Polislerle motosiklet sürücüsü kavga etti!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Söyleneceklerin tümü söylenmiş,,yazılmışş..Ama hakaretler bence olmamış..Öküz,,möküz ,,gergadan ,,mergadan tanımlamaları..yok abi kirlenmiş..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Söylenecek çok söz var da aramızda polisler de var.... :p Gergerli kardeş bak senin için yazmıyom haaa..... :p

Bir ülkede vatandaş ne zamanki polise el kaldıracak cesareti buluyosa orada yanlış giden birşeyler var demektir.

Bu güne kadar yüzlerce uygulamaya şahit oldum hiç bir polisin durduk yerde birilerine tekme tokat daldığını görmedim .. ha kaba konuşmaya şahit oldum .. bu eğitim seviyesi ile ilgilidir ..

Zaten AB uyum yasaları gereği tüm taşlar bağlı ve itler serbestçe kol gezerken canımızı malımızı korumakla görevli kişilere kolaylık sağlamak acaba bizim yararımıza değilmidir.
evrağın tamamsa ehliyetinde muayenende sigortanda sorun yoksa kafanda kaskın varsa görevli polis buyrun efendim devam edin demekten başka bişi yapmazki .. ama hem suçlu hem güçlü olmaya çalışırsan işte böle 10 kişi tepene biner kelepçeyi yer şekil yapim derken kendin şekilin ağa babası olursun .. Uygulamalarda görevli memura yardımcı olmak varsa eksiğimizi o tespit etmeden uygar bir dille açıklamak çoğu zaman bize daha anlayışlı davranılmasına sebep olur .. sonuçta poliste senin benim gibi etten kemikten yapılmış biri ..

Barış bu başlık için söylenebilecekleri özetleyen bir cevap yazmışsın.Kutluyorum gerçekten bu kadar kesin ve net açıklanamazdı
bu başlık kilitlenmeli bu cümlelerden sonra yoruma gerek yok :cat:

adamın yaptığı yanlıs kasksızsan evrağın eksikse mecbur yiyecen o cezayı daha neden motorcularında adını çıkartıyorsun ki fakta polislerde her zaman haklı değil ben kendi memleketimde sahit olduğum bir olayı söyleyim kendi gözümlede gördüm ve olay kahramanı arkadasım

ehliyetsiz bir arkadasım okuldan kaçar arabayı alır gezer sürekli ve polisler görsede birsey demezler babası sigortacı birgün motoruyla beraber okula geliyorduk arkadaydım ben ve şehir içinde süratliydi yaklasık 90km hızla gidiyorduk karsıda trafik polisi vardı hızımızı biraz düsürdük 60 km felan dedim polis var gir bi araya die bisey olmas dedi trafik gördü ve oğlana söylediği söz babana selam söyle dedi ağzım açık kaldı ben de motor ve araba kullanıyom fakat caddeye çıkmıyoruml ve çok az kullanırım ehliyetsiz olduğum için tanıyonmu bunları die sordum arkadasıma babamı tanıyorlar sigortacı oldğundan kaç sefer durdurdu arabayla biniyorduk ya dükkana yada eve bırakıyorlar dedi ve bazı polislerin görevlerini hiçde doğru olarak yaptığıma inanmıyorum çok olayada sahit oldum memleket küçük olduğu için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar