Polisler peşinizdeyim !

Başlık hepinizi tongaya düşürdü değilmi ? :) Merakınızı gideriyim; güzel bir tavsiyem var size.Şuaralar şehir içinde ne zaman güzergahımda bir motorlu polis görsem,takip mesafemi koruyarak peşlerine takılıyorum.Peki sebep ? Motorlu polislerimiz en azından konya için söyleyebilirim gerçek anlamda motorcu gibi motorcular,çok temiz ve güvenli kullanıyorlar,ayrıca 2,4,8,10 kaç teker olursa olsun herkes edebini takınıp yol veriyor ya da en azından insan gibi kullanmak zorunda kalıyor onlar etraftayken.Ben de güvenle yolculuk ediyor,bu kısa rahatlıkların tadını çıkarıyorum.Allah onlara zeval vermesin.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hehehehe süpermiş bende bu ne dedim. .. . .. . ..
bende bundan sonra motorlu polıslerı cevırıp evrak soruosun sandım

Sonra durdurup beni niye takip ediyon demesin...:queen: :queen: :queen:

çok süper ama burdakinler milleti durduuryo heh geleni geçeni alıyolar.öyle pek gezmiyorlaar.e tabi burda yazın ışıkta 15 tane motor kalkarsa yarısıda cezalıksa adam neden gezsinki kaç trilyon gelir elde etmişler burdan bi yazda vay be.

hehe geçenlerde bostancıdan bağdat caddesi üzerinden kadıköye gelirken bende aynı taktiği uyguladım..
yunuslardan biri trafiğin içinden sülün gibi sıyırlıp gidiyodu tabii bende hemen peşinden...:queen: :queen:

bizim burda zaten 1 tane yunus var ona da ihtiyaç kalmıyo. trafik çok yok nasıl olsa :queen:

çok süper ama burdakinler milleti durduuryo heh geleni geçeni alıyolar.öyle pek gezmiyorlaar.e tabi burda yazın ışıkta 15 tane motor kalkarsa yarısıda cezalıksa adam neden gezsinki kaç trilyon gelir elde etmişler burdan bi yazda vay be.

Millet adam gibi kullanmıyorsa polis ne yapsın? :cat:

Başlık hepinizi tongaya düşürdü değilmi ? :) Merakınızı gideriyim; güzel bir tavsiyem var size.Şuaralar şehir içinde ne zaman güzergahımda bir motorlu polis görsem,takip mesafemi koruyarak peşlerine takılıyorum.Peki sebep ? Motorlu polislerimiz en azından konya için söyleyebilirim gerçek anlamda motorcu gibi motorcular,çok temiz ve güvenli kullanıyorlar,ayrıca 2,4,8,10 kaç teker olursa olsun herkes edebini takınıp yol veriyor ya da en azından insan gibi kullanmak zorunda kalıyor onlar etraftayken.Ben de güvenle yolculuk ediyor,bu kısa rahatlıkların tadını çıkarıyorum.Allah onlara zeval vermesin.:cat:

rasgeldimi bende aynısını yapıyorum süper oluyor heleki sıkışık trafikte herkez yol veriyo istemeselerde peşlerinden gittiğim için banada yol veriyorlar :queen:

Valla yolumuz ayrılırken selam veriyorum,selamımı dahi karşılıksız bırakmıyorlar.Bir de kontroller konusunda onlara destek veriyorum,ihmal ile kendimize zarar vermemizi engelliyorlar.Hem bir musibet,bin nasihatten iyidir,bir ceza yersin bi daha sıkıntı çekmezsin tabi nizami gezip hiç ceza yememek daha güzel.:)

herşeyin tamsa varsın durdursun polisler :cat: motosikleti sürerken oyunu kurallarına göre oynamak lazım

valla ne yalan söleyeyim ben daha farklı bişi bekliodum ama böyle bi yazı ile karşılaştığım ii oldu. polislerden bu şekilde bahsedilmesi çok güzel. ve sölemeden geçemeyeceğim. süper taktik. hele hele selamını almaları büyük incelik :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar