POLISLER YINE TOPLuYO MOTORLARI DIKKAT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

er5

arkadaslar bugun sabah hıc ummadıgım yerde polısler el ısaretıyle yanas dedıler yanastım ehlıyet sordular ehlıyet vardı ama muayenem bıtmsıtı 49 ytl ceza yedım.
baktım her gecen motorcuyu cevırmye basladılar yanı basımda ehlıyetsız 4 tane motoru bagladılar haberınız olsun .polıse sordum musama yokmua dıye yıne basladık dedı toplamaya haberınız olsun .tesekkulerr....

ne diyelim abi elinde telefonla araç kullanan yavşa......ları (bu kelimen tam karşılığı bit yavrusu demektir) toplasınlar önce

10 kayitli motora 1 ehliyetli adam düsüyor istanbulda. ceza kesme orani %90 ise kac kaca bilirsen :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ewet yaw, dün nişantaşında trafikte giderken öölesine gezen bir polis gelip "A2 varmı bakiim?" diye sordu, var dedim, göster dedi görünce de "İyi iyi" dedi gitti. Durup dururken çevirme falan yokken bile çevirip soruyorlar, galiba araba satışlarının ve paralelinde benzin satışlarının azalmasından rahatsız olanlar var ???

er5' Alıntı:
arkadaslar bugun sabah hıc ummadıgım yerde polısler el ısaretıyle yanas dedıler yanastım ehlıyet sordular ehlıyet vardı ama muayenem bıtmsıtı 49 ytl ceza yedım.
baktım her gecen motorcuyu cevırmye basladılar yanı basımda ehlıyetsız 4 tane motoru bagladılar haberınız olsun .polıse sordum musama yokmua dıye yıne basladık dedı toplamaya haberınız olsun .tesekkulerr....

yer neresiydi merak ettim ....

toplanıcak o kadar cok araba varki aslında hiç birinin farkında değiller bunun yanında bi cokta motor var tabiiki adam scooter a binmiş resmini cekemedim keske cekebilseydim yamaha bws adam bacak bacak üstüne atmıs,arkadaki motordaki arkadası ayaga kalkmıs oda öle kullanıo bunları polis görmüyo.Dünde mecidiyeköyde allahtan motorsuzdum(ehliyeti alamadım) 4 tane motosikletli arkadas ısıklarda yanyana durdu polis pis gülümsemeyle gelin bakalım buraya dedi aralarında kurye arkadaslarda vardı polis resmen zevk aldı o cevirmeden içimdeki kini nefreti anlatamam o anda ona karsı nedesem azzz...

gecenlerde ankarada arkadaş ışıkta beklerken polis sırtına dokunup "hey mondial ehliyet ruhsatı görelim bakalım" demiş. ruhsatı açmamış bile, A2'ye bakmış, tamam geç demiş

obkavi' Alıntı:
ne diyelim abi elinde telefonla araç kullanan yavşa......ları (bu kelimen tam karşılığı bit yavrusu demektir) toplasınlar önce

evet gerçekte birkaç anlamı vardır,mesela atın kuyruk altında gezen,sineklere de yavşak derler.Ama halk arasında,başka bir anlamı daha var ..... tahmin edersiniz herhalde :mrgreen: :queen:

Polisler kesin Gelisim S.K ile ortaklar :queen:

Böle cevirmelerin baslıcağı belliydi celalettin cerrah acıklama yaptı tv lerde özel olarak a2 ehliyetsiz TEHLİKELİ sürücüler trafikde tehlike sacıyor uygulama baslatıcaz dedi.:pr: :pr: :salut:

En güzeli ehliyetli olmak. İnsallah bende temmuz 8 de giricem ve artık tehlike sacmaktan kurtulacagım. :mrgreen: Ehliyette bir filtre varmış arkadas söyledi, kafa kaldırmayı, makasa girmeyi, hız yapmayı falan engelliyormus sizinkinde de varmı böle birşey :silent:
Nedir abi bu ya grip mi mikrobunu sacıyorsun :p

Ankara'da yola çıkıp da durdurulmadığım gün yok gibi.
Sağa çek ehliyet-ruhsat
Hepsi tamam
Devam.
Umarım bir işe yarar da bu uygulamalar,bizim de çektiğimiz eziyet yanımıza kar kalmaz.

ammsav' Alıntı:
En güzeli ehliyetli olmak. İnsallah bende temmuz 8 de giricem ve artık tehlike sacmaktan kurtulacagım. :mrgreen: Ehliyette bir filtre varmış arkadas söyledi, kafa kaldırmayı, makasa girmeyi, hız yapmayı falan engelliyormus sizinkinde de varmı böle birşey :silent:
Nedir abi bu ya grip mi mikrobunu sacıyorsun :p
aynı kaderi payasıoruz temmuz 8 de sınawım ama o soruyu cerrah amcaya sorucaz sacıp sacmama filtre konusunu :)

Selam Fırfır kardesim. Bencede ona soralım :cat:

er5

aynı kaderi payasıoruz temmuz 8 de sınawım ama o soruyu cerrah amcaya sorucaz sacıp sacmama filtre konusunu

dostum bızde vardıda ne oldu muayenemız doldu dıye yedık cezayı ya admalarada bısey dıyemıyon kı haklılar bı nevı.adam yolda goruyo benı kaskını tak dıyo bende takıyom mecburen bızımı dusunuyolar ne :p

ammsav' Alıntı:
Selam Fırfır kardesim. Bencede ona soralım :cat:
selamlar :) ben özellikle gidip sorucam ama bulamadım cerrah amcayı :) motorculardan ne istiosunuz die veya bizim gibi motorculara görev versinler biz o bacak bacak üstüne atıp kullananları,ayaga kalkıp kullanan ehliyeti olmayıpta trafiği felc edeni motorcuların imajını zedeleyen kim varsa hepsini seve seve toplarız ölemi ???:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar