonuna gidiyorum arada motorla..Bazen acele çıkmam gerekiyor ve senle aynı durumda oluyorum.Fakat hiç umrumda olmuyor.Takıyorum kaskı.Henüz nisan ayındayız.Sinüzit olursun walla.Kask takmamak her türlü sağlığa zararlı unutma...

kardeşim sen o polisin lafına ne bakıyorsun sen aynaya baksan kendine küfür edersın :D hem terlisin hem motordasın kask takmıyorsun neden ? Tembellikten :D

ben haksızım da bugün çarşının göbeğinde adamlar kasksız geziyorlar yunus ekipleri lak lak yapıyor en çok bu koyuyor insana işlerini yapacaklarsa tam yapsınlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar