Polislerle motosiklet sürücüsü kavga etti!

Kayseri'deki Cumhuriyet Meydanı'nda, bir motosiklet sürücüsü ile trafik polisleri tartıştı.

Trafik polisleri, dün akşam İstasyon Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na 38 SC 119 plakalı motosikletle giden Cemal Albaylı'yı durdurdu. Polisler, Albaylı'ya kaskı olmadığını hatırlatarak, sürücü belgesini sordu. Cemal Albaylı, iddiaya göre ekipteki bir trafik polisine hakaret edip, karnına yumruk attınca gözaltına alınmak istendi.

Cemal Albaylı, bu sırada polislerin kendisine yumruk attığını ileri sürerek bağırmaya başladı. Bunun üzerine 2 trafik polisi ile motosiklet sürücü arasındaki tartışma alevlendi. Bu sırada gelen Çevik Kuvvet polisleri gözetiminde trafik polisleri, Cemal Albaylı'yı yere yatırarak, bileklerine kelepçe taktı.

Polis memurları motosiklet sürücüsü Cemal Albaylı'dan ‘Darp ve hakaret, görevli memuru engelleme' iddiasından davacı oldu. Cemal Albaylı da, trafik polislerinin kendisine hakaret ettikleri ve yumruk attıklarını öne sürerek şikayetçi olacağını belirtti ancak götürüldüğü Reşat Vural Polis merkezinde memurlardan davacı olmadı. Soruşturma sürdürülüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9570323.asp?gid=229&sz=81091

şimdi, şaşırdım nasıl oluyor olay veryansım etmiş ama adam şikayetcı olmamış ne iş anlamadım

bu yazı dıkkatımı cektı
üzerindeki üniformaya güvenip millete artistik yapıyorlar.tabi bu sözüm görevini can siper hane yapan kahraman türk polisine değil.onlar kendileri çok ii biliyor

rezillikten başka birşey değil!!!

madem hatalısın paşa paşa ye cezanı:farao:

ben bugüne kadar vurduğu iddaa edilip vurdum diyenini görmedim.Polisin de işi gücü yok sanki kendi çocuğu kendi dövecek kask takmıyor diye:farao:

ben bugüne kadar vurduğu iddaa edilip vurdum diyenini görmedim.Polisin de işi gücü yok sanki kendi çocuğu kendi dövecek kask takmıyor diye:farao:

cok dogru söyluyorsun burda cok tanıdıgım var polısler olsun bugune kadar görmedım bırısının dayak atıgını

gecende çevirdiler benı hatam suydu sanıyelı ışıkları bılırsınız 1 saniye sonra yeşil yanıcak bende aldırmadım gectım polıs ceza yazdım önce ıtıraz ettım kırmızıda gectın falan sessımı cıkarmadam tmm dedım verdım evraklarımı

O vatandaş kimbilir hangi dayısına güvenerek böyle yaptı. Polis sadece görevini yapmış gibi görünüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline sağlık polislerin. az bile yapmışlar.

hayır zaten durdurmuş polis seni daha niye dövsün... ha yaptılarsa haksız değiller görülen o ki...paşa paşa çekiceksin kardeşim o adamlar güvenlik görevlileri biz burda 7/24 ne diye bağırıyoruz GÜVENLİK...

Süper Moderatör (BBRR)
Bir ülkede vatandaş ne zamanki polise el kaldıracak cesareti buluyosa orada yanlış giden birşeyler var demektir.

Bu güne kadar yüzlerce uygulamaya şahit oldum hiç bir polisin durduk yerde birilerine tekme tokat daldığını görmedim .. ha kaba konuşmaya şahit oldum .. bu eğitim seviyesi ile ilgilidir ..

Zaten AB uyum yasaları gereği tüm taşlar bağlı ve itler serbestçe kol gezerken canımızı malımızı korumakla görevli kişilere kolaylık sağlamak acaba bizim yararımıza değilmidir.
evrağın tamamsa ehliyetinde muayenende sigortanda sorun yoksa kafanda kaskın varsa görevli polis buyrun efendim devam edin demekten başka bişi yapmazki .. ama hem suçlu hem güçlü olmaya çalışırsan işte böle 10 kişi tepene biner kelepçeyi yer şekil yapim derken kendin şekilin ağa babası olursun .. Uygulamalarda görevli memura yardımcı olmak varsa eksiğimizi o tespit etmeden uygar bir dille açıklamak çoğu zaman bize daha anlayışlı davranılmasına sebep olur .. sonuçta poliste senin benim gibi etten kemikten yapılmış biri ..

Ben şimdiye kadar dayak atan polis görmedim ama şu yeni yetme polislerin,yanında kız arkadaşın varken ,sırf yanındaki kıza artistlik yapmak için durdurmaları yada gereksiz gereksiz sorular sormasına çok kızıyorum,kolluk güçlerimiz bizim gururumuz onlara el kalkmaz,fakat o sorumluluğu taşıyanlara lafımm:)

olur böle vakalar türk polisi yakalar :D paşa paşa çeksin cezasını artisle gerek yokk

bu yazı dikkatimi çekti
üzerindeki üniformaya güvenip millete artistik yapıyorlar.tabi bu sözüm görevini can siper hane yapan kahraman türk polisine değil.onlar kendileri çok ii biliyor

ne yazık ki böle polisler de var.ama yok artistik yaptı yok bilmemne yaptı diye bırak devletin polisini duvara bile yumruk atamazsın.attıysan da paşa paşa cezanı çekersin cezanı ödersin.önce dava açıcam diye böğürüp vazgeçmesi değil bu işler.haklı olmadığını bal gibi biliyo.

bu nedir ya sen kimsin ki o memmurlara kafa tutuyosun nerede yaşıyosun bide nediyo haberlerde 'daha dün aldım motoru kaskım yok'
ne kadar saçma bi savunma şekli kaskın yoksa binme motora kardeşim
keşke bu tip haberleri daha fazla televizyonlar bunların hepsi eğitimsizlikten geliyo saten başımıza

Son düzenleme:
Sen iyi isen herkez iyidir kendi düşen ağlamaz hiç üzülmedim

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Haberlerde izledim dün akşam. Beter olsun, versinler cezasını. İnsan değil öküz dicem ama öküz bile laftan anlar. Gergedan kafalı.

Konuyu baştan aşağıya okudum.:)

.
Yazayım mı?..:pr:
Yazmayayım mı?..:pr:
Çok düşündüm..:mrgreen:
İçimdekileri yazsam " meslektaşlarını koruyor" diye tepki alacak..:silent:
İçimdekini yazmasam " meslektaşlarımdan tepki" alacam..Karakara düşündüm.:)

Orta yolu bulmak içinde formül yok.:mrgreen:

A be Cemal kardeş; aklını mı kaybettin..:bounce:
Bu ne hırs..Bu ne kin..Bu ne öfke..
Bak millete madara oldun..:wiinkk:
Haber oldun. Reklam oldun..:p
Motosikletçi imajımızı yerlerde süründürdün(kendin gibi)..:pale:
Değer miydi.?.Yapılacak iş miydi..?..Niye?..Kime?..Neden?..
Hey Allahım..Ya Sabır Ya Allah..:mrgreen:
Yazık..Çok yazık..:pr:

Neyse.:wiinkk:.Fazla yazmayayım ki içimi dökmeyeyim..:)
Benim yerime arkadaşlarımız içlerinden geleni yazmışlar..Yüreğinize sağlık..:rendeer:

Bir ülkede vatandaş ne zamanki polise el kaldıracak cesareti buluyosa orada yanlış giden birşeyler var demektir.

Bu güne kadar yüzlerce uygulamaya şahit oldum hiç bir polisin durduk yerde birilerine tekme tokat daldığını görmedim .. ha kaba konuşmaya şahit oldum .. bu eğitim seviyesi ile ilgilidir ..

Zaten AB uyum yasaları gereği tüm taşlar bağlı ve itler serbestçe kol gezerken canımızı malımızı korumakla görevli kişilere kolaylık sağlamak acaba bizim yararımıza değilmidir.
evrağın tamamsa ehliyetinde muayenende sigortanda sorun yoksa kafanda kaskın varsa görevli polis buyrun efendim devam edin demekten başka bişi yapmazki .. ama hem suçlu hem güçlü olmaya çalışırsan işte böle 10 kişi tepene biner kelepçeyi yer şekil yapim derken kendin şekilin ağa babası olursun .. Uygulamalarda görevli memura yardımcı olmak varsa eksiğimizi o tespit etmeden uygar bir dille açıklamak çoğu zaman bize daha anlayışlı davranılmasına sebep olur .. sonuçta poliste senin benim gibi etten kemikten yapılmış biri ..

Yürekten katılıyorum Barış...:rendeer::cat:
Koyulaştırdığım cümleye de meslektaşlarım adına tekrardan katılıyorum..:cat:

çok doğru barış abi. +1 :cat:

Saygı gösterirseniz, saygı görürsünüz... :cat:

sende güzel söledin volkan :) trafikte herşey karşılıklı :)

Haberlerde izledim dün akşam. Beter olsun, versinler cezasını. İnsan değil öküz dicem ama öküz bile laftan anlar. Gergedan kafalı.

bu ? öküz bundan akıllıdır be :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar