O kaskını tak diyen polisler Taksimde kasksız dolaşıyor...!!!
FIRFIR' Alıntı:selamlarben özellikle gidip sorucam ama bulamadım cerrah amcayı
motorculardan ne istiosunuz die veya bizim gibi motorculara görev versinler biz o bacak bacak üstüne atıp kullananları,ayaga kalkıp kullanan ehliyeti olmayıpta trafiği felc edeni motorcuların imajını zedeleyen kim varsa hepsini seve seve toplarız ölemi ???
![]()
bi bakıma haklılar ama ben hep bu tarfiği felc eden sacma sürücüleri cevirmesinden yanayım tabii bizimde herseyimizin tam olması lazım savunma yapabilmemiz için o günlerde gelicek 8 temmuz bi giriyim sınavaer5' Alıntı:dostum bızde vardıda ne oldu muayenemız doldu dıye yedık cezayı ya admalarada bısey dıyemıyon kı haklılar bı nevı.adam yolda goruyo benı kaskını tak dıyo bende takıyom mecburen bızımı dusunuyolar ne![]()
seve seve büyük bi zevkle kafamızda kask belgeler hersey tamam bi vaziyette tuttugumuzu toplarız sonra naparız amaammsav' Alıntı:Saka bir yana kask konusunda çok önemli. aman kardesim sen sen ol kafandan cıkartma n olur. onlar belki seni dusundukleri belki yasalar geeregi yapıyor uyarısını ama sen herşeyden önce kendini düşün. Bak kerdesin sana buradan su anda cevap verebiliyor. ya kafamızda kas yokken Allah göstermesin bir kaza yaparsak :salut:
Aman ne olur kaskınızı cıkartmayın...:cat:
sana eşlik etmemi istiyorsan istersen bu olayı temmuz 8 den sonra yapalım ne dersin :wiinkk:
FIRFIR' Alıntı:bi bakıma haklılar ama ben hep bu tarfiği felc eden sacma sürücüleri cevirmesinden yanayım tabii bizimde herseyimizin tam olması lazım savunma yapabilmemiz için o günlerde gelicek 8 temmuz bi giriyim sınava
seve seve büyük bi zevkle kafamızda kask belgeler hersey tamam bi vaziyette tuttugumuzu toplarız sonra naparız ama![]()
![]()
bu konuyu benden iyi anlatıcak birinin oldugunu zannetmiorum bizzat 800 ytl ceza yemiş motorunu baglatmıs biri olaraktan görev adamı oluoruz artık hadi bakalımammsav' Alıntı:onlara cerrah amcamızdan bahsederiz. ve ehliyetsizliğin ne kadar zarar verici bir hastalık oldugunu ve trafikte ne denli tehlike sactıgını anlatırız. sonra ehliyetsiz yakalanınca yaklasık tüm muameleler dahil 800 ytl civarı para ödemek zorunda oldugundan bahsederiz :wiinkk:

ammsav' Alıntı:Polisler kesin Gelisim S.K ile ortaklar :queen:
kivanctf' Alıntı:Polislerin yaptıgına yanlıs diyenımız yok sanırım . Sonucta 125 cc ve uzeri ehliyet olmadan motor kullanmak dunyanın neresine giderseniz gidin suc. Benım anlamadıgım 3-5 milyar odeyip motor alınabilinirken 300 ytl odeyip neden ehliyet alınmadıgı. Polisten kacmak yerine en kısa surede ehliyet sahibi olmayı dusunse motorcu arkadaslarım sanırım en ıyısını yapmıs olurlar ...
aysını benım basımada geldı(eminönünde)on the road' Alıntı:gecenlerde ankarada arkadaş ışıkta beklerken polis sırtına dokunup "hey mondial ehliyet ruhsatı görelim bakalım" demiş. ruhsatı açmamış bile, A2'ye bakmış, tamam geç demiş
demek ruhsata 20 lik bile koysak işe yaramıcak desene
B sinifi ehliyetimiz varsa da 800 YL ceza yiyo muyuz? hafifletici sebep falan olmuyo mu B sinifi ehliyet???